Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Businesskansen via het VNHI

Ben je ondernemend en zie je snel kansen? Reageer dan op de oproepen hieronder. Nationale en internationale bedrijven zoeken Nederlandse vertegenwoordigers, zowel handelsagenten als importeurs. Wilt u graag persoonlijk in contact komen met fabrikanten en/of internationale handelsorganisaties? Het VNHI organiseert door het jaar heen verschillende business- en netwerkevenementen

Agenten gezocht voor de volgende bedrijven/organisaties:

Ken jij de markt voor gezonde voeding? Ga aan de slag voor dit Tsjechische bedrijf

Senioren, kinderen, diabetici, mensen met een glutenvrij dieet en professionals in fitness en welness: ze hebben allemaal baat bij voedingssupplementen op basis van eiwitten. Het Tsjechische bedrijf Adler’s Proteiner is een succesvolle producent van deze supplementen. Ze zoekt een handelsagent voor Nederland.

De producten van Adler’s Proteiner worden gemaakt zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen, en kunnen gebruikt worden in allerlei gerechten. Het product ligt in het buitenland in grote supermarkten als Billa en Tesco. Het bedrijf levert ook aan Ahold en de Makro. Voor Nederland zoekt Adler’s Proteiner een agent om het marktaandeel hier verder te vergroten. 

Het product is direct geschikt om te consumeren, maar kan ook gebruikt worden als ingrediënt. Adler’s Proteiner levert een neutrale variant, maar ook zoete en hartige varianten: abrikoos, pruimen/kaneel, cranberry/goji en mexicaans, rook-smaak of champignon/oester.

Kant-en-klare producten

De producent biedt zelfs kant en klare producten aan waarin de eiwitten zijn verwerkt. Denk aan noodles, (knak)worst, hamburgers en kokos- of hazelnootpasta of een spread op basis van sinaasappel. Ook maakt Adler’s Proteiner complete vegetarische maaltijden: pasta-salades, lasagna, chili con carne en eiwitballen gecombineerd met groenten. 

Wie koopt het?

Adler’s Proteiner wordt gekocht door mensen die werken aan hun conditie, die een gezondere levensstijl willen ontwikkelen of die af willen vallen. Daarnaast is het geschikt voor mensen die bepaalde voedselallergieën hebben of die vlees of zuivel willen vermijden. Ook voor actieve sporters die letten op hun voedingssamenstelling is het zeer geschikt.

Als ontbijt of dessert

Zakelijke doelgroep

Het product is een waardevolle aanvulling op het assortiment van healthfood-winkels, fitness- of welnesscentra, supermarkten en de horeca.

Mexicaanse vegetarisch gerecht bereid met Adler’s Proteinen

Een uitdagend product voor een enthousiaste agent!

Vind je gezonde voeding belangrijk en kun jij inkopers overtuigen van de waarde van dit product? Neem dan contact op met Andrea Märzová van Czech Trade

Het hele assortiment van Adler’s Proteiner vind je hier: https://www.smakoun.eu/en/products/.

 

Kan jij luxe fairtrade handtassen verkopen aan modezaken?

Disenyo zoekt agent met

netwerk in luxe modezaken

Een agent die ‘de wereld een stukje mooier maakt’, daar is high-end fashionlabel Disenyo naar op zoek. De onderneming levert tassen en sieraden met een fairtrade en ecologisch karakter. Bedacht voor vrouwen in het westen, gemaakt door vrouwen in de Filippijnen.

Heb jij gevoel voor mode en lifestyle, dan ben je de perfecte retailadviseur voor Disenyo. DISENYO HANDMADE LUXURY is in 2017 geïntroduceerd in Nederland. Het merk importeert  hoogwaardige handgemaakte sieraden, tassen en beelden uit de Filippijnen.De producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen of restmaterialen onder fairtrade omstandigheden. Disenyo zoekt een agent die het merk bij de betere modezaken in de Benelux kan introduceren. Kenmerken: thuis in boetieks en de luxere modezaken, met een sterk netwerk.

Palmbladeren, vissenleer, parelmoer

Disenyo werkt samen met high-end producenten die zich onderscheiden door het gebruik van unieke materialen. Denk aan gedroogde palmbladeren, gedroogde bananenbladeren, cocosnoot, gedroogd gras, vissenleer en parelmoer. Alle producten zijn met behulp van eeuwenoude technieken handmatig gewoven, gepolijst of op een andere manier bewerkt. Disenyo bewijst dat high-end fashion, ecologie en fairtrade te combineren zijn.Nieuwe agenten krijgen ondersteuning en training om de producten goed te leren kennen. Er is een vergoeding op commissiebasis.

