Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Op 31 oktober a.s. bundelen Van Till advocaten en QTC Recruitment de krachten en organiseren zij een seminar over de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans (de WAB) en de impact daarvan op de life sciences industrie. De WAB die op 1 januari 2020 in werking treedt, zal verschillende wijzigingen veroorzaken voor bijvoorbeeld food, medical devices, biotech en farmaceutische organisaties. Door deel te nemen aan dit seminar ontdek je wat deze wet voor jouw organisatie zal gaan betekenen.

Radboud Klazinga, advocaat-partner bij Van Till advocaten, gaat in op de arbeidsrechtelijke inhoud en de gevolgen van de WAB. Jord Teeuwen, Managing Partner bij QTC Recruitment, licht toe wat dit voor effect heeft op recruitment en talentmanagement in de life sciences industrie. Na de presentaties is er een interactieve discussie om alle vragen te beantwoorden. Het seminar wordt afgesloten met een aansluitende borrel.

Seminar details:

Datum – 31 oktober 2019

Tijd – Inloop vanaf 15.00 uur het seminar start om 15.30 uur

Adres – De Lairessestraat 135, 1075 HJ in Amsterdam (kantoor Van Till advocaten)

Zet deze datum alvast in je agenda! Meer informatie over de inschrijfmogelijkheden volgt nog. Houd daarvoor de website van QTC Recruitment en hun social media kanalen in de gaten.