Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Businesskansen via het VNHI

Ben je ondernemend en zie je snel kansen? Reageer dan op de oproepen hieronder. Nationale en internationale bedrijven zoeken Nederlandse vertegenwoordigers, zowel handelsagenten als importeurs. Wilt u graag persoonlijk in contact komen met fabrikanten en/of internationale handelsorganisaties? Het VNHI organiseert door het jaar heen verschillende business- en netwerkevenementen

Agenten gezocht voor de volgende bedrijven/organisaties:

Handelsagent gezocht voor Boogle jeu-de-boules-banen!

De Belgische start-up Boogle ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt modulaire en synthetische jeu-de- boules-banen voor binnen en buiten. Deze designerbanen zijn binnen 10 minuten en zonder gereedschap op te bouwen. Boogle wordt gespeeld met soepele ballen waarvan het gewicht en de diameter vergelijkbaar zijn met de klassieke metalen ballen.

Na een succesvolle start in België, besloot Boogle zich nu op de Nederlandse markt te richten. Hun Boogle-terreinen vallen in de smaak bij verzorgingstehuizen, bedrijven, hotels, co-workingplekken en gemeentes. Boogle zoekt zelfstandige handelsagenten om de veelbelovende Nederlandse markt te betreden.

Profiel handelsagent:

  • Het aanbrengen van nieuwe klanten en het uitbouwen van de klantenportefeuille in de desbetreffende regio;
  • Ervaring met verkoop aan de zorgsector, bedrijven en/of hotels wordt gewaardeerd;
  • Kennis van de Franse en/of Engelse taal is een pré.

Kijk voor meer informatie op https://www.boogle.eu.

Interesse?  Neem dan contact op met Patrick Neuville via contact@boogle.eu.

Boogle, booster van gezelligheid. 

 

Biocare zoekt handelsagent voor kwalitatieve dierverzorgingsproducten!

Biocare Cosmetics zoekt een Nederlandstalige agent in het kader van hun internationale expansie op de markt van dierverzorgingsproducten (honden, katten en paarden) in Nederland. Naast de productie van hun eigen merken, staan zij ook ten dienste van derden met hun private label dierverzorgingsproducten.

Biocare Cosmetics is een snelgroeiende organisatie die al 60 jaar actief is op de Belgische markt met het merk Laboratoire Diamex en sinds 20 jaar met Horse of the World.

Het merk Laboratoire Diamex is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van verzorgingsproducten voor honden en katten. Dit doen zij samen met huisdiertrimmers zonder het welzijn van de dieren uit het oog te verliezen. Alle shampoos en conditioners zijn gegarandeerd siliconenvrij, parabenenvrij en fenoxyethanolvrij.

De producten van het merk Horse of the World worden vervaardigd door hun laboratorium Diamex, bekend en erkend voor hun uitstekende hondenverzorgingsproducten. Sinds enkele jaren specialiseren zij zich in het ontwikkelen van natuurlijke producten voor paarden, uiteraard weer in samenwerking met dierenartsen en professionals uit de paardenwereld. Dankzij de kracht van de natuur en onze rijke ervaring kunnen zij producten van hoge kwaliteit ontwikkelen, die uitsluitend in speciaalzaken worden verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.biocare-cosmetics.be, www.laboratoire-diamex.com, www.horseoftheworld.be.

Bent u de handelsagent die zij zoeken met grondige kennis van de sector dierenspeciaalzaken, groothandels voor verzorgingssalons en/of fokkers?

Neem dan contact op met de heer Malcom Onkelinx via: info@biocare-cosmetics.be.

 

CROCKET seeks agents in bathroom furniture!

CROCKET is looking for independent commercial agents in the Benelux focusing on bathroom B2B clients. Their goal is to enter the retail sector, focusing on distributors of bathroom furniture and plumbing, architects/designers, and retailers in construction materials in Europe. The independent commercial agent is expected to make the products of Spanish brand CROCKET compatible with other companies’ products, if they are not in direct competition (i.e., another shower tray brand).

 CROCKET’s ideal independent sales agent should fit the following description profile:

  • Knowledge and access to the sector; 
  • Great communication and interpersonal skills;
  • Product line: bathroom furniture;
  • Languages: good command of English and of the local native language

CROCKET offers a commission of 10%, autonomy, a good working environment, and the possibility of future incorporation in the company in case of success.

For a more detailed description of CROCKET’s products, please check out their catalogues: Catalogue Essentials 2021 (medium profile: for the construction and warehouse sector) and Catalogue Premium 2021 (high profile: design-oriented: for architects, interior stores, showrooms)

For more information, visit their website on https://crocketbath.com.

Interested? Please contact Mr. Victor De Hita by email on victor.dehita@crocketbath.com.

