Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Businesskansen via het VNHI

Ben je ondernemend en zie je snel kansen? Reageer dan op de oproepen hieronder. Nationale en internationale bedrijven zoeken Nederlandse vertegenwoordigers, zowel handelsagenten als importeurs. Wilt u graag persoonlijk in contact komen met fabrikanten en/of internationale handelsorganisaties? Het VNHI organiseert door het jaar heen verschillende business- en netwerkevenementen

Agenten gezocht voor de volgende bedrijven/organisaties:

GEZOCHT: Handelsagenten voor producten in gezondheids- en welzijnsbranche!

Wallonia Export & Investment (AWEx) organiseert op 26 en 27 november 2019 een B2B-evenement in Luik met een dertigtal fabrikanten uit de gezondheids- en welzijnsbranche. Ze zoeken handelsagenten die onderstaande producten op de Nederlandse markt willen aanbieden:

 • Voedingssupplementen
 • Vitamines
 • Cosmetische producten
 • Verzorgingsproducten voor huid, lichaam, haren, etc.
 • Uitrustingen voor bejaarden, gehandicapten en diverse sportartikelen  
 • Private label producenten

Wees erbij!

 Je reiskosten worden vergoed en je ontvangt een maaltijd ter plaatse.

Meer weten? Neem dan snel contact op via lahaye@awex-wallonia.com of per telefoon 070 -365 50 19. 

Breng het succes naar Nederland, word handelsagent voor Zelected by Houze!

Zelected by Houze is een succesvol Zweeds merk voor homedecoratie. Met vooral kwaliteit, design en specifiek prijswaardige collecties is dit merk populair geworden bij een groot publiek.

Met zijn ontwikkeling van het merk in Scandinavië en Duitsland, is Zelected by Houze momenteel op zoek naar een gepassioneerde, zelfstandige handelsagent die het merk in Nederland of de Benelux kan aanbieden.

De collecties zijn geschikt voor zowel online als offline retailers aangezien alle producten afzonderlijk worden verpakt. Benieuwd naar hun producten? Bekijk hier hun najaarscollectie 2019!

 

Wil jij voor Zelected by Houze aan de slag als handelsagent, ben je gemotiveerd en heb je affiniteit met hun producten, neem dan contact op met:

Per Cederlund

Prinsenstraat 8, 1015  DC Amsterdam

T: +31-20-7710510/ M: +31-6-43401310

per.cederlund@primasweden.se

 

Agent uit technische industrie gezocht voor overname productenverkoop

TER OVERNAME AANGEBODEN                                                                 

 

 

VGK CNC Machines & Robotic Solutions (ofwel VGK Solutions) is hét Benelux-verkoopkantoor van gerenommeerde Italiaanse fabrikanten van CNC-machines, robotoplossingen, straalcabines en bijbehorende onderdelen op maat. 

In verband met beëindiging van onze activiteiten als verkoopkantoor zijn wij op zoek naar startende of reeds bestaande agenten die geïnteresseerd zijn om de verkoop van bovenstaande producten van ons over te nemen.

Aangezien het om zeer gespecialiseerde producten gaat, adviseren wij alleen te reageren als u werkzaam bent of bent geweest in de technische industrie. Met name werktuigbouwkundigen zouden hun skills in deze goed kunnen gebruiken. Omdat de producten zeer geavanceerd zijn, kunnen er hoge inkomsten gegenereerd worden.

We hebben een uitgebreid klantenbestand en andere contacten voor handen waaronder veel directe warme contacten zijn. Uiteraard kunnen wij u voorstellen aan deze contacten.

Voor verdere informatie over de leveranciers verwijzen wij u graag naar onze website die in 2018 nieuw gelanceerd is;  www.vgksolutions.eu.

Interesse? U kunt ons als volgt bereiken:

VGK Solutions
Hans van Geluk

T 0182 – 359602
M 06 – 57976868

info@vgksolutions.eu

 Op deze advertentie is een geheimhoudingsplicht van kracht!

Ervaring in textiel en mode? Word handelsagent voor Les Petites Crollées!

