Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Businesskansen via het VNHI

Ben je ondernemend en zie je snel kansen? Reageer dan op de oproepen hieronder. Nationale en internationale bedrijven zoeken Nederlandse vertegenwoordigers, zowel handelsagenten als importeurs. Wilt u graag persoonlijk in contact komen met fabrikanten en/of internationale handelsorganisaties? Het VNHI organiseert door het jaar heen verschillende business- en netwerkevenementen

Agenten gezocht voor de volgende bedrijven/organisaties:

Dekoratex zoekt handelsagent interieurtextiel in Nederland!

Dekoratex is internationaal marktleider op het gebied van interieurtextiel. We zijn actief in veel landen en hebben over de hele wereld klanten in allerlei verschillende branches. Momenteel zoeken we een handelsagent met een dynamisch en commercieel profiel om onze producten te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.

Taakomschrijving:

 • Je bent het eerste contactpunt voor klanten;
 • Je start nieuwe verkoopprojecten op;
 • Je monitort trends en de marktvraag in je regio;
 • Je verstrekt informatie en overtuigt klanten van de kwaliteit van onze producten;
 • Je onderhandelt over bestellingen;
 • Je neemt deel aan verkoopmeetings en -evenementen.

Profiel:

 • Je beschikt over ten minste 1 jaar ervaring op een salespositie;
 • Je moedertaal is Nederlands en je spreekt verder vloeiend Engels of Duits;
 • Je bent gemotiveerd en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een passie voor interieurinrichting;
 • Je werkt graag samen met klanten en hebt een positieve instelling;
 • Je bent sterk in het communiceren en onderhandelen met klanten;
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen auto.

Wij bieden je een geweldige kans om een handelscarrière op het gebied van interieurdesign op te zetten tegen competitieve loonvoorwaarden met een hoge provisie. Je zult in een enthousiast en open collectief werken met leuke collega´s die zich nu al op samenwerking met jou verheugen. Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.dekoratex.cz/

Interesse? Stuur je cv in het Engels t.n.v. Romana Macháčková naar dekoratex@seznam.cz.

History&Heraldry zoekt handelsagenten voor de Nederlandse markt!

History & Heraldry, opgericht in 1996, is wereldmarktleider in het ontwikkelen, produceren en distribueren van impulsproducten. Inmiddels zijn ze actief in bijna 60 landen en het bedrijf is nog steeds in eigendom van de oprichters. Het succes van History & Heraldry is gebaseerd op uniek design, innovatie en eigen productie van hun impulsproducten met een sentimentele waarde.

Ruim 450 collega’s zorgen voor meer dan 70.000 tevreden retailers die vertrouwen op de kwaliteit en innovatiekracht van het uitgebreide assortiment van History & Heraldry. Wereldwijd wordt elke seconde een H&H-item verkocht wat goed is voor 40 miljoen verkochte artikelen per jaar. Bekijk voor meer informatie ook hun website: www.hh-benelux.nl

 History & Heraldry zoekt handelsagenten voor de regio’s Noord-, Midden- en Zuid-Nederland en biedt deze een aantrekkelijk financieel aanbod!

Onder het takenpakket vallen o.a. het onderhouden en uitbouwen van de bestaande klantenportfolio en het acquireren van nieuwe klanten.

Jouw profiel:

 • Je bent een echte verkoper met een vriendelijke, zelfverzekerde en verzorgde uitstraling;
 • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en efficiënt;
 • Je bezit uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Erik van Hooff via 06- 133 692 68 of mail: erik.van.hooff@hh-benelux.nl.

Gezocht: vertegenwoordiger in detailhandel voor horloges, juwelen en accessoires

Holzkern is een snel groeiend modemerk met een focus op horloges, sieraden en accessoires. Tijdens de sterke groei van ons 6-jarig succesverhaal hebben wij meer dan 1 miljoen klanten in bijna honderd landen wereldwijd bediend en hebben wij meer dan 150 mensen in dienst. Ons bedrijfsmodel begon uitsluitend online, waarna wij drie jaar geleden de stap naar de detailhandel hebben gezet en ons met zeven eigen winkels en met diverse partners in Duitsland en Oostenrijk, stevig hebben gevestigd.

