Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Ongeacht of u een starter of een ervaren tussenpersoon bent; het VNHI kan altijd iets voor u betekenen. Enerzijds zullen starters op zoek zijn naar informatie die hen kan helpen bij het opstarten van hun onderneming en het verbreden van hun netwerk. Anderzijds hebben ervaren tussenpersonen meer behoefte aan (andere ervaren) sparringspartners of advies omtrent fusies, overnames en nieuwe markten.

Het VNHI biedt haar leden de volgende vormen van advies aan:

Persoonlijk bedrijfsadvies

VNHI bestuurslid Paul Visscher geeft u graag persoonlijk bedrijfsadvies en helpt u graag verder! Hij weet wat het is als uw omzet terugloopt, als een grote klant afhaakt, als er personeelsproblemen zijn, of als je administratieve organisatie de groei niet aan kan. Dit betekent niet dat hij  een kant en klare oplossing heeft voor alle problemen waar u tegen aan loopt. Maar met zijn ruime ervaring en deskundigheid kan hij  u wel een eind op weg helpen. Paul is zelf interieuragent met jarenlange ervaring, waardoor u nog beter geholpen kunt worden.

Hij is een echte sparringpartner en denkt met u mee!

Wilt u persoonlijk met onze coach Paul Visscher spreken? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@vnhi.nl

 

Startersadvies

Als starter kan er een hoop nieuwe informatie op u afkomen. Door de constante toestroom van al deze informatie kunt u het overzicht verliezen of per ongeluk gebruik maken van een foutieve bron die niet relevant is voor uw branche.

VNHI bestuurslid Harmannus Timmer heeft zich bereid verklaard om op te treden als ondernemerscoach voor startende ondernemers. Bent u startende ondernemer? En heeft u daarbij behoefte aan wat extra steun en begeleiding? Of een sparringpartner? Het VNHI biedt daarom aan alle startende leden gratis startersadvies, speciaal toegespitst op hun persoonlijke situatie. In een besloten omgeving wordt u in de gelegenheid gesteld nieuwe kennis op te doen; geen vraag is te gek. Hoe kom ik aan klanten? Wat is een gebruikelijke vergoeding? Waar moet ik op letten bij sluiten van een overeenkomst? Wat doe ik als een grote klant afhaakt? Met zijn expertise probeert onze ondernemerscoach Harmannus Timmer u bij te staan. 

Eens in de twee weken op vrijdagochtend van 11.00-12.00 uur (in 2024 in de even weken) houdt hij een coachingspreekuur (085- 004 39 40). U kunt tijdens dit uur uw (startende) ondernemersvragen stellen.

Ook kunt u als nieuw lid gebruik maken van twee coachingsverdiepingsblokken van 30 minuten waarin u uw eventuele vraagstukken kunt voorleggen. U kunt hem hiervoor bereiken op telefoonnummer: 085- 004 39 40 of via harmannus.timmer@vnhi.nl.

Buitenlandse business partners vinden

Ondernemers helpen bij het vinden van internationale samenwerkingspartners. Dat is het doel waarom de Europese Commissie het Enterprise Europe Network (EEN) heeft opgericht. Een netwerk van meer dan 600 intermediaire organisaties zoals KvK’s, regionale ontwikkelingsmaatschappijen en innovatiecentra dat actief is in ruim 60 landen. Voor Nederland is de Kamer van Koophandel een belangrijke partner in dit netwerk.

Bent u geïnteresseerd om in contact te komen met buitenlandse partijen die voor hun product of dienst een agent of distributeur zoeken in Nederland? Ga dan naar www.enterpriseeuropenetwork.nl, zakenpartners vinden en zoek op trefwoord in de EEN-database. Na doorklikken op het samenwerkingsverzoek kunt u uw belangstelling kenbaar maken.

Ontmoet u ook graag nieuwe business partners ‘live’? Naast ‘online matchmaking’ via de website organiseert het Enterprise Europe Network ook matchmaking events op internationale beurzen. Op www.enterpriseeuropenetwork.nl/Events ziet u welke mogelijkheden er in Nederland en in het buitenland zijn. Wilt u zelf een buitenlands samenwerkingsverzoek opstellen, ga dan naar www.kvk.nl/groeikansen/enterprise-europe-network/