Het verhaal van Les Petites Crollées is ontstaan uit de onwaarschijnlijke ontmoeting van Catherine, een Luikenaar gepassioneerd door mode, en Fabienne, een Franse designliefhebster wonende in België. Samen zijn ze in de wereld van wol gevallen. Ze ontwikkelen samen met textieldesigner Nathalie Stockman een scala aan textiel.

Hun wereld: Slow Design, een korte productieketen met producten 100% Made in Belgium. Gemaakt van de mooiste en beste wollen garen, streng geselecteerd uit Frankrijk, Italië en Ierland.

Ze zoeken een bekwame en zelfstandige handelsagent met ervaring in de branche textiel en mode die hun producten op de Nederlandse markt aanbiedt.

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar:

lahaye@awex-wallonia.com (in het Nederlands) of

contact@lespetitescrollees.be (in het Engels)

Ga voor meer informatie over hun producten naar www.lespetitescrollees.be of kijk op Instagram lespetitescrollees voor een impressie.

Gezocht: Nederlandse handelsagent voor ecologische kinderkledinglijn PURE PURE!

Wil jij als bekwame en zelfstandige handelsagent de ecologische kledinglijn  PURE PURE van Bauer in Nederland aanbieden?

De producten van PURE PURE  zijn baby- en kinderkleding en accessoires, gemaakt van 100% natuurlijke materialen (merendeels GOTS -gecertificeerd). Alle artikelen worden vervaardigd in de Europese Unie.

Voor retailers en online winkels wordt speciaal een Lookbook samengesteld met de nieuwe collecties die twee keer per jaar uitkomen. Ervaring in de baby-en kinderkledingbranche is een must. De ideale kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met collecties in de ecologische textielindustrie.

Ben jij direct beschikbaar dan kun je mogelijk al snel aan de slag  met verkoopmonsters en het Lookbook zomer 2020!

Interesse?  Neem voor meer informatie contact op met:

Peter Bauer

Pure-tex GmbH

Lilienthalstr. 39-45, D-64625 Bensheim

T: +49 (0)6251 86144-0

mail@pure-pure.de  

 

BluFields zoekt agent voor hun design thee-accessoires

BluFields, design en innovatie in thee-accessoires 

Als jong bedrijf in de buurt van Namen (België) heeft BluFields zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van thee-accessoires. Al hun producten zijn in België met een praktisch en innovatief design ontworpen voor een ideale gebruikservaring.

Heb jij affiniteit met de producten van BluFields en aantoonbare ervaring in de verkoop? Wil je hun producten op de Nederlandse markt aanbieden? Ben je initiatiefrijk, sterk in communicatie en kun je zelfstandig werken? 

Neem dan contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T.:070-365 50 19

Email: lahaye@awex-wallonia.com of info@blufieds.com 

 

Indien je meer informatie wenst over de distributie in Nederland of een catalogus toegestuurd wil krijgen via de post, graag reageren via info@blufieds.com. Ontdek hun producten op www.blufields.com.

 

Vertegenwoordig jij Drink n’ Joy als handelsagent?

Drink n’Joy, een lekkere, hygiënische en leuke snackervaring!

 

Met hun hoofdkantoor in Luxemburg creëren zij als privaat bedrijf nieuwe vormen van snackverpakkingen. Zij zorgen voor innovatieve, hygiënische en praktische oplossingen voor cateringbedrijven. Dankzij de uitzonderlijke vorm kan de gebruiker het product om de flessenhals van een opgediend drankje plaatsen, wat zorgt voor een fantastische gebruikservaring. 

Zes internationale design patenten, een snel logistiek netwerk en volledige aanpassingsvrijheid zijn maar een paar van de redenen waarom hun klanten en partners op hen kunnen bouwen.

 

Zoek je een nieuwe uitdaging, ga dan als zelfstandig agent aan de slag voor Drink n’Joy!  

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T.:070-365 50 19

Web: http://www.drinknjoy.com

Ga jij als agent aan de slag voor Buzon vloerdragers?

 

BUZON, breng je buitenruimtes naar een hoger niveau.

Buzon Pedestal International is een Belgisch bedrijf, actief in de productie van tegeldragers voor terrassen. Het bedrijf is marktleider op het gebied van vloerdragers en staat iedereen bij die een technische expertise wenst tijdens de realisatie van zijn terras. “Streven naar wat de klant wil” is hun motto.