Interesse?

Bezoek www.disenyo.shop en kijk daar de video’s ‘Disenyo – More than just fashion’ en ‘Disenyo – A closer look’. Je kunt ook bellen met Geert Reuvers van Disenyo,  0031-654343006 of mailen naar info@disenyo.shop. Bezoekadres: Etruskenweg 32E, 5349 AZ Oss. Disenyo gaat graag met je in gesprek!

De beste scharen voor de beautybranche komen uit Spanje. Ga jij ze verkopen?

Word handelsvertegenwoordiger voor deze Spaanse producent van scharen en beauty-benodigdheden

Kwaliteitsscharen, pincetten in hippe kleuren, gereedschap voor nagel- en voetverzorging: 3 Claveles / Filarmonica levert het allemaal. Ben jij thuis in de groothandel voor de beautysector, manicures en pedicures en verkoop je je klanten graag het beste materiaal dat er is? Word dan handelsvertegenwoordiger voor de Spaanse fabrikant Filarmonica.

Het bedrijf maakt 38 soorten scharen voor kappers en persoonlijke verzorging, vier soorten nagelkniptangen en een hele reeks aan producten voor huidverzorging en make-up. In de eigen fabriek met een oppervlak van 20.000 m2 maakt het met 110 toegewijde werknemers producten die ervoor zorgen dat 3 Claveles / Filarmonica synoniem is voor ‘kwaliteit’. Prijswinnend design

Het bedrijf achter 3 Claveles / Filarmonica won zes jaar geleden de prestigieuze Design Plus Award, uitgereikt door de Frankfurter Messe. ‘Producten die deze prijs krijgen zijn eyecatchers en onderscheiden zich in gebruiksgemak en de toepassing van innovatieve technologie. Ze combineren esthetiek met functionaliteit’, aldus de jury over de prijs.

Handelsvertegenwoordiger, geen agent

Dit bedrijf zoekt geen agent in de zin dat zij een agentuur aanbiedt. Het bedrijf is op zoek naar een handelsvertegenwoordiger die fulltime aan de slag wil voor deze Spaanse producent. De vergoeding voor je inspanningen vindt plaats op commissie-basis. 3 Claveles biedt nieuwe vertegenwoordigers interne trainingen aan om alle producten te leren kennen. 

Meer informatie

Bekijk deze bedrijfsfilm of neem een kijkje op de website van dit mooie bedrijf. Wil je in gesprek met 3 Claveles / Filarmonica? Neem dan contact op met chef Export Sales Adrián Pérez, tel. 0034941272724 of via mail: exportacion@buenohermanos.com.

Word jij de nieuwe handelsvertegenwoordiger voor 3 Claveles / Filarmonica? Laat het ons weten via info@vnhi.nl, dan geven we aandacht aan je start bij dit bedrijf!

 

 

 

 

Mooie kans: Spaanse producent kwaliteitsbestek zoekt handelsvertegenwoordiger

Spaanse producent messen & scharen zoekt handelsvertegenwoordiger in Nederland

Ben jij thuis in de groothandel voor horeca en huishoudwinkels en verkoop je je klanten graag het beste materiaal dat er is? Word dan handelsvertegenwoordiger voor de Spaanse producent van scharen en messen 3Claveles.

Het bedrijf maakt 300 soorten messen en 200 soorten scharen, en doet dat al bijna 90 jaar. In de eigen fabriek met een oppervlak van 20.000 m2 maakt het met 110 toegewijde werknemers producten die ervoor zorgen dat ‘3Claveles’ synoniem is voor ‘kwaliteit’. De scharen en messen zijn te koop in de Europese Unie, de Verenigde Staten, Japan en Latijns Amerika.

Prijswinnend design

3Claveles won zes jaar geleden de prestigieuze Design Plus Award, uitgereikt door de Frankfurter Messe. ‘Producten die deze prijs krijgen zijn eyecatchers en onderscheiden zich in gebruiksgemak en de toepassing van innovatieve technologie. Ze combineren esthetiek met functionaliteit’, aldus de jury over de prijs.

Handelsvertegenwoordiger, geen agent

Dit bedrijf zoekt geen agent in de zin dat zij een agentuur aanbiedt. Het bedrijf is op zoek naar een handelsvertegenwoordiger die fulltime aan de slag wil voor deze Spaanse producent. De vergoeding voor je inspanningen vindt plaats op commissie-basis. 3 Claveles biedt nieuwe vertegenwoordigers interne trainingen aan om alle producten te leren kennen. 

