Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Businesskansen via het VNHI

Ben je ondernemend en zie je snel kansen? Reageer dan op de oproepen hieronder. Nationale en internationale bedrijven zoeken Nederlandse vertegenwoordigers, zowel handelsagenten als importeurs. Wilt u graag persoonlijk in contact komen met fabrikanten en/of internationale handelsorganisaties? Het VNHI organiseert door het jaar heen verschillende business- en netwerkevenementen

Agenten gezocht voor de volgende bedrijven/organisaties:

Vertegenwoordig jij de fruitrepen van Bombus Raw Energy op de Nederlandse markt?

DMHERMES Trade s.r.o. is een belangrijke Europese producent van gezonde fruit “raw” repen. Met zijn merk Bombus Raw Energy is het de leider op de Tsjechische markt en heeft het een aanzienlijke marktpositie in verschillende andere EU-landen.

Het bedrijf is momenteel op zoek naar een langdurige samenwerking op het gebied van exclusieve distributie van haar producten aan kleine winkelketens in Nederland.

Het bedrijf biedt exclusieve vertegenwoordiging voor het kleinwinkelketensegment, gunstige inkoopvoorwaarden, IFS-gecertificeerde kwaliteit, een breed productportfolio en vooral een succesvol en bewezen product.

Ga voor meer productinformatie naar www.bombusenergy.com.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Andrea Märzová, directeur van Czech Trade, (in het Engels of in het Nederlands) andrea.marzova@czechtrade.cz of +31 6 393 546 89.

Zet succesvol professionele crémes van UMBRO voor topsporters in de markt!

Adviso Finance s.r.o., is een Tsjechisch bedrijf met een directe vertegenwoordiging van de fabrikant die al meer dan 50 jaar samenwerkt met vooraanstaande masseurs en fysiotherapeuten, waaronder vertegenwoordigingsteams. Sinds 1962 is het motto van het bedrijf  “Eerlijkheid en creativiteit” met het duidelijke doel om een gezonde levensstijl op te bouwen. 

Graag introduceren ze een nieuw assortiment topproducten van het merk UMBRO. Ze bieden functionele crèmes en massage-emulsies speciaal ontworpen voor topsporters. 

UMBRO ACTIVE CREAMS en massage-emulsies UMBRO PROFESSIONAL EMULSION  zijn speciaal ontworpen voor topsporters, maar kunnen ook  goed door recreatieve sporters worden gebruikt met het doel om  bij te dragen aan een gezonde en sportieve levensstijl. Umbro-producten zijn uiteraard gecertificeerd en goedgekeurd voor verkoop binnen de EU.

Ze zoeken handelsagenten/importeurs/distributeurs om hun producten op de Nederlandse markt aan te bieden en die zorg dragen voor de distributie, promotie en verkoop van deze kwaliteitsproducten onder zeer interessante voorwaarden (aankoopprijs-verkoopprijs).

 Interesse? Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Andrea Märzová, directeur van Czech Trade, (in het Nederlands of in het Engels) andrea.marzova@czechtrade.cz of +31 6 393 546 89.

Breng jij voor Nespart educatieve producten voor kinderen op de markt?

Nespart zoekt een handelsagent om hun innovatieve en educatieve producten voor kinderen in de markt te zetten.

Het bedrijf levert unieke en betaalbare educatieve designproducten, vooral technologische, voor kinderen vanaf drie jaar. Nespart heeft drie merken onder haar hoede: KIDYWOLF, ZOGO en HALFTOYS.

Ze zoeken een agent met als voornaamste taak het op de Nederlandse markt te brengen en verkopen van hun producten door het onderhouden van contacten met de klanten van het bedrijf.

De belangrijkste taken zijn:

-Coördineren van de implementatie van de business development strategie;

-Onderhouden van de relaties met klanten (klanttevredenheidsonderzoeken, strategie etc.);

-Verkopen realiseren;

-Marktonderzoek doen;

-Analyseren van de concurrentie, hun producten en aanbiedingen.

Vereiste kwalificaties en ervaring:

– Commerciële instelling,

-Een team aan kunnen sturen,

-Relationeel, vermogen om klanten te binden,

-Flexibiliteit en pro-activiteit.