 

 

Buzon zoekt commerciële agenten met contacten in de branche keramische tegels om hun kwalitatieve producten aan te bieden in Nederland.

Lijkt het je leuk om als agent voor Buzon aan de slag te gaan? Neem dan contact op met:

Nico Cox

T.: +32 (0)4 248 39 83
F.: +32 (0)4 264 82 38

M.: +32 (0)473 13 03 74

Email : nico.cox@buzon-world.com

Web: http://www.buzon-world.com/nl

Op zoek naar Frans- en Duitstalige bedrijven in België?

 

Wallonia Export & Investment (AWEx), jouw lokale partner voor Franstalig België.

AWEx is jouw beste partner om in contact te komen met Frans- en Duitstalige bedrijven in België. AWEx is een volwaardig onderdeel van de Belgische Ambassade in Den Haag. De Waalse export naar Nederland bedraagt meer dan 3,5 miljard euro. Per inwoner exporteert Wallonië 8% meer naar Nederland dan Duitsland en zelfs drie keer meer dan Frankrijk.

Hun database bevat meer dan 6000 bedrijven met activiteiten overal ter wereld, en dat in alle sectoren. Ieder jaar ontvangen zij zo’n 200 aanvragen over de Nederlandse markt. Het is minder bekend, maar Luxemburgse bedrijven kunnen ook gebruik maken van de services van AWEx dankzij een overkomst in het kader van de BENELUX (België, Nederland en Luxemburg). Zo kunnen zij je dus ook helpen om in contact te komen met Luxemburgse bedrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek product of service? Neem dan contact met hen op, het is gratis en zij antwoorden altijd in het Nederlands.

 

Interesse? Neem  contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T : 070—3655019

Email : lahaye@awex-wallonia.com

Adres: Lange Voorhout 86, 2514 EJ Den Haag

Web: http://wallonia.be/en.

Kom jij als agent het team van Fullmark versterken?

 

Fullmark, een gestructureerd programma om uw veiligheidscultuur te versterken

 

Met meer dan 2500 klanten is Fullmark een marktleider binnen zijn sector. Een bedrijf met een echte “startup”-sfeer maar tevens met 30 jaar ervaring in het ontwerp, de productie en de verkoop van hulpmiddelen en tools voor de communicatie, training, consultancy en bewustmaking van het personeel, voornamelijk bestemd voor veiligheidsmanagers, HR-managers en Operation Managers van industriële ondernemingen. Dankzij hun exclusieve productassortiment en “SMART-Safety” methode, helpen ze bedrijven met het ontwikkelen van een winnende bewustwordingsstrategie om risico’s (ook PSR) te voorkomen en het aantal ongevallen in hun vestigingen te verminderen.

 

 

Ben jij die zelfstandige handelsagent die hun team komt versterken en affiniteit heeft met hun producten? Mail dan je brief met motivatie en volledig CV naar Patrick Schreck: ps@fullmark.be.

Ga naar https://www.fullmark.be/nl voor meer informatie.

Little Charly zoekt handelsagent M/V! Ga jij de uitdaging aan?


Little Charly is een Belgisch merk voor babyverzorging, beddengoed en decoratie voor kinderen.

Om de ontwikkeling van het merk in Nederland te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar een gepassioneerde, zelfstandige handelsagent die ons team komt versterken om hun business in de drie branches uit te bouwen. Deze succesvolle kandidaat is verantwoordelijk voor:

 • het zoeken en overtuigen van nieuwe prospecten;
 • de klanttevredenheid op topniveau houden; en
 • het bewerkstelligen van een snelle en duurzame groei.

Heb jij affiniteit met kwaliteitsproducten, duurzame ontwikkeling en de lokale economie? Little Charly nodigt je uit om met ons mee te doen in een kleine, groeiende, jonge en dynamische organisatie.

De baan is op freelance-basis en wij bieden een competitieve vergoeding (commissie op omzet).  Kijk op www.littlecharly.com.nl voor meer informatie.

Geïnteresseerd om hun team te versterken? Stuur uw CV naar Dimitri Georgis.

 

 

Word jij de nieuwe agent (M/V) voor Hefel bedtextiel?