Het idee van Holzkern is geboren uit liefde voor de natuur. Onze natuurlijke producten zijn net zo uniek als onze klanten – dit komt ook tot uitdrukking in ons motto “Proud to be unique”. Met meer dan duizend producten is elk product uniek dankzij de individuele houtnerf en steenstructuur. Wij bieden een innovatief en breed assortiment horloges (quartz, automatisch, solar, hybride), dames- en herensieraden, zonnebrillen en unieke handtassen van hout en steen – onze Uniqases. Kijk op onze website voor meer informatie: https://www.holzkern.com/nl/

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij willen ons dealernetwerk uitbreiden tot buiten de grenzen van Duitsland en Oostenrijk. Daarom zijn wij op zoek naar ervaren en gemotiveerde handelsagenten in de detailhandel in Nederland, die samen met ons de naamsbekendheid van Holzkern naar een volgend niveau willen tillen. Als je geïnteresseerd bent, wacht je bij Holzkern een competitief en aantrekkelijk vergoedingsmodel.

Jij bent verantwoordelijk voor proactieve acquisitie van nieuwe distributeurklanten in jouw verkoopgebied, ondersteuning van actieve bestaande klanten en intensivering van partnerschappen (Customer Relations Management).

Hoe ziet jouw profiel eruit?

 • Minstens 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie 
 • Commerciële opleiding is een pré
 • Zelfstandige, verantwoordelijke, gemotiveerde en succesgerichte werkwijze
 • Een focus op uitgebreide en verkoopgerichte ondersteuning van respectieve klanten
 • Een passie voor actief verkopen
 • Bereidheid tot veel reizen en flexibiliteit
 • Vriendelijke en competente sociale vaardigheden
 • Een bestaand netwerk van distributeurs en partners op het gebied van horloges, sieraden en accessoires is een pré

Waarom wij?

 • Werken op gelijke voet – we zijn één team met een sterk saamhorigheidsgevoel en gemeenschappelijke doelen
 • Enorm potentieel en groeimogelijkheden voor ons merk
 • Professioneel verzorgde opleidingen
 • Regelmatige uitwisseling van rapporten en volgende mogelijkheden
 • Moderne infrastructuur met eenvoudige werkprocedures

Geïnteresseerd? Neem contact op met Paul Kaltenbach via paul@holzkern.com.

CHEZ NOUS. zoekt agent om hun kledingmerk in Nederland te vertegenwoordigen!

CHEZ NOUS. is een Franse confectie- en accessoire merk dat de schoonheid van diversiteit viert door middel van ethisch vervaardigde kledingstukken. Ze zoeken een agent/verkoopbureau om hun merk in Nederland te vertegenwoordigen. Opgericht door de Frans-Tunesische Creative Director & CEO Camélia Barbachi, is het DNA van het merk subtiel geïnspireerd op haar Noord-Afrikaanse erfgoed. CHEZ NOUS. is een ode aan de pluraliteit van identiteit, aan de “in-betweenness”.

De kledingstukken, variërend van XXS tot XXXL, zijn gemaakt van hoogwaardige duurzame stoffen in werkplaatsen die de sociale en economische ontwikkeling tussen Frankrijk en Tunesië bevorderen. CHEZ NOUS. was aanwezig bij de twee edities van WSN /IMPACT 2022 en zal aanwezig zijn bij PITTI Uomo 23.

Het gezochte verkoopbureau heeft idealiter een portefeuille met de belangrijkste ready-to-wear retailers in de markt: multi-brand shops, concept stores met een ethische /verantwoorde mode positionering. Bezoek voor meer informatie de website en Instagram-pagina van het merk.

Bent u de ideale partner voor CHEZ NOUS. in Nederland? Neem contact op met het kantoor van Business France in Amsterdam, de commerciële afdeling van de Franse ambassade in Nederland.  Per mail: ariadne.bonnivard@businessfrance.fr  of bel  + 33 1 73 07 21 64.

Smart Level Table zoekt handelsagenten voor uniek multifunctioneel tafelonderstel!

Smart Level Table heeft een uniek, internationaal gepatenteerd tafelonderstel ontwikkeld. Het unieke van ons tafelonderstel is dat het multifunctioneel te gebruiken is. Men kan het altijd wiebelvrij plaatsen op elke oneven ondergrond tot een hoogteverschil van 36 cm. Tevens kun je in een handomdraai van een zittafel een statafel maken. Op onze site www.smartleveltable.com staat een kort filmpje waar je binnen een minuut kunt zien hoe het Smart Level-onderstel in de praktijk werkt.

Smart Level Table zoekt handelsagenten voor de Benelux, Duitsland en Oostenrijk.

Wij verwachten van onze agenten:

 • Bezoeken van potentiële eindgebruikers (hotels, restaurants, vakantieparken, congrescentra, zorgcentra, bedrijven etc.)
 • Bezoeken van potentiële en bestaande horeca, groothandels en meubelzaken
 • Vertegenwoordiging op lokale en landelijke beurzen
 • Regelmatige rapportage
 • Bijdragen aan de groei en de ontwikkeling van Smart Level Table

Wij zoeken handelsagenten met uitstekende commerciële vaardigheden. Het is een pré als je als handelsagent al actief bent in de horecabranche of meubelbranche.