-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Heeft u goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een ondernemende geest? Kent relatiebeheer geen geheimen voor u en houdt u van een commerciële uitdaging? Wilt u uw klanten altijd tevredenstellen en weet u volhard te onderhandelen? Wilt u zich samen met een snelgroeiend bedrijf verder ontwikkelen?

Heeft u bovenstaande vragen positief beantwoord? Stuur dan onmiddellijk uw CV met een motivatiebrief naar de heer Gary Garnier: gary@nespart.com. Kijk voor meer informatie op www.nespart.com.

Gezocht: handelsagenten voor WEASYFIX-betonvrije funderingen!

WEASYFIX, de leider in betonvrije funderingen in België en Frankrijk, ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt funderingsschroeven, accessoires en metalen constructies om betonnen funderingen te vervangen. Het systeem is compleet, coherent en gepatenteerd. Het bedrijf is dé marktleider in België en Frankrijk en kent een sterke groei.

Het WEASYFIX-concept is een game-changer ten opzichte van andere funderingssystemen:

 • We graven de grond niet uit, we evacueren de grond niet, de grond blijft intact.
 • Geen onderbrekingen op de bouwplaats zonder beton en droging.
 • Duurzaam en ecologisch omdat het kan worden ontmanteld en gerecycled.
 • Zuinig en zeer snel te installeren.
 • Grondwerken en bouwmachines zijn niet nodig.

Het wordt gedistribueerd via materiaaldealers, houtdealers en houtfabrikanten.

WEASYFIX  is op zoek naar een dynamische, autonome vertegenwoordiger met technische vaardigheden die in staat is om het systeem ter plaatse te demonstreren en hun producten aan te bieden op de Nederlandse markt. Een basiskennis van de Franse taal is vereist.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken www.weasyfix.eu of hier onze projecten bekijken.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV naar Georges Lafosse: gla@weasyfix.eu of bel+32 474 10 91 12.

Ga als handelsagent aan de slag voor OMNEX!

Omnex is een nieuwe Belgische fabrikant van multifunctionele bouwpanelen gemaakt uit gerecycleerd glas die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Het Omnex-paneel biedt talrijke technische eigenschappen. Het is bovendien zeer licht (densiteit van 550kg/m²) echter ook robuust (draaglast tot 70kg) en zeer soepel, watervast en bestendig tegen schimmel en bacteriën.

De panelen worden zeer eenvoudig bewerkt met een simpele cutter. Er komt ook zeer weinig stof vrij bij het snijden. Het beetje stof dat vrijkomt is silicose-vrij door de amorfe glasstructuur.  Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat er een belangrijke tijdswinst kan worden gemaakt op de werf. De Omnex-panelen kunnen met veel materialen worden bedekt zoals pleisters, tegels, natuursteenstrips enz.

Hun voornaamste concurrenten zijn Aquapanel outdoor van Knauf, H20 powerpanel van Fermacell, Hydropanel van Siniat, Wedi en Luxelement. De klanten van Omnex zijn veelal plaatsers via het verkoopkanaal van bouwhandelaars.

Omnex zoekt een zelfstandige handelsagent die hun producten op de  Nederlandse markt wil aanbieden.   

Interesse? Kijk voor meer informatie op hun website: www.omnex-panels.com en/of neem contact op met Patrick Weekers: patrick.weekers@omnex-panels.com of via  info@omnex-panels.com.

Affiniteit met nagelcosmetica? Word distributeur/handelsagent voor E.MI!

E.MI is een Tsjechische fabrikant van professionele nagelcosmetica voor complete verzorging. Het assortiment zijn nagellakken, gellakken, gelverven, nageldecoraties en een complete uitrusting voor professionele nagelstudio’s (basecoats, topcoats, vijlen, penselen, UV-lampen).

Naast de productie is E.MI gespecialiseerd in het organiseren van trainingen voor manicuristen op alle ervaringsniveaus – van elementaire nagelverzorging tot het meest complexe design met uitbundige decoraties.

E.MI wordt vertegenwoordigd in 30 landen. De basismissie is niet alleen de productie van hoogwaardige nagelcosmetica en -accessoires, maar vooral het aanbieden van kwalitatieve opleidingen en verdere ontwikkeling voor manicuristen, pedicuristen, instructeurs, ontwerpers en technologen op het hoogste niveau.