 

 

Hefel Textil  is een innovatief en gerenommeerd Oostenrijks familiebedrijf dat in 1907 is opgericht in Schwarzach, Voralberg. Hun gehele productenlijn (van kussens, matrassen tot beddengoed ) voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. De Hefel weverijen voor tijken staan bekend als de besten ter wereld. Als vulling wordt veel gebruik gemaakt van biologische wol en katoen en zelfs  organische hemp. Daarmee is Hefel een voorloper op het gebied van het gebruik van natuurlijke materialen in hun producten.

 

Hefel Textil zoekt een bekwame en zelfstandige handelsagent die hun producten in de Benelux wil aanbieden. De kandidaat M/V:

 • spreekt vloeiend Nederlands, Engels en/of Duits. Frans is een grote pré;
 • kan goed overweg met e-mail, WhatsApp en Skype; 
 • is in het bezit van een rijbewijs en een auto;
 • heeft ruime kennis van de lokale wetten en regels die belangrijk zijn voor de bedtextielindustrie;
 • heeft zowel basiskennis van textiel als van de textielindustrie;
 • brengt bij voorkeur een gedegen netwerk van klanten in de lokale bedtextielindustrie met zich mee;
 • heeft kennis van lokale concurrenten en hun producten (pré).

Voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatie in het Engels of Duits aan Alexander Egele via alexander.egele@hefel.com.

Goede contacten in de textiel- en sportdetailhandel? Word onze agent!

Textielbedrijf Fashy in Duitsland (sinds 1948) levert onder de merknamen Fashy, Gino Lapis en Aquafeel modieuze, sportieve en exclusieve badkleding. Het bedrijf is ook actief op het gebied van duurzaamheid: het tovert onder het label MareBlu oude visnetten om in de mooiste badkleding. Zo bestrijdt het bedrijf de plastic- en afvalsoep in onze oceanen. Het gebruik van 100 % gerecyclede polyamidevezels levert mooi ogende en comfortabele badmode op. Met een goede vormvastheid en uitzonderlijke bestendigheid tegen zonnebrandcrème.

‘Wij zijn een dynamisch verkoop- en productiebedrijf met het hoofdkantoor in het zuiden van Duitsland. Ons succes komt voort uit de innovatieve ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van consumenten-, sport- en vrijetijdsproducten’, vertelt Jerome Kräh van Fashy. ‘Wij produceren en verkopen innovatieve producten zoals modieuze en sportieve badmode, badschoenen, zwembrillen etcetera.’ 

 

Voor de verdere ontwikkeling van onze verkoopactiviteiten in Nederland op het gebied van ‘alles rondom de zwemsport’ zoekt Fashy een

Zelfstandige handelsvertegenwoordiger

 m/v

Bent u een ambitieus verkooptalent met aantoonbare ervaring in de verkoop? Kenmerkt u zich door eigen initiatief, sterke communicatie en zelfstandig werken? En heeft u een netwerk van goede contacten binnen de textiel-/sportdetailhandel en/of bij campings, zwemverenigingen en overige relevante branches en organisaties?

Dan komt Fashy graag met u in contact. U onderhoudt voor Fashy de contacten met de bestaande klantenkring en werft nieuwe klanten. Hierbij krijgt u ondersteuning van Fashy’s sterke exportteam.

 

Verdere voorwaarden: in bezit van eigen auto. Naast het Nederlands als moedertaal is goede beheersing van Duits of Engels vereist.

Geïnteresseerd ? – Stuur Fashy dan een brief en uw CV of neem contact op met

Fashy GmbH Produktion & Vertrieb                                                                                      

att. Jerome Kräh

Tel.  0049-7150-920674

E-Mail: jerome.kraeh@fashy.de

www.fashy.de

Oostenrijkse producent van woon- en slaapkamermeubels zoekt ambitieuze agent

In Oostenrijk, Duitsland en Italië is het een gevestigd merk: Joka, producent van meubels voor woon- en slaapkamers. Opgericht in 1921 begon de fabrikant met matrassen. Inmiddels is er een compleet assortiment voor de inrichting van woon- en slaapkamers.

