Wij geloven dat we samen sterker staan. Daarom zijn wij continue op zoek naar partners. Samen steunen we relevante initiatieven en proberen wij u daar waar mogelijk te ondersteunen. De lijnen tussen het VNHI en haar partners zijn kort, waardoor wij u gemakkelijk in contact kunnen brengen met de juiste personen.

MKB Nederland

Wat voor individuele ondernemers geldt, geldt ook voor branche organisaties: samen sta je sterker. Branche organisaties bundelen ook hun krachten, zodat zij maximale invloed kunnen uitoefenen op overheden en sociale partners. Door de omvang en de werkwijze van MKB-Nederland is zij een zeer geschikte partner voor het VNHI en het VNHI is dan ook lid van MKB-Nederland. Samen met MKB-Nederland wil het VNHI de bestaande wet- en regelgeving ondernemersvriendelijker te maken en bovenal nieuw beleid te initiëren, toegesneden op veranderende omstandigheden. Dit gebeurt in politiek Den Haag, maar ook op provinciaal, regionaal en lokaal niveau.

Meer informatie: www.mkb.nl

IUCAB

Het VNHI is lid van de Internationally United Commercial Agents and Brokers (IUCAB), de internationale unie van handelsagenten en importeurs. Mede daardoor heeft het VNHI regelmatig contact met buitenlandse zusterverenigingen. Als actief lid van de IUCAB heeft het VNHI de mogelijkheid om uw belangen te behartigen bij de Europese Unie (EU) en de International Chamber of Commerce (ICC).

Mol notariaat

Mol Notariaat is partner van het VNHI.  Mol Notariaat is gevestigd in in de vondelparkbuurt in Amsterdam Oud-Zuid en heeft als motto: “ Krijgt de cliënt waar deze voor gekomen is?”

Mol Notariaat is gespecialiseerd in:

  • Familierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Onroerend goed
  • Geschillenbeslechting

Bekijk voor meer informatie de website van Mol Notariaat.

Van Till advocaten

Van Till advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd aan de Lairessestraat in Amsterdam. De advocaten van Van Till zijn gespecialiseerd in o.a. het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goedrecht, bestuursrecht en alles wat gerelateerd is aan internationale handel en contracten.

De advocaten van Van Till hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) organisaties en overheidsinstellingen in Nederland maar zijn ook regelmatig betrokken bij grensoverschrijdende zaken.

Door de no-nonsense benadering van de advocaten van Van Till zijn ze zowel voor grote als kleine ondernemingen een juridische partner om met plezier mee samen te werken, waarbij hoogwaardige kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Van Till advocaten? Neemt u gerust contact op met hen.