Guard Industrie zoekt handelsagent voor hun industriële reinigings- en beschermingsproducten!

Bij Guard Industrie maken ze ecologische en innovatieve producten met als doel het reinigen en beschermen van alle bouwmaterialen. Hun brede gamma richt zich op zowel vakmensen als particulieren: aannemerij, ambachtslieden, architecten, constructeurs en meesterbouwers, maar ook industriëlen die met steen, beton en constructiemateriaal werken.

Sinds 30 jaar zijn zij de deskundigen op het gebied van de behandeling van materialen: kalksteen, marmer, graniet, leisteen, tegels, beton, cement, keramische tegels, bakstenen, terracotta… geen enkel mineraaloppervlak heeft geheimen voor hen.

Zij zoeken een handelsagent verantwoordelijk voor de verkoop van het gamma van chemische producten van Guard Industrie in Nederland.

Onder het takenpakket valt o.a. het werven van nieuwe klanten en het geven van demonstraties bij de klant om zo de goede werking en meerwaarde van hun producten op een overtuigende manier aan te tonen. Verder bouw je stelselmatig je klantenportefeuille uit en je treedt op als exclusief handelsagent voor je klantenportefeuille. Ook neem je bestellingen op en geeft deze door aan de backoffice van Guard Industrie voor levering.

Profiel handelsagent:

  • Je hebt kennis van het bouwproces en van toepassingen van producten in de bouw of je hebt sterke interesse om je hierin te verdiepen. Je bent goed in de omgang met aannemers en bedrijfsleiders en kan hen overtuigen.
  • Je bent vlot en spreekt goed Nederlands.
  • Je omschrijft jezelf als autonoom, klantgericht, self-starter, resultaatgericht.

Guard Industrie biedt je een volledige training in de producten die je gaat verkopen en ondersteunt je bij de opstart zodat je meteen resultaat kan boeken. Je ontvangt een mooie commissie op de verkoop zodat je snel een mooie omzet kan opbouwen. Bovendien krijg je een contract als zelfstandig handelsagent.

Guard Industrie Distribution is exclusief importeur van het topmerk Guard Industrie in de Benelux. Kijk voor meer informatie over hun producten op https://www.guardindustry.be/nl

Wil je deel uitmaken van een dynamische sterk groeiende onderneming waar ‘er samen voor gaan’ centraal staat?

Neem dan contact op met de heer Thomas De Witte, Managing Director, op: +32 498 35 80 57 of via info@guardindustry.be.

Spanish brand CarloMagno seeks agent for their quality Socks&Tights collection!

CARLOMAGNO is a Spanish brand founded in 1945, dedicated to high quality Socks and Tights. Their collection offers a great variety of socks and tights for babies and children up to age 14, women and men. Bows, lace and pompoms decorate their designs making them very elegant and special, and they are made in a large variety of colours and sizes.

CARLOMAGNO is looking for a commercial agent for a long-term collaboration to sell their products on the Dutch market.

CARLOMAGNO is present in more than 25 countries around the world, satisfying the most demanding markets by creating quality collections with their own personality.

See their Spring-Summer 2021 and Fall-Winter 2021 catalogs for detailed information on their products. Please feel free to request the price list or ask any other questions you might have. To find out more about their company and product line, please visit their website: www.calcetinescarlomagno.com.

Interested? Contact (in English or Spanish) Mr. Miquel Pujol by email: miquel@calcetinescarlomagno.com or by phone: +34648554816.

Breng jij de oplospoederproducten van SIMANDL op de Nederlandse markt?

SIMANDL, spol. s r.o. is een Tsjechisch familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de vervaardiging van poedermixen voor voornamelijk dranken. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide productlijn voor het bereiden van zowel koude als warme dranken zoals oploskoffie, cappuccino, warme chocolademelk, thee, proteïne-koffie, matcha- en havermelkdranken. Ze zijn ook leverancier van kwalitatieve geroosterde koffiebonen, melk- en roompoeders.

SIMANDL zoekt nieuwe businesspartners en vertegenwoordigers voor een samenwerking op de lange termijn om hun producten in de Nederlandse markt te zetten.

SIMANDL biedt kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen en ze hebben een hoge mate van flexibiliteit als het gaat om leveringen: ze komen tegemoet aan specifieke klantvragen en kunnen ook nieuwe recepten of samenstellingen vervaardigen. Ook bieden ze de mogelijkheid voor specifieke etikettering of verpakking van de producten.

Bekijk hier de catalogus voor uitgebreide informatie over hun producten. Prijslijsten, samples en andere informatie kan op verzoek worden aangevraagd. Voor meer informatie over hun bedrijf en productlijn, bezoek hun website: www.darkoff.com.