Joka wil ook Nederland laten kennismaken met het Oostenrijkse kwaliteitsmerk. Daarom zoekt de producent contact met een verkooppartner of een agent om het assortiment in Nederland aan te bieden. Hieronder lees je er meer over:

Sinds 2014 heeft het merk een speciale lijn met meubels gemaakt met natuurlijke materialen die goed zijn voor het milieu en het binnenklimaat. Deze wordt verkocht onder de slogan  Joka, Voel de natuur:

 

 

Vind jij dat Nederland toe is aan een nieuwe haarlook?

Code Zero, het merk waaronder RLF CONCEPT professionele haarproducten op de markt brengt, zoekt een actieve agent in Nederland. We zijn al op kleine schaal aanwezig, en zoeken nu iemand die 
ons introduceert in de kappersbranche.

Code Zero is opgericht in 2007 en heeft uitgebreide ervaringen opgebouwd op het gebied van professionele haarproducten.

Code Zero wordt momenteel vertegenwoordigd in 13 landen wereldwijd en heeft daarmee een sterk distributienetwerk dat een snelle en uitstekende service mogelijk maakt.

Ken je de branche of zie je mogelijkheden om ons assortiment te verkopen in Nederland? Leg dan contact met Sandro Leo van RLF Concept, Kaarbaan 7 in Genk. Tel. 0032-498 923 891 of sandro@codezeroproducts.com.

Buitenkans: agent worden voor topmerk Birkenstock

Voor het merk Birkenstock zijn wij op zoek naar sales agenten, die het merk willen vertegenwoordigen voor de Professional-lijn. Birkenstock valt onder de hoede van de Hooijer Groep, een bedrijf dat voor meerdere (schoenen)merken distributeur en agent is. Als bedrijf bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn wij continu in ontwikkeling.Om de Professional-lijn in Nederland verder uit te breiden zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste zelfstandig agenten voor

 • de horeca & food branche
 • de zorgsector
 • en voor de sector land- & tuinbouw

Birkenstock professional heeft een gevarieerd assortiment in muilen, klompen en schoenen die uitermate geschikt zijn voor deze branches. Denk hierbij aan producten die uitwasbaar of antistatisch zijn. Maar ook aan producten met een stalen neus of antislipzolen. Daarnaast is het hele assortiment vuil- en waterafstotend en heeft elk model een uitneembaar voetbed. Echt een collectie met een variëteit aan mogelijkheden.

Wil jij dit prachtige merk vertegenwoordigen als zelfstandig agent? Stuur ons je sollicitatie!

Wie zoeken wij:
• Iemand met een sterk commerciële instelling;
• Een agent met een bestaand netwerk in een van de drie branches Horeca & Food / Land- & Tuinbouw / Zorg;
• Met uitstekende sociale en communicatieve eigenschappen;
• Iemand met een MBO/HBO opleiding in de commerciële richting is een pre maar geen must, commerciële vaardigheden zijn echter wel een vereiste;
• Ervaring in de schoenenbranche is ook een pré;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Kennis en vaardigheden in het gebruik van het MS Office-pakket.

Wat bieden wij:
• Beloning op provisiebasis. Je beloning is dus geheel afhankelijk van jouw eigen commerciële successen!
• Een geautomatiseerd bestel- en werksysteem, een goed werkend CRM-systeem en een website met B2B mogelijkheden voor alle klanten;
• Een mooi en breed assortiment aan Birkenstock Professional producten;
• Een enthousiast team, dat je op allerlei manieren kan ondersteunen vanuit het hoofdkantoor.

Voor aanvullende informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Chris ten Harkel op het nummer : 06 – 51 999 779
Uw sollicitatie inclusief CV en pasfoto kunt u mailen naar : vacature@hooijergroep.nl
Soort dienstverband: Freelance / ZZP
www.hooijergroep.nl

Verfraai jij Nederlandse huizen met Oostenrijkse meubels van Voglauer?

Ambachtelijk, natuurlijk, praktisch en prachtig om te zien: dat zijn de meubels van de Oostenrijkse meubelfabrikant Voglauer. Een uitgebreid assortiment staat te wachten om aan Nederland gepresenteerd te worden. Pak jij de uitdaging op?

