Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Als handelsagent, importeur of distributeur kunt u aan de slag voor fabrikanten over de hele wereld en actief worden in allerlei verschillende branches. In welke branche u ook actief bent, maakt bij het VNHI niet uit. Of u nou couscous importeert uit Marokko of sportschoenen uit China; zolang u handelsagent, importeur of distributeur bent (of een combinatie hiervan), bent u welkom bij het VNHI.

Een aantal branches vraagt vanwege hun omvang meer aandacht. Voor deze branches zijn er speciale subverenigingen opgezet. Deze worden ook wel speciale brancheorganisaties genoemd. Indien u lid bent van één van deze subverenigingen, bent u automatisch volwaardig lid van het VNHI en kunt u dus gebruik maken van al haar diensten.

Staat uw branche er niet tussen? Dan wil dit zeggen dat er voor uw markt geen speciale organisatie is opgericht. Dit betekent echter niet dat er geen andere tussenpersonen uit uw branche lid zijn bij het VNHI. Zeker 150 leden uit diverse sectoren zijn op individuele basis lid van onze vereniging.

Lees hier meer over de voordelen die verbonden zijn aan een lidmaatschap.

NVKT

Kleding & Textiel (NVKT)

De in 1949 opgerichte Nederlandse Vereniging van Kleding & Textiel-agenten/importeurs (NVKT) behartigt de individuele én collectieve belangen van startende- en ervaren handelsagenten, importeurs endistributeurs in de kleding- en textielbranche.

Voorzitter : dhr P. Visscher
Algemeen Secretaris : dhr P.F. Holtrop

Telefoon: 020- 305 77 34

www.nvkt.nl

Papier

Papier

Nederlandse Vereniging van Papieragenten.

Voorzitter : dhr. L. van den Berg
Algemeen Secretaris : dhr. P.F. Holtrop

Telefoon: 020- 305 77 32
Email: info@vnhi.nl

Wijn en gedestilleerd (VACMTWG)

De Vereniging van Agenten, Commisionairs, Makelaars en Taxateurs in Wijn en Gedestilleerd (VACMTWG) is in 1949 opgericht met als doel de specifieke belangen van agenten, commissionairs, makelaars en taxateurs binnen de wijnbranche te behartigen.

   
Algemeen Secretaris : dhr. mr. J.N. Burghoorn

Tijdelijk bereikbaar via het VNHI, 020 – 305 77 32
E-mail: info(@)vnhi.nl