Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Businesskansen via het VNHI

Ben je ondernemend en zie je snel kansen? Reageer dan op de oproepen hieronder. Nationale en internationale bedrijven zoeken Nederlandse vertegenwoordigers, zowel handelsagenten als importeurs. Wilt u graag persoonlijk in contact komen met fabrikanten en/of internationale handelsorganisaties? Het VNHI organiseert door het jaar heen verschillende business- en netwerkevenementen

Agenten gezocht voor de volgende bedrijven/organisaties:

MW Polymers seeks distributor for their products for the Benelux market!

MW Polymers have been manufacturing unique products that are approved to British Gas and DIN performance standards for corrosion protection and gas pipe leaking sealing for over 40 years. 

Currently, they have 5-year contracts with all the UK gas utilities for products that are supplied in simple to use kits, used by the gas company site staff, that require no special tools, and work over wide-ranging ambient temperatures. The standards mean that product approval is 50 years, are cost effective and robust for use in “on site” conditions. Technical support, on site or video training, and assistance in promotion are supplied.

They have distributors, in Germany, Austria, Poland, and Estonia, and they even supply to China Gas!

They are seeking a distributor, who ideally has established connections and will already be supplying to the gas industry that can sell their products in one or more of the following territories; Belgium, Netherlands, and Luxemburg.

The chosen distributors will have the benefit of an exclusive distributor agreement in the agreed territory, if that does not cover all the areas listed above. Currently, the gas industry wants innovation that cuts costs and MW Polymers have new designs and systems, that they will introduce through a new distributor. For an overview of their products, visit  their website www.mwpolymers.co.uk/products.

For more information, please contact Mr. M. Wild  on +44 7786 067 436  and/or send an email to mike@mwpolymers.co.uk.

Word importeur/handelsagent voor de producten van Reynchemie!

Sinds 1988 is Reynchemie nv een succesvolle, trendsettende onderneming met innovatieve producten voor zowel nieuwe constructies als reparatie- en renovatieproducten voor oude geklasseerde monumenten. Met een uitgebreid en innoverend productgamma is Reynchemie nv de kwaliteitsstandaard voor wat betreft hoogwaardige techniek, kwaliteit en topservice met een hoge meerwaarde voor de klant.

Hun producten worden toegepast bij gevelreiniging, waterwering, houtrenovatie, natuursteenherstel en imitatie, chemische verankering en betonbehandeling. Diverse verfproducten, epoxymortels en reinigingsproducten behoren eveneens tot hun assortiment.

Naast de eigen producten is Reynchemie nv exclusieve verdeler in de Benelux van de kalkproducten van Saint-Astier, exclusieve verdeler in België van de verfproducten van Brantho-Korrux en ook verdeler van de ParexLanko-producten.

Reynchemie is op zoek naar een importeur (of handelsagent op zelfstandige basis) voor het gamma betonbehandeling (industriële vloeren): curing compound (stripper), betonverharding, oppervlaktevertraging, afdichting, stofvrij en slijtvast maken van beton, betonimpregnatie en verzegeling.

Profiel van importeur (of zelfstandige handelsagent)

• Kennis van producten inzake betonbehandeling/behandeling van industriële vloeren                                           
• Ervaring in en kennis van de Nederlandse beton(behandeling)markt en industriële vloeren
• Ervaring in het verkopen/verdelen van producten inzake betonbehandeling/industriële vloeren
• Netwerk binnen de Nederlandse beton(behandeling)markt en industriële vloeren

Kijk voor meer informatie over hun producten en technische informatie op http://www.reynchemie.com.

Interesse? Neem contact op met de heer Louis Plancke via louis.plancke@reynchemie.com.

Vertegenwoordiger in schoolmateriaal voor Gejo en S-cool design gezocht!

     

Ben je een zelfstandig vertegenwoordiger of handelsagent, ambitieus, gemotiveerd en in staat goede verdiensten te creëren? Dan komen Gejo en S-cool design graag met je in contact.

Gejo Schoolleverancier en S-cool design produceren en leveren een breed assortiment aan hoogwaardig en duurzaam school- en verbruiksmateriaal, kindermeubilair en educatieve spellen en speelgoed. Om onderwijs- en zorginstellingen in heel Nederland te voorzien van de beste producten, bundelen ze hun krachten voor de verkoop.

Bekijk hun assortiment op: www.scooldesign.nl en www.gejo.nl.   

Heb je affiniteit met hun producten? Neem dan contact met op met de heer C.A.M. Voorburg, per telefoon 06-22 84 58 45 en/of per email scooldesign@live.nl.

Vertegenwoordig jij de fruitrepen van Bombus Raw Energy op de Nederlandse markt?

DMHERMES Trade s.r.o. is een belangrijke Europese producent van gezonde fruit “raw” repen. Met zijn merk Bombus Raw Energy is het de leider op de Tsjechische markt en heeft het een aanzienlijke marktpositie in verschillende andere EU-landen.

Het bedrijf is momenteel op zoek naar een langdurige samenwerking op het gebied van exclusieve distributie van haar producten aan kleine winkelketens in Nederland.