De oprichter van E.MI is Ekaterina Miroshnichenko die tot tweemaal toe wereldkampioen in nageldesign was. Haar bedrijf was oorspronkelijk gevestigd in Rusland maar groeide vervolgens uit tot een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Praag, Tsjechië. Tegenwoordig hoort de organisatie bij de trendsetters in nagelmode en is ze pionier in de zogenaamde Russische nagelschool.

E.MI is op zoek naar een distributeur/handelsagent/ambassadeur in Nederland voor de markt in de Benelux. Het doel van E.MI is om manicure van hoge kwaliteit te distribueren in heel Europa.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Andrea Märzová, directeur van Czech Trade, (in het Nederlands of in het Engels) andrea.marzova@czechtrade.cz of +31 6 393 546 89.

Breng het succes naar Nederland, word handelsagent voor Zelected by Houze!

Zelected by Houze is een succesvol Zweeds merk voor homedecoratie. Met vooral kwaliteit, design en specifiek prijswaardige collecties is dit merk populair geworden bij een groot publiek.

Met zijn ontwikkeling van het merk in Scandinavië en Duitsland, is Zelected by Houze momenteel op zoek naar een gepassioneerde, zelfstandige handelsagent die het merk in Nederland of de Benelux kan aanbieden.

De collecties zijn geschikt voor zowel online als offline retailers aangezien alle producten afzonderlijk worden verpakt. Benieuwd naar hun producten? Bekijk hier hun najaarscollectie 2019!

Wil jij voor Zelected by Houze aan de slag als handelsagent, ben je gemotiveerd en heb je affiniteit met hun producten, neem dan contact op met:

Per Cederlund

Prinsenstraat 8, 1015  DC Amsterdam

T: +31-20-7710510/ M: +31-6-43401310

per.cederlund@primasweden.se

 

Breng FERMAX-intercomsystemen op de Nederlandse markt!

FERMAX is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve audio en video intercomsystemen en wereldwijd één van de grootste spelers in deze branche. Met 70 jaar ervaring heeft het bedrijf momenteel meer dan 400 medewerkers in ruim 80 landen in dienst die ofwel werkzaam zijn bij één van hun eigen zeven dochtermaatschappijen of bij lokale partnerbedrijven.

FERMAX gaat de uitdaging aan hun aanwezigheid in Nederland uit te breiden en is daarom momenteel op zoek naar een  enthousiaste en vakkundige handelsagent met grondige kennis en ervaring in de Nederlandse markt van deurcommunicatiesystemen.

Ben jij de gemotiveerde handelsagent die samen met Fermex wil samenwerken om hun ambities in Nederland te verwezenlijken? Ze bespreken graag mogelijke samenwerkingsopties die in het belang zijn voor beide partijen. 

Interesse? Kijk op www.fermax.com voor meer informatie en/of neem contact op met Manuel Force, per email (in het Engels of Spaans)(mforce@fermax.com) of per telefoon (+34 600 453 970).

FERMAX

Manuel Force

Avda Tres Cruces 133, 46017 Valencia, Spanje

Skandia zoekt handelsagent voor België en Luxemburg!

In 1974 werd het merk Skandia in Nederland geïntroduceerd. Skandia was daarmee het eerste merk op de Nederlandse markt dat een breed assortiment handgereedschap voor de doe-het-zelver aanbood. Kwalitatief goede producten met een aantrekkelijke prijs voor de echte klusser.

Het merk Skandia werd ook in Nederland al snel een succes. Inmiddels is Skandia uitgegroeid tot één van de grootste handgereedschapsmerken van Nederland. Ook zijn huisstijl, met de herkenbare kleuren oranje en zwart, heeft een uitstraling die past bij de huidige tijd. Hierdoor heeft Skandia een goede positie en betrouwbare naamsbekendheid in de markt gekregen.

Het zeer brede assortiment van Skandia is uniek te noemen. Voor iedere klus in en om het huis, groot of klein, heeft Skandia het juiste handgereedschap in zijn assortiment.

Voor verdere expansie van het merk is Skandia momenteel op zoek naar een gepassioneerde, zelfstandige handelsagent die het merk in België en Luxemburg kan aanbieden. De producten zijn geschikt voor zowel online als offline retailers.

Benieuwd naar de producten van Skandia? Bekijk hier de website: www.skandia.nl.

