Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

TER OVERNAME AANGEBODEN                                                                 

 

 

VGK CNC Machines & Robotic Solutions (ofwel VGK Solutions) is hét Benelux-verkoopkantoor van gerenommeerde Italiaanse fabrikanten van CNC-machines, robotoplossingen, straalcabines en bijbehorende onderdelen op maat. 

In verband met beëindiging van onze activiteiten als verkoopkantoor zijn wij op zoek naar startende of reeds bestaande agenten die geïnteresseerd zijn om de verkoop van bovenstaande producten van ons over te nemen.

Aangezien het om zeer gespecialiseerde producten gaat, adviseren wij alleen te reageren als u werkzaam bent of bent geweest in de technische industrie. Met name werktuigbouwkundigen zouden hun skills in deze goed kunnen gebruiken. Omdat de producten zeer geavanceerd zijn, kunnen er hoge inkomsten gegenereerd worden.

We hebben een uitgebreid klantenbestand en andere contacten voor handen waaronder veel directe warme contacten zijn. Uiteraard kunnen wij u voorstellen aan deze contacten.

Voor verdere informatie over de leveranciers verwijzen wij u graag naar onze website die in 2018 nieuw gelanceerd is;  www.vgksolutions.eu.

Interesse? U kunt ons als volgt bereiken:

VGK Solutions
Hans van Geluk

T 0182 – 359602
M 06 – 57976868

info@vgksolutions.eu

 Op deze advertentie is een geheimhoudingsplicht van kracht!