Voglauer zoekt een agent die de Nederlandse meubelmarkt wil verrijken met Oostenrijks design. Het bedrijf maakt al tachtig jaar kwaliteitsmeubels in het premium-segment. In het schilderachtige Lammertal in de omgeving van Salzburg leveren 400 werknemers met handwerk en moderne techniek de mooiste meubels af.

Het bedrijf  wil de producten van Voglauer op de Nederlandse markt introduceren. Het assortiment is breed: voor wonen, eten, slapen en kastruimte maakt het bedrijf met gebruik van natuurlijk hout meubels die al meerdere keren onderscheiden zijn voor hun design. De meubels zijn 100 % klimaatproof, want het hout komt uit de omgeving en voor elke gebruikte boom wordt een andere opgekweekt.

Zie jij de kwaliteit van deze meubels en denk je ze te kunnen verkopen aan de Nederlandse meubelzaken en aan hotels? Neem dan contact op met Voglauer voor dit aantrekkelijke agentschap. Internationaal verkoopleider is Walter Messner, tel. 0043 6243 2700 265 of  Walter.Messner@voglauer.com Meer voorbeelden van het assortiment van Voglauer vind je hier (scroll na het klikken naar beneden).

 

Ken jij de markt voor gezonde voeding? Ga aan de slag voor dit Tsjechische bedrijf

Senioren, kinderen, diabetici, mensen met een glutenvrij dieet en professionals in fitness en welness: ze hebben allemaal baat bij voedingssupplementen op basis van eiwitten. Het Tsjechische bedrijf Adler’s Proteiner is een succesvolle producent van deze supplementen. Ze zoekt een handelsagent voor Nederland.

De producten van Adler’s Proteiner worden gemaakt zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen, en kunnen gebruikt worden in allerlei gerechten. Het product ligt in het buitenland in grote supermarkten als Billa en Tesco. Het bedrijf levert ook aan Ahold en de Makro. Voor Nederland zoekt Adler’s Proteiner een agent om het marktaandeel hier verder te vergroten. 

Het product is direct geschikt om te consumeren, maar kan ook gebruikt worden als ingrediënt. Adler’s Proteiner levert een neutrale variant, maar ook zoete en hartige varianten: abrikoos, pruimen/kaneel, cranberry/goji en mexicaans, rook-smaak of champignon/oester.

Kant-en-klare producten

De producent biedt zelfs kant en klare producten aan waarin de eiwitten zijn verwerkt. Denk aan noodles, (knak)worst, hamburgers en kokos- of hazelnootpasta of een spread op basis van sinaasappel. Ook maakt Adler’s Proteiner complete vegetarische maaltijden: pasta-salades, lasagna, chili con carne en eiwitballen gecombineerd met groenten. 

Wie koopt het?

Adler’s Proteiner wordt gekocht door mensen die werken aan hun conditie, die een gezondere levensstijl willen ontwikkelen of die af willen vallen. Daarnaast is het geschikt voor mensen die bepaalde voedselallergieën hebben of die vlees of zuivel willen vermijden. Ook voor actieve sporters die letten op hun voedingssamenstelling is het zeer geschikt.

Als ontbijt of dessert

Zakelijke doelgroep

Het product is een waardevolle aanvulling op het assortiment van healthfood-winkels, fitness- of welnesscentra, supermarkten en de horeca.

Mexicaanse vegetarisch gerecht bereid met Adler’s Proteinen

Een uitdagend product voor een enthousiaste agent!

Vind je gezonde voeding belangrijk en kun jij inkopers overtuigen van de waarde van dit product? Neem dan contact op met Andrea Märzová van Czech Trade

Het hele assortiment van Adler’s Proteiner vind je hier: https://www.smakoun.eu/en/products/.

 

Kan jij luxe fairtrade handtassen verkopen aan modezaken?

Disenyo zoekt agent met

netwerk in luxe modezaken

Een agent die ‘de wereld een stukje mooier maakt’, daar is high-end fashionlabel Disenyo naar op zoek. De onderneming levert tassen en sieraden met een fairtrade en ecologisch karakter. Bedacht voor vrouwen in het westen, gemaakt door vrouwen in de Filippijnen.