Interesse? Neem contact op (in het Engels) met mevrouw Lucie Řuchovská, Export and Development manager van SIMANDL, spol. s r.  via telefoonnummer  +420 737 283 780 of per e-mail: ruchovska@simandlczech.cz.

Swedish manufacturer seeks distributor for their vacuum degassers!

TTM Energiprodukter is a Swedish manufacturer specialized in vacuum degassers and prefabricated shunt units. Since 1969 the company has developed and delivered products within HVAC to simplify the daily work for their clients and create solutions that generate effective flows in HVAC-systems. TTM has been active in Scandinavia for more than 50 years and is now searching for partners in the Be-Ne-Lux countries.

They seek a dedicated distributor to build a long-term business relationship with. This is the first active step for TTM to introduce vacuum degassers outside Scandinavia, so it is of great importance for the future growth of TTM. All products are made in Sweden and certified according to ISO 9001 and ISO 14001.

TTM´s ideal business partner is a small/medium-sized company, with a well-established salesforce and deep client relationships in the region and preferably within the HVAC-segment. These clients include installers, HVAC-consultancies, and facility owner/management companies.

The role of the distributor is to exclusively sell and market the vacuum degasser. It includes searching leads amongst HVAC-installers and convince specifiers and facility owner/management companies of the importance of a vacuum degasser. A technical knowledge of heating systems is important, however the product is quite easy to understand and TTM also offers genuine training if needed.

TTM’s end clients are active in commercial buildings where you have a fluid-based heating or cooling system. All communication with TTM is in English.

For more information on their products, please visit: https://shop.ttmenergi.com/

If you are interested or need more additional information, please contact, preferably by email; bo.nilsson@deskago.se or send a sms to: +46 734 200 316.

Tecsoled zoekt vertegenwoordiger voor hun producten in LED-verlichting!

Tecsoled is een Spaans bedrijf gespecialiseerd in verlichting dat gebaseerd is op LED-technologie. Zij leveren innovatieve producten van hoog technologisch niveau. Ze hebben een goede marktpositie en willen hun producten nu ook in de Benelux op de markt brengen.

Ze zoeken een handelsagent, importeur of distributeur in de Benelux die hun producten in deze regio in de markt wil zetten.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die Engels en/of Duits spreekt. De arbeidsvoorwaarden worden nader bepaald. Voor meer informatie, bezoek hun website: www.tecsoled.com.

Interesse? Neem contact op met de heer A. Iglesias per mail a.iglesias@tecsoled.com of bel (+34) 881 924 421.

Breng jij voor Nespart educatieve producten voor kinderen op de markt?

Nespart zoekt een handelsagent om hun innovatieve en educatieve producten voor kinderen in de markt te zetten.

Het bedrijf levert unieke en betaalbare educatieve designproducten, vooral technologische, voor kinderen vanaf drie jaar. Nespart heeft drie merken onder haar hoede: KIDYWOLF, ZOGO en HALFTOYS.

Ze zoeken een agent met als voornaamste taak het op de Nederlandse markt te brengen en verkopen van hun producten door het onderhouden van contacten met de klanten van het bedrijf.

De belangrijkste taken zijn:

-Coördineren van de implementatie van de business development strategie;

-Onderhouden van de relaties met klanten (klanttevredenheidsonderzoeken, strategie etc.);

-Verkopen realiseren;

-Marktonderzoek doen;

-Analyseren van de concurrentie, hun producten en aanbiedingen.

Vereiste kwalificaties en ervaring:

– Commerciële instelling,

-Een team aan kunnen sturen,

-Relationeel, vermogen om klanten te binden,

-Flexibiliteit en pro-activiteit.

-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Heeft u goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een ondernemende geest? Kent relatiebeheer geen geheimen voor u en houdt u van een commerciële uitdaging? Wilt u uw klanten altijd tevredenstellen en weet u volhard te onderhandelen? Wilt u zich samen met een snelgroeiend bedrijf verder ontwikkelen?

Heeft u bovenstaande vragen positief beantwoord? Stuur dan onmiddellijk uw CV met een motivatiebrief naar de heer Gary Garnier: gary@nespart.com. Kijk voor meer informatie op www.nespart.com.

Op zoek naar Frans- en Duitstalige bedrijven in België?

 

Wallonia Export & Investment (AWEx), jouw lokale partner voor Franstalig België.

AWEx is jouw beste partner om in contact te komen met Frans- en Duitstalige bedrijven in België. AWEx is een volwaardig onderdeel van de Belgische Ambassade in Den Haag. De Waalse export naar Nederland bedraagt meer dan 3,5 miljard euro. Per inwoner exporteert Wallonië 8% meer naar Nederland dan Duitsland en zelfs drie keer meer dan Frankrijk.