Het bedrijf biedt exclusieve vertegenwoordiging voor het kleinwinkelketensegment, gunstige inkoopvoorwaarden, IFS-gecertificeerde kwaliteit, een breed productportfolio en vooral een succesvol en bewezen product.

Ga voor meer productinformatie naar www.bombusenergy.com.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Andrea Märzová, directeur van Czech Trade, (in het Engels of in het Nederlands) andrea.marzova@czechtrade.cz of +31 6 393 546 89.

Zet succesvol professionele crémes van UMBRO voor topsporters in de markt!

Adviso Finance s.r.o., is een Tsjechisch bedrijf met een directe vertegenwoordiging van de fabrikant die al meer dan 50 jaar samenwerkt met vooraanstaande masseurs en fysiotherapeuten, waaronder vertegenwoordigingsteams. Sinds 1962 is het motto van het bedrijf  “Eerlijkheid en creativiteit” met het duidelijke doel om een gezonde levensstijl op te bouwen. 

Graag introduceren ze een nieuw assortiment topproducten van het merk UMBRO. Ze bieden functionele crèmes en massage-emulsies speciaal ontworpen voor topsporters. 

UMBRO ACTIVE CREAMS en massage-emulsies UMBRO PROFESSIONAL EMULSION  zijn speciaal ontworpen voor topsporters, maar kunnen ook  goed door recreatieve sporters worden gebruikt met het doel om  bij te dragen aan een gezonde en sportieve levensstijl. Umbro-producten zijn uiteraard gecertificeerd en goedgekeurd voor verkoop binnen de EU.

Ze zoeken handelsagenten/importeurs/distributeurs om hun producten op de Nederlandse markt aan te bieden en die zorg dragen voor de distributie, promotie en verkoop van deze kwaliteitsproducten onder zeer interessante voorwaarden (aankoopprijs-verkoopprijs).

 Interesse? Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Andrea Märzová, directeur van Czech Trade, (in het Nederlands of in het Engels) andrea.marzova@czechtrade.cz of +31 6 393 546 89.

Breng jij voor Nespart educatieve producten voor kinderen op de markt?

Nespart zoekt een handelsagent om hun innovatieve en educatieve producten voor kinderen in de markt te zetten.

Het bedrijf levert unieke en betaalbare educatieve designproducten, vooral technologische, voor kinderen vanaf drie jaar. Nespart heeft drie merken onder haar hoede: KIDYWOLF, ZOGO en HALFTOYS.

Ze zoeken een agent met als voornaamste taak het op de Nederlandse markt te brengen en verkopen van hun producten door het onderhouden van contacten met de klanten van het bedrijf.

De belangrijkste taken zijn:

-Coördineren van de implementatie van de business development strategie;

-Onderhouden van de relaties met klanten (klanttevredenheidsonderzoeken, strategie etc.);

-Verkopen realiseren;

-Marktonderzoek doen;

-Analyseren van de concurrentie, hun producten en aanbiedingen.

Vereiste kwalificaties en ervaring:

– Commerciële instelling,

-Een team aan kunnen sturen,

-Relationeel, vermogen om klanten te binden,

-Flexibiliteit en pro-activiteit.

-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Heeft u goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een ondernemende geest? Kent relatiebeheer geen geheimen voor u en houdt u van een commerciële uitdaging? Wilt u uw klanten altijd tevredenstellen en weet u volhard te onderhandelen? Wilt u zich samen met een snelgroeiend bedrijf verder ontwikkelen?

Heeft u bovenstaande vragen positief beantwoord? Stuur dan onmiddellijk uw CV met een motivatiebrief naar de heer Gary Garnier: gary@nespart.com. Kijk voor meer informatie op www.nespart.com.

Gezocht: handelsagenten voor WEASYFIX-betonvrije funderingen!

WEASYFIX, de leider in betonvrije funderingen in België en Frankrijk, ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt funderingsschroeven, accessoires en metalen constructies om betonnen funderingen te vervangen. Het systeem is compleet, coherent en gepatenteerd. Het bedrijf is dé marktleider in België en Frankrijk en kent een sterke groei.

Het WEASYFIX-concept is een game-changer ten opzichte van andere funderingssystemen:

  • We graven de grond niet uit, we evacueren de grond niet, de grond blijft intact.
  • Geen onderbrekingen op de bouwplaats zonder beton en droging.
  • Duurzaam en ecologisch omdat het kan worden ontmanteld en gerecycled.
  • Zuinig en zeer snel te installeren.
  • Grondwerken en bouwmachines zijn niet nodig.

Het wordt gedistribueerd via materiaaldealers, houtdealers en houtfabrikanten.

WEASYFIX  is op zoek naar een dynamische, autonome vertegenwoordiger met technische vaardigheden die in staat is om het systeem ter plaatse te demonstreren en hun producten aan te bieden op de Nederlandse markt. Een basiskennis van de Franse taal is vereist.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken www.weasyfix.eu of hier onze projecten bekijken.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV naar Georges Lafosse: gla@weasyfix.eu of bel+32 474 10 91 12.

