Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Hans van Geluk (1960) is sinds 2011 lid van het VNHI. In zijn dagelijks leven is hij directeur/eigenaar van VGK Solutions en Co-founder van CNC Solutions Group.

VGK Solutions is een verkoopkantoor voor verschillende Italiaanse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en produceren van CNC producten en robotsystemen. Samen met deze verschillende bedrijven proberen Hans en zijn team hun state-of-the-art producten en hun services verkrijgbaar te maken voor u, in de Benelux. Voor deze bedrijven treedt Hans met zijn team naar buiten als handelsagent. CNC Solutions Group is een groep van zelfstandige bedrijven die gespecialiseerd is in de verkoop, implementatie, onderricht en ontwikkeling van CNC gestuurde machines, software updating, contact tussen PLC en CNC/PC en het geven van leerprocessen in het geheel. Hans is in 2016 toegetreden als bestuurslid van de VNHI.

De vorige voorzitter van het VNHI, Frans Muller, heeft Hans gevraagd om bestuurslid te worden. “Met enige trots en bescheidenheid ben ik toegetreden en heb ik in korte tijd al heel veel geleerd van mijn collega bestuursleden.  Omdat ik graag mensen ontmoet en indien mogelijk aan elkaar zou kunnen koppelen om zaken te doen, ben ik altijd op de bijeenkomsten aanwezig geweest. Zo wil ik me ook als bestuurslid opwerpen. Daarbij vind ik het belangrijk om “Out of the Box” te gaan en denken. Iedereen kan van elkaar leren. Daarom is het belangrijk om een krachtige formule bij het VNHI neer te zetten ten aanzien van bijeenkomsten”.

“In de toekomst zou ik graag willen dat het VNHI  een meer toegankelijk en krachtig platform wordt voor alle leden. Met interessante onderwerpen en goede sprekers, maar ook doormet elkaar in contact te komen willen wij voor u goede bijeenkomsten organiseren. Zonder uw inbreng,  uw visie en ideeën kunnen wij het niet. Ik vraag u dus ook vurig om naar de bijeenkomsten te komen  te luisteren, te leren en  te netwerken. Om zo samen de economie groter te maken, elkaar te steunen en uw visie te laten horen. Graag tot ziens op de bijeenkomsten”. 

Recente blogs