Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Als zelfstandig ondernemer wilt u uw toekomst zoveel mogelijk in eigen hand houden. Toch kan een ondernemer niet iedere kwestie alleen oplossen. Soms is specifieke hulp van juridische aard noodzakelijk.

De Algemeen Secretaris van het VNHI, Paul Holtrop, tevens advocaat bij advocatenkantoor Van Till Advocaten, is zeer ervaren op het gebied van het agentuurrechtdistributierechtfranchiserecht en ondernemingsrecht. Hij staat in de branche bekend als een specialist met kennis van zaken. Veel geschillen hebben een grensoverschrijdend karakter en Van Till Advocaten heeft de expertise om u daarin bij te staan.

Ook adviseert onze secretaris ondernemers bij tal van contracten met buitenlandse fabrikanten. Door zijn ervaring kent hij de “ins en outs” van branches zoals; textiel, hout, papier, wijn en schoenen en kan hij ondernemers gepast en persoonlijk advies verlenen.

Niet alleen voor handelsrecht kunt u bij Van Till terecht. Ook op het gebied van privacy, onroerend goed, arbeidsrecht en bestuursrecht e.a. bent u aan het goede adres.

Holtrop en zijn collega’s verlenen ieder jaar aan veel leden juridisch advies. Als lid van het VNHI krijgt u op jaarbasis 1 uur gratis juridisch advies (waar u gebruik van kunt maken drie maanden na aanvang van het lidmaatschap). Wilt u binnen drie maanden nadat u lid werd al juridisch advies? Dan geldt een speciaal gereduceerd uurtarief van 220 euro per uur voor alle juridische diensten van Van Till.