Ga als handelsagent aan de slag voor OMNEX!

Omnex is een nieuwe Belgische fabrikant van multifunctionele bouwpanelen gemaakt uit gerecycleerd glas die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Het Omnex-paneel biedt talrijke technische eigenschappen. Het is bovendien zeer licht (densiteit van 550kg/m²) echter ook robuust (draaglast tot 70kg) en zeer soepel, watervast en bestendig tegen schimmel en bacteriën.

De panelen worden zeer eenvoudig bewerkt met een simpele cutter. Er komt ook zeer weinig stof vrij bij het snijden. Het beetje stof dat vrijkomt is silicose-vrij door de amorfe glasstructuur.  Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat er een belangrijke tijdswinst kan worden gemaakt op de werf. De Omnex-panelen kunnen met veel materialen worden bedekt zoals pleisters, tegels, natuursteenstrips enz.

Hun voornaamste concurrenten zijn Aquapanel outdoor van Knauf, H20 powerpanel van Fermacell, Hydropanel van Siniat, Wedi en Luxelement. De klanten van Omnex zijn veelal plaatsers via het verkoopkanaal van bouwhandelaars.

Omnex zoekt een zelfstandige handelsagent die hun producten op de  Nederlandse markt wil aanbieden.   

Interesse? Kijk voor meer informatie op hun website: www.omnex-panels.com en/of neem contact op met Patrick Weekers: patrick.weekers@omnex-panels.com of via  info@omnex-panels.com.

Breng het succes naar Nederland, word handelsagent voor Zelected by Houze!

Zelected by Houze is een succesvol Zweeds merk voor homedecoratie. Met vooral kwaliteit, design en specifiek prijswaardige collecties is dit merk populair geworden bij een groot publiek.

Met zijn ontwikkeling van het merk in Scandinavië en Duitsland, is Zelected by Houze momenteel op zoek naar een gepassioneerde, zelfstandige handelsagent die het merk in Nederland of de Benelux kan aanbieden.

De collecties zijn geschikt voor zowel online als offline retailers aangezien alle producten afzonderlijk worden verpakt. Benieuwd naar hun producten? Bekijk hier hun najaarscollectie 2019!

Wil jij voor Zelected by Houze aan de slag als handelsagent, ben je gemotiveerd en heb je affiniteit met hun producten, neem dan contact op met:

Per Cederlund

Prinsenstraat 8, 1015  DC Amsterdam

T: +31-20-7710510/ M: +31-6-43401310

per.cederlund@primasweden.se

 

Op zoek naar Frans- en Duitstalige bedrijven in België?

 

Wallonia Export & Investment (AWEx), jouw lokale partner voor Franstalig België.

AWEx is jouw beste partner om in contact te komen met Frans- en Duitstalige bedrijven in België. AWEx is een volwaardig onderdeel van de Belgische Ambassade in Den Haag. De Waalse export naar Nederland bedraagt meer dan 3,5 miljard euro. Per inwoner exporteert Wallonië 8% meer naar Nederland dan Duitsland en zelfs drie keer meer dan Frankrijk.

Hun database bevat meer dan 6000 bedrijven met activiteiten overal ter wereld, en dat in alle sectoren. Ieder jaar ontvangen zij zo’n 200 aanvragen over de Nederlandse markt. Het is minder bekend, maar Luxemburgse bedrijven kunnen ook gebruik maken van de services van AWEx dankzij een overkomst in het kader van de BENELUX (België, Nederland en Luxemburg). Zo kunnen zij je dus ook helpen om in contact te komen met Luxemburgse bedrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek product of service? Neem dan contact met hen op, het is gratis en zij antwoorden altijd in het Nederlands.

 

Interesse? Neem  contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T : 070—3655019

Email : lahaye@awex-wallonia.com

Adres: Lange Voorhout 86, 2514 EJ Den Haag

Web: http://wallonia.be/en.

Kom jij als agent het team van Fullmark versterken?

 

Fullmark, een gestructureerd programma om uw veiligheidscultuur te versterken

 

Met meer dan 2500 klanten is Fullmark een marktleider binnen zijn sector. Een bedrijf met een echte “startup”-sfeer maar tevens met 30 jaar ervaring in het ontwerp, de productie en de verkoop van hulpmiddelen en tools voor de communicatie, training, consultancy en bewustmaking van het personeel, voornamelijk bestemd voor veiligheidsmanagers, HR-managers en Operation Managers van industriële ondernemingen. Dankzij hun exclusieve productassortiment en “SMART-Safety” methode, helpen ze bedrijven met het ontwikkelen van een winnende bewustwordingsstrategie om risico’s (ook PSR) te voorkomen en het aantal ongevallen in hun vestigingen te verminderen.

 

 

Ben jij die zelfstandige handelsagent die hun team komt versterken en affiniteit heeft met hun producten? Mail dan je brief met motivatie en volledig CV naar Patrick Schreck: ps@fullmark.be.

Ga naar https://www.fullmark.be/nl voor meer informatie.