Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Wij geloven dat we samen sterker staan. Daarom zijn wij continue op zoek naar partners. Samen ontwikkelen we relevante initiatieven voor de VNHI-leden. Daarbij ondersteunen we onze partners waar mogelijk. Interesse? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Wallonia Foreign Trade and Investment Agency AWEX – helpt zakendoen met Wallonië

Het Waalse agentschap voor de bevordering van handel met Nederland AWEX is officieel partner van het VNHI. De Waalse export naar het buitenland heeft een omvang van 45 miljard euro. Daarvan gaat 3,4 miljard naar ons land.

De belangrijkste Waalse exportproducten zijn:

  • chemische en pharma-producten (bijna 700 miljoen)
  • agrofood
  • metalen (bijna 700 miljoen)
  • kunststoffen waaronder rubber (284 miljoen)
  • levende en dierlijke producten (268 miljoen
  • levensmiddelen, alcohol en tabak (361 miljoen)
  • machinebouw (173 miljoen)

Speeddates

AWEX organiseert regelmatig speeddates waarbij Waalse leveranciers en Nederlandse distributeurs en agenten elkaar treffen. Wie zaken wil doen met Wallonië kan profiteren van de kennis die het AWEX-agentschap heeft.  De dienstverlening is gratis. Neem contact op met lahaye@awex-wallonia.com of met mevrouw L. Martaux, directeur van de Waalse Economische en Handelsvertegenwoordiging bij de Ambassade van België in Nederland, Lange Voorhout 86 Den Haag, tel. 070-3655019.

Meer info: www.wallonia.nl/nl

CRDT – debiteurenbeheer, incasso en kredietverzekering

CRDT is partner van het VNHI omdat we geloven dat we elkaar kunnen versterken. CRDT is toonaangevend in professioneel debiteurenbeheer en incasso door branche-experts. Het zijn specialisten met affiniteit voor jouw branche en de relatie tussen jou en je klanten.

CRDT ontzorgt opdrachtgevers met een service- en performancegericht creditmanagement-concept bestaande uit: debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, factoring, credit checks, monitoring en mediation. Met haar focus op minnelijke incasso heb je snel en safe geld ‘in de pocket’.

CRDT kent je klanten, spreekt je taal en begrijpt je handel. Je krijgt alle juridische bijstand die je nodig hebt. Meer dan 75 jaar ervaring staat voor je  klaar! 

Meer informatie: crdt.eu

CzechTrade – verbindt Nederlandse en Tsjechische ondernemers

Om de economische relaties te bevorderen heeft het Tsjechische ministerie van Industrie en Handel wereldwijd 51 ‘CzechTrade Promotion Agencies’. De Nederlandse vestiging staat in Rotterdam en wordt geleid door Andrea Märzová.

Businesskansen voor VNHI-leden

CzechTrade is officieel partner van het Verbond van Nederlandse Handelsagenten en Importeurs. Op onze website kom je regelmatig nieuws tegen over ontwikkelingen in Tsjechië. In onze database met businesskansen plaatst CzechTrade aankondigingen van Tsjechische bedrijven die naar Nederlandse handelspartners zoeken.

In gesprek met CzechTrade?

Bel 06-393 546 89 of mail: andrea.marzova@czechtrade.cz

Ga voor meer informatie naar www.czechtradeoffices.com/nl

MKB Nederland – verenigt en behartigt de belangen van het midden- en kleinbedrijf

Wat voor individuele ondernemers geldt, geldt ook voor branche-organisaties: samen sta je sterker. Branche-organisaties bundelen ook hun krachten, zodat zij maximale invloed kunnen uitoefenen op overheden en sociale partners. Door de omvang en de werkwijze van MKB-Nederland is zij een zeer geschikte partner voor het VNHI en het VNHI is dan ook lid van MKB-Nederland. Samen met MKB-Nederland wil het VNHI de bestaande wet- en regelgeving ondernemersvriendelijker maken en bovenal nieuw beleid initiëren, toegesneden op veranderende omstandigheden. Dit gebeurt in politiek Den Haag, maar ook op provinciaal, regionaal en lokaal niveau.

Meer informatie: www.mkb.nl

IUCAB – wereldwijd netwerk van handelsagenten en importeurs

Het VNHI is lid van de Internationally United Commercial Agents and Brokers (IUCAB), de internationale unie van handelsagenten en importeurs. Mede daardoor heeft het VNHI regelmatig contact met buitenlandse zusterverenigingen. Als actief lid van de IUCAB kan het VNHI de belangen van leden behartigen bij de Europese Unie (EU) en de International Chamber of Commerce (ICC).

B2B-platform voor producenten en agenten

Producenten die een handelsagent zoeken, krijgen via het VNHI toegang tot het B2B-platform ‘Come into contact’. Zoek je een agent? Adverteer op de VNHI-site, en het VNHI plaatst de oproep gratis op het mondiale B2B-platform.  Hier meer informatie. 

Agenten die open staan voor nieuwe business, krijgen via het VNHI toegang tot ditzelfde platform. Zo worden ze snel gevonden door producenten die een handelsagent zoeken in Nederland. Ben je VNHI-lid? Maak een profiel aan op dit platform. Hier kan dat.

Meer informatie: iucab.com

Van Till advocaten

Van Till advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd aan de Lairessestraat in Amsterdam. De advocaten van Van Till zijn gespecialiseerd in o.a. ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goedrecht, bestuursrecht en alles wat gerelateerd is aan internationale handel en contracten.

De advocaten van Van Till hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) organisaties en overheidsinstellingen in Nederland, maar zijn ook regelmatig betrokken bij grensoverschrijdende zaken.

Door de no-nonsense benadering van de advocaten van Van Till zijn ze zowel voor grote als kleine ondernemingen een juridische partner om met plezier mee samen te werken, waarbij hoogwaardige kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Meer weten? Neem contact op met één van hun juridische experts, Paul Holtrop. Hij adviseert en ondersteunt u graag bij juridische kwesties of vragen.