Wil jij voor Skandia aan de slag als handelsagent, ben je gemotiveerd en heb je affiniteit met deze producten, neem dan contact op met Wilco Mazier, via info@skandia.nl.

Affiniteit met pro-biotica voedingssupplementen? Word handelsagent voor Le Chalet!

Bij het Belgische Le Chalet zijn ze al 10 jaar gespecialiseerd in de productie van gist voor de menselijke consumptie. Hun voedingssupplementen worden maar liefst in 25 landen verkocht.

Momenteel zijn ze actief op zoek naar een handelsagent/vertegenwoordiger om hun producten in heel Nederland aan te bieden. Benieuwd naar hun producten, kijk op www.sanjm.eu/en/  voor meer informatie.

Interesse? Neem contact op met:

Wallonia Export-Investment Agency (AWEX)

E-mail: lahaye@awex-wallonia.com

T: 070 -365 50 19

MPG zoekt agent voor hun technologische producten!

Molecular Plasma Group (MPG) ontwikkelt processen en toepassingen voor functionalisatie van oppervlakken gebaseerd op hun unieke, gepatenteerde Molecular Plasma Technology en schaalt ze op tot industriële realisatie.

MPG’s technologie is een game changer in vergelijking tot andere, commercieel beschikbare technologieën en brengt innovatieve oplossingen voor uiteenlopende industrieën. Het unieke voordeel ligt hierin dat met deze technologie organische moleculen en zelfs biomolecules in één stap aan zeer inerte oppervlakken kunnen worden verankerd.   

Kijk voor meer informatie, toepassingsvoorbeelden en technologie-video’s op www.molecularplasmagroup.com.

Heb jij affiniteit met de producten van MPG en wil je deze op de Nederlandse markt aanbieden, neem dan contact op met de heer Didier ’t Kint (in het Nederlands of in het Engels).

Contact:

didier.tkint@molecularplasmagroup.com

T : +352 26332515

GEZOCHT: Handelsagenten voor producten in gezondheids- en welzijnsbranche!

Wallonia Export & Investment (AWEx) organiseert op 26 en 27 november 2019 een B2B-evenement in Luik met een dertigtal fabrikanten uit de gezondheids- en welzijnsbranche. Ze zoeken handelsagenten die onderstaande producten op de Nederlandse markt willen aanbieden:

 • Voedingssupplementen
 • Vitamines
 • Cosmetische producten
 • Verzorgingsproducten voor huid, lichaam, haren, etc.
 • Uitrustingen voor bejaarden, gehandicapten en diverse sportartikelen  
 • Private label producenten

Wees erbij!

 Je reiskosten worden vergoed en je ontvangt een maaltijd ter plaatse.

Meer weten? Neem dan snel contact op via lahaye@awex-wallonia.com of per telefoon 070 -365 50 19. 

Agent uit technische industrie gezocht voor overname productenverkoop

TER OVERNAME AANGEBODEN                                                                 

 

 

VGK CNC Machines & Robotic Solutions (ofwel VGK Solutions) is hét Benelux-verkoopkantoor van gerenommeerde Italiaanse fabrikanten van CNC-machines, robotoplossingen, straalcabines en bijbehorende onderdelen op maat. 

In verband met beëindiging van onze activiteiten als verkoopkantoor zijn wij op zoek naar startende of reeds bestaande agenten die geïnteresseerd zijn om de verkoop van bovenstaande producten van ons over te nemen.

Aangezien het om zeer gespecialiseerde producten gaat, adviseren wij alleen te reageren als u werkzaam bent of bent geweest in de technische industrie. Met name werktuigbouwkundigen zouden hun skills in deze goed kunnen gebruiken. Omdat de producten zeer geavanceerd zijn, kunnen er hoge inkomsten gegenereerd worden.

We hebben een uitgebreid klantenbestand en andere contacten voor handen waaronder veel directe warme contacten zijn. Uiteraard kunnen wij u voorstellen aan deze contacten.

Voor verdere informatie over de leveranciers verwijzen wij u graag naar onze website die in 2018 nieuw gelanceerd is;  www.vgksolutions.eu.

Interesse? U kunt ons als volgt bereiken:

VGK Solutions
Hans van Geluk

T 0182 – 359602
M 06 – 57976868

info@vgksolutions.eu

 Op deze advertentie is een geheimhoudingsplicht van kracht!