Heb jij gevoel voor mode en lifestyle, dan ben je de perfecte retailadviseur voor Disenyo. DISENYO HANDMADE LUXURY is in 2017 geïntroduceerd in Nederland. Het merk importeert  hoogwaardige handgemaakte sieraden, tassen en beelden uit de Filippijnen.De producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen of restmaterialen onder fairtrade omstandigheden. Disenyo zoekt een agent die het merk bij de betere modezaken in de Benelux kan introduceren. Kenmerken: thuis in boetieks en de luxere modezaken, met een sterk netwerk.

Palmbladeren, vissenleer, parelmoer

Disenyo werkt samen met high-end producenten die zich onderscheiden door het gebruik van unieke materialen. Denk aan gedroogde palmbladeren, gedroogde bananenbladeren, cocosnoot, gedroogd gras, vissenleer en parelmoer. Alle producten zijn met behulp van eeuwenoude technieken handmatig gewoven, gepolijst of op een andere manier bewerkt. Disenyo bewijst dat high-end fashion, ecologie en fairtrade te combineren zijn.Nieuwe agenten krijgen ondersteuning en training om de producten goed te leren kennen. Er is een vergoeding op commissiebasis.

Interesse?

Bezoek www.disenyo.shop en kijk daar de video’s ‘Disenyo – More than just fashion’ en ‘Disenyo – A closer look’. Je kunt ook bellen met Geert Reuvers van Disenyo,  0031-654343006 of mailen naar info@disenyo.shop. Bezoekadres: Etruskenweg 32E, 5349 AZ Oss. Disenyo gaat graag met je in gesprek!

De beste scharen voor de beautybranche komen uit Spanje. Ga jij ze verkopen?

Word handelsvertegenwoordiger voor deze Spaanse producent van scharen en beauty-benodigdheden

Kwaliteitsscharen, pincetten in hippe kleuren, gereedschap voor nagel- en voetverzorging: 3 Claveles / Filarmonica levert het allemaal. Ben jij thuis in de groothandel voor de beautysector, manicures en pedicures en verkoop je je klanten graag het beste materiaal dat er is? Word dan handelsvertegenwoordiger voor de Spaanse fabrikant Filarmonica.

Het bedrijf maakt 38 soorten scharen voor kappers en persoonlijke verzorging, vier soorten nagelkniptangen en een hele reeks aan producten voor huidverzorging en make-up. In de eigen fabriek met een oppervlak van 20.000 m2 maakt het met 110 toegewijde werknemers producten die ervoor zorgen dat 3 Claveles / Filarmonica synoniem is voor ‘kwaliteit’. Prijswinnend design

Het bedrijf achter 3 Claveles / Filarmonica won zes jaar geleden de prestigieuze Design Plus Award, uitgereikt door de Frankfurter Messe. ‘Producten die deze prijs krijgen zijn eyecatchers en onderscheiden zich in gebruiksgemak en de toepassing van innovatieve technologie. Ze combineren esthetiek met functionaliteit’, aldus de jury over de prijs.

Handelsvertegenwoordiger, geen agent

Dit bedrijf zoekt geen agent in de zin dat zij een agentuur aanbiedt. Het bedrijf is op zoek naar een handelsvertegenwoordiger die fulltime aan de slag wil voor deze Spaanse producent. De vergoeding voor je inspanningen vindt plaats op commissie-basis. 3 Claveles biedt nieuwe vertegenwoordigers interne trainingen aan om alle producten te leren kennen. 

Meer informatie

Bekijk deze bedrijfsfilm of neem een kijkje op de website van dit mooie bedrijf. Wil je in gesprek met 3 Claveles / Filarmonica? Neem dan contact op met chef Export Sales Adrián Pérez, tel. 0034941272724 of via mail: exportacion@buenohermanos.com.

Word jij de nieuwe handelsvertegenwoordiger voor 3 Claveles / Filarmonica? Laat het ons weten via info@vnhi.nl, dan geven we aandacht aan je start bij dit bedrijf!

 

 

 

 

Mooie kans: Spaanse producent kwaliteitsbestek zoekt handelsvertegenwoordiger

Spaanse producent messen & scharen zoekt handelsvertegenwoordiger in Nederland

Ben jij thuis in de groothandel voor horeca en huishoudwinkels en verkoop je je klanten graag het beste materiaal dat er is? Word dan handelsvertegenwoordiger voor de Spaanse producent van scharen en messen 3Claveles.

