Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Als ondernemer wilt u zich volledig kunnen richten op uw onderneming en het vermarkten van uw product. Het Verbond van Nederlandse Handelsagenten en Importeurs (VNHI) begrijpt dat als geen ander. Wij doen er dan ook alles aan om zowel startende als ervaren Nederlandse tussenpersonen, handelsagenten, importeurs en distributeurs te ondersteunen bij hun werkzaamheden.

En dat is nodig, want in welke branche u ook actief bent (of wilt worden), er komt veel kijken bij een agent- of importeurschap. Daarom bieden wij onze leden verschillende diensten en producten aan, zoals juridisch advies, bedrijfsadvies, cursussen, netwerkevenementen, voorbeeldcontracten en meer. Zo kunt u zich focussen op wat voor u belangrijk is; het leiden van uw onderneming. Naast al deze diensten en producten beschikt het VNHI over een uitgebreid netwerk van fabrikanten, kamers van koophandel, ambassades en andere handelsorganisaties. Het VNHI kan haar leden in contact brengen met interessante partijen of assisteren bij het genereren van business.

Alle handelsagenten en importeurs zijn welkom bij het VNHI, ongeacht in welke branche zij actief zijn. Wel bestaan er een aantal subverenigingen, bijvoorbeeld voor de kleding en textielbranche. Als u lid bent van één van deze subverenigingen, wordt u automatisch lid van het VNHI.