Meer informatie

Bekijk deze bedrijfsfilm of neem een kijkje op de website van dit mooie bedrijf. Wil je in gesprek met deze producent van kwaliteitsmessen en -scharen? Neem dan contact op met chef Export Sales Adrián Pérez, tel. 0034941272724 of via mail: exportacion@buenohermanos.com.

Word jij de nieuwe handelsvertegenwoordiger voor 3Claveles? Laat het ons weten via info@vnhi.nl, dan geven we aandacht aan je start bij dit bedrijf!

Inspirerende Tsjechische textiel- en speelgoedgroothandel zoekt agent

Vrolijke stoffen, hippe kussens, eerlijk houten speelgoed en grappige knuffels: de Tsjechische textiel- en speelgoedgroothandel Dekoratex heeft het allemaal in huis. 

Dekoratex bestaat sinds 1994 en levert een veelheid aan producten rond woninginrichting en speelgoed.

Het volgt de laatste wereldwijde trends van toonaangevende ontwerpers.

Zowel moderne als traditionele ontwerpen worden aangeboden, in een kleurenschema dat inspireert en helpt om een huis gezellig in te richten.

Het Tsjechische bedrijf heeft meer dan 200 ontwerpen van decoratieve stoffen, beddengoed, lakens, handdoeken, dekbedden, tafelkleden enzovoort.

Wie zoeken wij?

Dekoratex zoekt een agent voor Nederland die inkopers weet te interesseren voor het veelzijdige assortiment.

Meer weten?

De webshop van het bedrijf biedt een goede indruk van de collectie. Inkopers kunnen ook de showroom bezoeken in Opařany, een stad op 1000 km van Amsterdam. Hier vind je het complete aanbod en professionele medewerkers die je graag adviseren.

Reageren?

Heb je belangstelling voor ons aanbod om agent voor ons te worden In Nederland? Stuur ons dan een brief en je CV in het Engels via  dekoratex@seznam.cz (contactpersoon: mrs. Jirovcova)

 

   

Op zoek naar een nieuwe challenge? Word distributeur van Waterair Zwembaden!

Waterair is marktleider op het gebied van inbouwzwembaden. Het Franse bedrijf  is op zoek naar een opvolger voor de huidige distributiepartner in ons land, die met pensioen gaat. Doel: de activiteiten in Nederland verder uitbreiden.

Met 45 jaar ervaring in de wereld van inbouwzwembaden is Waterair dé Europese marktleider in zijn vakgebied. De zwembaden zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en beschikken over gepatenteerde, exclusieve technologie. Waterair heeft meer dan 100.000 tevreden klanten. Het bedrijf combineert distributie-ervaring in meer dan 30 landen met zeer klantgerichte service.

Wie zoeken wij?

Waterair zoekt  een distributiepartner met structuur en commerciële vaardigheden, Business to Consumer georiënteerd. Ervaring op het gebied van binnen- of buiteninrichting is een pluspunt. In het kader van exclusiviteitsrechten zal de partner in kwestie geen andere zwembadenfabrikant vertegenwoordigen.

Wat bieden wij?

Ter ondersteuning biedt Waterair de volgende service aan:

  • Technische en commerciële training
  • Technische assistentie
  • Een vast contactpersoon binnen Waterair (uiteraard Engelstalig)
  • Marketing en communicatietools: website, catalogussen, inzicht in de huidige klantenportefeuille in Nederland (al 260 zwembaden verkocht, 500 geïnteresseerde contacten per jaar, per kwartaal tientallen spontane informatie-aanvragen van geïnteresseerde consumenten)
  • Concrete sales-tools

Beheersing van de Franse taal is absoluut geen must. Engels (of Duits) uiteraard wel.

Interesse ? Stuur dan een e-mail aan Edouard van der Haas (Business France / Handelsafdeling van de Franse Ambassade in Nederland, tel: +31 (0) 20 794 19 69).

Meer weten  over Waterair? Hier staat een bedrijfspresentatie.

FAVORIT – a Famous bicycle brand with 100 years of experience is seeking a new Dutch partner!

FAVORIT is a legendary custom-made bicycle company, whom are ready to concur the Dutch market and are looking for a partner who will help them do so. 

FAVORIT has been clasified as a true Czech jewel, along with brands such as Škoda cars or the Czech beer Pilsner Urquell. Since 1922 FAVORIT bikes have brought joy and pleasure to its riders and offers a technologically advanced, custom-made bicycle, build from the best quality materials. They combine elegance, smart design and practicality.

FAVORIT is not only a bicycle symbolizing the class of Czech so called „golden hands“ but mainly a part of a life style.

If you are interested in being a part of FAVORIT genesis in the Netherlands, please do not hesitate to contact Andrea Marzova, phone + 31 639354689, email: andrea.marzova@czechtrade.cz