Smart Level Table biedt een zeer aantrekkelijke variabele beloning. Deze is afhankelijk van het soort omzet. Voor de eindgebruikers-omzet geldt een hogere beloning dan voor de omzet van de groothandels/dealers.

Belangstelling? Neem contact op met Mario van der Vleuten via:  mario@smartleveltable.com of bel: 0031-6-51132744.

Gezocht: handelsagenten en distributeurs voor duurzame stoffen en kleding!

Cadence Fashion zoekt commerciële agenten en distributeurs om de eerste lijn van innovatieve duurzame stoffen en kleding van hennep en biologisch katoen op de markt te brengen. We zijn op zoek naar agenten gespecialiseerd op het gebied van textiel en kleding die onze producten naar de Nederlandse en de bredere Europese markt kunnen brengen.

Cadence Fashion-stof heeft de volgende kenmerken: 

 • Organische en biologisch afbreekbare eigenschappen; 
 • 86% minder waterverbruik dan conventioneel katoen;
 • Ademend: houdt drager warm in winter/koel in zomer;
 • UV- en schimmelbestendig;
 • Zacht als katoen, maar vier keer zo duurzaam;
 • Nauwelijks gebruik van chemicaliën;
 • Tegemoetkomen aan vraag van bewuste hedendaagse klant.

Cadence Fashion heeft strategische partnerschappen voor de lange termijn met leveranciers uit Azië die zich met grote toewijding en normen-en waardenbesef houden aan een ethisch verantwoord inkoopbeleid.

Meer informatie over Cadence fashion en ons verhaal is te vinden op: https://cadencefashion.com/ en op de merkenwebsite: https://www.voriino.com/

Geïnteresseerd? Neem contact op met de oprichters van het bedrijf: Mikael Hartman en Rubayet Akbar op contact@cadencefashion.com, of  via  +31 617 437 042 in het Nederlands en +31 687 687 449  in het Engels.

MYTPLAST seeks agent for their customized sample packaging solutions!

Mytplast is a medium-sized family business in Barcelona and we have been helping our clients since 1980 to present their products with the highest quality. We are the essential support for the marketing teams of any company that wants to care for and promote its image.

We are making sample books, boxes, and cases from lined cardboard for our clients’ samples. And we can also make samples by handling the customer’s product (e.g. samples of mortar, silicone, paints, cutting of plastic, wood, metals).

Our potential customers are manufacturers of all types of construction and habitat materials: ceramics, marble, stone, synthetic floors, electrical components, switches, lighting, mortar, acrylic paints, insulation, wood, parquets, furniture, and aluminium.

Mytplast is looking for an agent for the Benelux market who speaks Dutch, and preferably, French.

We provide:

 • Commissions between 10% and 8% for each order taken, depending on the customer’s origin
 • Possibility of monthly payment for the first 6 months
 • Direct and continuous contact with the export manager (middle management)
 • References of our multinational clients in other countries
 • Monthly emailing to all current and potential customers in our database
 • LinkedIn publications (twice per month)
 • Support on your visits to trade fairs
 • Leads provided
 • Average orders between €5.000 – €15.000
 • Repetition of 80% of annual orders
 • Initial training (3 days in our factory) with accommodation, flight and meals paid

For more information about our products, please consult our catalogue or visit our website: https://www.mytplast.com/

Interested? Contact Sasha Karnilovich (in French or English), Export Manager, by e-mail: export@mytplast.com or by telephone: (+34) 637 472 463. 

ACCENT zoekt textielagent voor hun damesmode collectie!

Kleurrijk en feestelijk. Een total look damescollectie met prachtig uitgewerkte kleurenthema’s en tal van combinatiemogelijkheden. Accent staat voor vrouwelijke elegantie van Belgische bodem met aandacht voor artistieke en gedurfde prints, afgewerkt met speels breigoed.

Een hecht team streeft naar unieke designs en volgt met veel passie het volledige productieproces vanaf de eerste schets, tot de verkoop in de winkel. Draagcomfort en pasvorm staan centraal. Met onze ruime matenrange van maat 34 tot maat 54, kleden we iedere vrouw!

Basics, altijd op voorraad en nooit met korting te verkopen! Telkens via ons B2B-portaal onmiddellijk leverbaar.

Feedback is key! Klantopvolging, service én een luisterend oor… zo zien wij een succesvolle samenwerking.

Bent u de ideale partner voor Accent in Nederland?

Laat het ons weten! Mail naar pieterjan@accent-fashion.com

Kijk voor meer informatie over Accent op  www.accent-fashion.com of bekijk ons profiel op Instagram: @accentstores.