Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Als ondernemer wilt u zich graag bezighouden met ondernemen. Helaas zit een geschil in een klein hoekje. Het VNHI heeft daarom speciale afspraken gemaakt met juridische partners, die u van professioneel advies kunnen voorzien. Wilt u graag een contract laten nakijken? Of heeft u een geschil met een fabrikant? Onze experts staan u graag te woord. 

Van Till advocaten

Onze leden krijgen een uur gratis juridisch advies op jaarbasis van Van Till advocaten. Van Till advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd aan de Lairessestraat in Amsterdam. De advocaten van Van Till zijn gespecialiseerd in o.a. het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goedrecht, bestuursrecht en alles wat gerelateerd is aan internationale handel en contracten.

De advocaten van Van Till hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) organisaties en overheidsinstellingen in Nederland maar zijn ook regelmatig betrokken bij grensoverschrijdende zaken.

Door de no-nonsense benadering van de advocaten van Van Till zijn ze zowel voor grote als kleine ondernemingen een juridische partner om met plezier mee samen te werken, waarbij hoogwaardige kwaliteit een vanzelfsprekendheid is. Op jaarbasis ontvangen onze leden een uur gratis juridisch advies ( ingaand na 3 maanden lidmaatschap). Daarna geldt het ledenvoordeeltarief van €220,- ex BTW.