Het bedrijf maakt 300 soorten messen en 200 soorten scharen, en doet dat al bijna 90 jaar. In de eigen fabriek met een oppervlak van 20.000 m2 maakt het met 110 toegewijde werknemers producten die ervoor zorgen dat ‘3Claveles’ synoniem is voor ‘kwaliteit’. De scharen en messen zijn te koop in de Europese Unie, de Verenigde Staten, Japan en Latijns Amerika.

Prijswinnend design

3Claveles won zes jaar geleden de prestigieuze Design Plus Award, uitgereikt door de Frankfurter Messe. ‘Producten die deze prijs krijgen zijn eyecatchers en onderscheiden zich in gebruiksgemak en de toepassing van innovatieve technologie. Ze combineren esthetiek met functionaliteit’, aldus de jury over de prijs.

Handelsvertegenwoordiger, geen agent

Dit bedrijf zoekt geen agent in de zin dat zij een agentuur aanbiedt. Het bedrijf is op zoek naar een handelsvertegenwoordiger die fulltime aan de slag wil voor deze Spaanse producent. De vergoeding voor je inspanningen vindt plaats op commissie-basis. 3 Claveles biedt nieuwe vertegenwoordigers interne trainingen aan om alle producten te leren kennen. 

Meer informatie

Bekijk deze bedrijfsfilm of neem een kijkje op de website van dit mooie bedrijf. Wil je in gesprek met deze producent van kwaliteitsmessen en -scharen? Neem dan contact op met chef Export Sales Adrián Pérez, tel. 0034941272724 of via mail: exportacion@buenohermanos.com.

Word jij de nieuwe handelsvertegenwoordiger voor 3Claveles? Laat het ons weten via info@vnhi.nl, dan geven we aandacht aan je start bij dit bedrijf!

Inspirerende Tsjechische textiel- en speelgoedgroothandel zoekt agent

Vrolijke stoffen, hippe kussens, eerlijk houten speelgoed en grappige knuffels: de Tsjechische textiel- en speelgoedgroothandel Dekoratex heeft het allemaal in huis. 

Dekoratex bestaat sinds 1994 en levert een veelheid aan producten rond woninginrichting en speelgoed.

Het volgt de laatste wereldwijde trends van toonaangevende ontwerpers.

Zowel moderne als traditionele ontwerpen worden aangeboden, in een kleurenschema dat inspireert en helpt om een huis gezellig in te richten.

Het Tsjechische bedrijf heeft meer dan 200 ontwerpen van decoratieve stoffen, beddengoed, lakens, handdoeken, dekbedden, tafelkleden enzovoort.

Wie zoeken wij?

Dekoratex zoekt een agent voor Nederland die inkopers weet te interesseren voor het veelzijdige assortiment.

Meer weten?

De webshop van het bedrijf biedt een goede indruk van de collectie. Inkopers kunnen ook de showroom bezoeken in Opařany, een stad op 1000 km van Amsterdam. Hier vind je het complete aanbod en professionele medewerkers die je graag adviseren.

Reageren?

Heb je belangstelling voor ons aanbod om agent voor ons te worden In Nederland? Stuur ons dan een brief en je CV in het Engels via  dekoratex@seznam.cz (contactpersoon: mrs. Jirovcova)

 

   

FAVORIT – a Famous bicycle brand with 100 years of experience is seeking a new Dutch partner!

FAVORIT is a legendary custom-made bicycle company, whom are ready to concur the Dutch market and are looking for a partner who will help them do so. 

FAVORIT has been clasified as a true Czech jewel, along with brands such as Škoda cars or the Czech beer Pilsner Urquell. Since 1922 FAVORIT bikes have brought joy and pleasure to its riders and offers a technologically advanced, custom-made bicycle, build from the best quality materials. They combine elegance, smart design and practicality.

FAVORIT is not only a bicycle symbolizing the class of Czech so called „golden hands“ but mainly a part of a life style.

If you are interested in being a part of FAVORIT genesis in the Netherlands, please do not hesitate to contact Andrea Marzova, phone + 31 639354689, email: andrea.marzova@czechtrade.cz