Hun database bevat meer dan 6000 bedrijven met activiteiten overal ter wereld, en dat in alle sectoren. Ieder jaar ontvangen zij zo’n 200 aanvragen over de Nederlandse markt. Het is minder bekend, maar Luxemburgse bedrijven kunnen ook gebruik maken van de services van AWEx dankzij een overkomst in het kader van de BENELUX (België, Nederland en Luxemburg). Zo kunnen zij je dus ook helpen om in contact te komen met Luxemburgse bedrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek product of service? Neem dan contact met hen op, het is gratis en zij antwoorden altijd in het Nederlands.

 

Interesse? Neem  contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T : 070—3655019

Email : lahaye@awex-wallonia.com

Adres: Lange Voorhout 86, 2514 EJ Den Haag

Web: http://wallonia.be/en.

MW Polymers seeks distributor for their products for the Benelux market!

MW Polymers have been manufacturing unique products that are approved to British Gas and DIN performance standards for corrosion protection and gas pipe leaking sealing for over 40 years. 

Currently, they have 5-year contracts with all the UK gas utilities for products that are supplied in simple to use kits, used by the gas company site staff, that require no special tools, and work over wide-ranging ambient temperatures. The standards mean that product approval is 50 years, are cost effective and robust for use in “on site” conditions. Technical support, on site or video training, and assistance in promotion are supplied.

They have distributors, in Germany, Austria, Poland, and Estonia, and they even supply to China Gas!

They are seeking a distributor, who ideally has established connections and will already be supplying to the gas industry that can sell their products in one or more of the following territories; Belgium, Netherlands, and Luxemburg.

The chosen distributors will have the benefit of an exclusive distributor agreement in the agreed territory, if that does not cover all the areas listed above. Currently, the gas industry wants innovation that cuts costs and MW Polymers have new designs and systems, that they will introduce through a new distributor. For an overview of their products, visit  their website www.mwpolymers.co.uk/products.

For more information, please contact Mr. M. Wild  on +44 7786 067 436  and/or send an email to mike@mwpolymers.co.uk.

Word importeur/handelsagent voor de producten van Reynchemie!

Sinds 1988 is Reynchemie nv een succesvolle, trendsettende onderneming met innovatieve producten voor zowel nieuwe constructies als reparatie- en renovatieproducten voor oude geklasseerde monumenten. Met een uitgebreid en innoverend productgamma is Reynchemie nv de kwaliteitsstandaard voor wat betreft hoogwaardige techniek, kwaliteit en topservice met een hoge meerwaarde voor de klant.

Hun producten worden toegepast bij gevelreiniging, waterwering, houtrenovatie, natuursteenherstel en imitatie, chemische verankering en betonbehandeling. Diverse verfproducten, epoxymortels en reinigingsproducten behoren eveneens tot hun assortiment.

Naast de eigen producten is Reynchemie nv exclusieve verdeler in de Benelux van de kalkproducten van Saint-Astier, exclusieve verdeler in België van de verfproducten van Brantho-Korrux en ook verdeler van de ParexLanko-producten.

Reynchemie is op zoek naar een importeur (of handelsagent op zelfstandige basis) voor het gamma betonbehandeling (industriële vloeren): curing compound (stripper), betonverharding, oppervlaktevertraging, afdichting, stofvrij en slijtvast maken van beton, betonimpregnatie en verzegeling.

Profiel van importeur (of zelfstandige handelsagent)

• Kennis van producten inzake betonbehandeling/behandeling van industriële vloeren                                           
• Ervaring in en kennis van de Nederlandse beton(behandeling)markt en industriële vloeren
• Ervaring in het verkopen/verdelen van producten inzake betonbehandeling/industriële vloeren
• Netwerk binnen de Nederlandse beton(behandeling)markt en industriële vloeren

Kijk voor meer informatie over hun producten en technische informatie op http://www.reynchemie.com.

Interesse? Neem contact op met de heer Louis Plancke via louis.plancke@reynchemie.com.

Vertegenwoordiger in schoolmateriaal voor Gejo en S-cool design gezocht!

     

Ben je een zelfstandig vertegenwoordiger of handelsagent, ambitieus, gemotiveerd en in staat goede verdiensten te creëren? Dan komen Gejo en S-cool design graag met je in contact.

Gejo Schoolleverancier en S-cool design produceren en leveren een breed assortiment aan hoogwaardig en duurzaam school- en verbruiksmateriaal, kindermeubilair en educatieve spellen en speelgoed. Om onderwijs- en zorginstellingen in heel Nederland te voorzien van de beste producten, bundelen ze hun krachten voor de verkoop.

Bekijk hun assortiment op: www.scooldesign.nl en www.gejo.nl.   

Heb je affiniteit met hun producten? Neem dan contact met op met de heer C.A.M. Voorburg, per telefoon 06-22 84 58 45 en/of per email scooldesign@live.nl.