Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Bij Guard Industrie maken ze ecologische en innovatieve producten met als doel het reinigen en beschermen van alle bouwmaterialen. Hun brede gamma richt zich op zowel vakmensen als particulieren: aannemerij, ambachtslieden, architecten, constructeurs en meesterbouwers, maar ook industriëlen die met steen, beton en constructiemateriaal werken.

Sinds 30 jaar zijn zij de deskundigen op het gebied van de behandeling van materialen: kalksteen, marmer, graniet, leisteen, tegels, beton, cement, keramische tegels, bakstenen, terracotta… geen enkel mineraaloppervlak heeft geheimen voor hen.

Zij zoeken een handelsagent verantwoordelijk voor de verkoop van het gamma van chemische producten van Guard Industrie in Nederland.

Onder het takenpakket valt o.a. het werven van nieuwe klanten en het geven van demonstraties bij de klant om zo de goede werking en meerwaarde van hun producten op een overtuigende manier aan te tonen. Verder bouw je stelselmatig je klantenportefeuille uit en je treedt op als exclusief handelsagent voor je klantenportefeuille. Ook neem je bestellingen op en geeft deze door aan de backoffice van Guard Industrie voor levering.

Profiel handelsagent:

  • Je hebt kennis van het bouwproces en van toepassingen van producten in de bouw of je hebt sterke interesse om je hierin te verdiepen. Je bent goed in de omgang met aannemers en bedrijfsleiders en kan hen overtuigen.
  • Je bent vlot en spreekt goed Nederlands.
  • Je omschrijft jezelf als autonoom, klantgericht, self-starter, resultaatgericht.

Guard Industrie biedt je een volledige training in de producten die je gaat verkopen en ondersteunt je bij de opstart zodat je meteen resultaat kan boeken. Je ontvangt een mooie commissie op de verkoop zodat je snel een mooie omzet kan opbouwen. Bovendien krijg je een contract als zelfstandig handelsagent.

Guard Industrie Distribution is exclusief importeur van het topmerk Guard Industrie in de Benelux. Kijk voor meer informatie over hun producten op https://www.guardindustry.be/nl

Wil je deel uitmaken van een dynamische sterk groeiende onderneming waar ‘er samen voor gaan’ centraal staat?

Neem dan contact op met de heer Thomas De Witte, Managing Director, op: +32 498 35 80 57 of via info@guardindustry.be.