Ervaring in textiel en mode? Word handelsagent voor Les Petites Crollées!

Het verhaal van Les Petites Crollées is ontstaan uit de onwaarschijnlijke ontmoeting van Catherine, een Luikenaar gepassioneerd door mode, en Fabienne, een Franse designliefhebster wonende in België. Samen zijn ze in de wereld van wol gevallen. Ze ontwikkelen samen met textieldesigner Nathalie Stockman een scala aan textiel.

Hun wereld: Slow Design, een korte productieketen met producten 100% Made in Belgium. Gemaakt van de mooiste en beste wollen garen, streng geselecteerd uit Frankrijk, Italië en Ierland.

Ze zoeken een bekwame en zelfstandige handelsagent met ervaring in de branche textiel en mode die hun producten op de Nederlandse markt aanbiedt.

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar:

lahaye@awex-wallonia.com (in het Nederlands) of

contact@lespetitescrollees.be (in het Engels)

Ga voor meer informatie over hun producten naar www.lespetitescrollees.be of kijk op Instagram lespetitescrollees voor een impressie.

Gezocht: Nederlandse handelsagent voor ecologische kinderkledinglijn PURE PURE!

Wil jij als bekwame en zelfstandige handelsagent de ecologische kledinglijn  PURE PURE van Bauer in Nederland aanbieden?

De producten van PURE PURE  zijn baby- en kinderkleding en accessoires, gemaakt van 100% natuurlijke materialen (merendeels GOTS -gecertificeerd). Alle artikelen worden vervaardigd in de Europese Unie.

Voor retailers en online winkels wordt speciaal een Lookbook samengesteld met de nieuwe collecties die twee keer per jaar uitkomen. Ervaring in de baby-en kinderkledingbranche is een must. De ideale kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met collecties in de ecologische textielindustrie.

Ben jij direct beschikbaar dan kun je mogelijk al snel aan de slag  met verkoopmonsters en het Lookbook zomer 2020!

Interesse?  Neem voor meer informatie contact op met:

Peter Bauer

Pure-tex GmbH

Lilienthalstr. 39-45, D-64625 Bensheim

T: +49 (0)6251 86144-0

mail@pure-pure.de  

 

BluFields zoekt agent voor hun design thee-accessoires

BluFields, design en innovatie in thee-accessoires 

Als jong bedrijf in de buurt van Namen (België) heeft BluFields zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van thee-accessoires. Al hun producten zijn in België met een praktisch en innovatief design ontworpen voor een ideale gebruikservaring.

Heb jij affiniteit met de producten van BluFields en aantoonbare ervaring in de verkoop? Wil je hun producten op de Nederlandse markt aanbieden? Ben je initiatiefrijk, sterk in communicatie en kun je zelfstandig werken? 

Neem dan contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T.:070-365 50 19

Email: lahaye@awex-wallonia.com of info@blufieds.com 

 

Indien je meer informatie wenst over de distributie in Nederland of een catalogus toegestuurd wil krijgen via de post, graag reageren via info@blufieds.com. Ontdek hun producten op www.blufields.com.

 

Vertegenwoordig jij Drink n’ Joy als handelsagent?

Drink n’Joy, een lekkere, hygiënische en leuke snackervaring!

 

Met hun hoofdkantoor in Luxemburg creëren zij als privaat bedrijf nieuwe vormen van snackverpakkingen. Zij zorgen voor innovatieve, hygiënische en praktische oplossingen voor cateringbedrijven. Dankzij de uitzonderlijke vorm kan de gebruiker het product om de flessenhals van een opgediend drankje plaatsen, wat zorgt voor een fantastische gebruikservaring. 

Zes internationale design patenten, een snel logistiek netwerk en volledige aanpassingsvrijheid zijn maar een paar van de redenen waarom hun klanten en partners op hen kunnen bouwen.

 

Zoek je een nieuwe uitdaging, ga dan als zelfstandig agent aan de slag voor Drink n’Joy!  

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T.:070-365 50 19

Web: http://www.drinknjoy.com

Ga jij als agent aan de slag voor Buzon vloerdragers?

 

BUZON, breng je buitenruimtes naar een hoger niveau.

Buzon Pedestal International is een Belgisch bedrijf, actief in de productie van tegeldragers voor terrassen. Het bedrijf is marktleider op het gebied van vloerdragers en staat iedereen bij die een technische expertise wenst tijdens de realisatie van zijn terras. “Streven naar wat de klant wil” is hun motto.

 

 

Buzon zoekt commerciële agenten met contacten in de branche keramische tegels om hun kwalitatieve producten aan te bieden in Nederland.

Lijkt het je leuk om als agent voor Buzon aan de slag te gaan? Neem dan contact op met:

Nico Cox

T.: +32 (0)4 248 39 83
F.: +32 (0)4 264 82 38

M.: +32 (0)473 13 03 74

Email : nico.cox@buzon-world.com

Web: http://www.buzon-world.com/nl

Op zoek naar Frans- en Duitstalige bedrijven in België?

 

Wallonia Export & Investment (AWEx), jouw lokale partner voor Franstalig België.

AWEx is jouw beste partner om in contact te komen met Frans- en Duitstalige bedrijven in België. AWEx is een volwaardig onderdeel van de Belgische Ambassade in Den Haag. De Waalse export naar Nederland bedraagt meer dan 3,5 miljard euro. Per inwoner exporteert Wallonië 8% meer naar Nederland dan Duitsland en zelfs drie keer meer dan Frankrijk.

Hun database bevat meer dan 6000 bedrijven met activiteiten overal ter wereld, en dat in alle sectoren. Ieder jaar ontvangen zij zo’n 200 aanvragen over de Nederlandse markt. Het is minder bekend, maar Luxemburgse bedrijven kunnen ook gebruik maken van de services van AWEx dankzij een overkomst in het kader van de BENELUX (België, Nederland en Luxemburg). Zo kunnen zij je dus ook helpen om in contact te komen met Luxemburgse bedrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek product of service? Neem dan contact met hen op, het is gratis en zij antwoorden altijd in het Nederlands.

 

Interesse? Neem  contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T : 070—3655019

Email : lahaye@awex-wallonia.com

Adres: Lange Voorhout 86, 2514 EJ Den Haag

Web: http://wallonia.be/en.

Kom jij als agent het team van Fullmark versterken?

 

Fullmark, een gestructureerd programma om uw veiligheidscultuur te versterken

 

Met meer dan 2500 klanten is Fullmark een marktleider binnen zijn sector. Een bedrijf met een echte “startup”-sfeer maar tevens met 30 jaar ervaring in het ontwerp, de productie en de verkoop van hulpmiddelen en tools voor de communicatie, training, consultancy en bewustmaking van het personeel, voornamelijk bestemd voor veiligheidsmanagers, HR-managers en Operation Managers van industriële ondernemingen. Dankzij hun exclusieve productassortiment en “SMART-Safety” methode, helpen ze bedrijven met het ontwikkelen van een winnende bewustwordingsstrategie om risico’s (ook PSR) te voorkomen en het aantal ongevallen in hun vestigingen te verminderen.

 

 

Ben jij die zelfstandige handelsagent die hun team komt versterken en affiniteit heeft met hun producten? Mail dan je brief met motivatie en volledig CV naar Patrick Schreck: ps@fullmark.be.

Ga naar https://www.fullmark.be/nl voor meer informatie.

Little Charly zoekt handelsagent M/V! Ga jij de uitdaging aan?


Little Charly is een Belgisch merk voor babyverzorging, beddengoed en decoratie voor kinderen.

Om de ontwikkeling van het merk in Nederland te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar een gepassioneerde, zelfstandige handelsagent die ons team komt versterken om hun business in de drie branches uit te bouwen. Deze succesvolle kandidaat is verantwoordelijk voor:

 • het zoeken en overtuigen van nieuwe prospecten;
 • de klanttevredenheid op topniveau houden; en
 • het bewerkstelligen van een snelle en duurzame groei.

Heb jij affiniteit met kwaliteitsproducten, duurzame ontwikkeling en de lokale economie? Little Charly nodigt je uit om met ons mee te doen in een kleine, groeiende, jonge en dynamische organisatie.

De baan is op freelance-basis en wij bieden een competitieve vergoeding (commissie op omzet).  Kijk op www.littlecharly.com.nl voor meer informatie.

Geïnteresseerd om hun team te versterken? Stuur uw CV naar Dimitri Georgis.