Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Businesskansen via het VNHI

Ben je ondernemend en zie je snel kansen? Reageer dan op de oproepen hieronder. Nationale en internationale bedrijven zoeken Nederlandse vertegenwoordigers, zowel handelsagenten als importeurs. Wilt u graag persoonlijk in contact komen met fabrikanten en/of internationale handelsorganisaties? Het VNHI organiseert door het jaar heen verschillende business- en netwerkevenementen

Agenten gezocht voor de volgende bedrijven/organisaties:

Weasyfix zoekt handelsagent funderingssystemen voor de Nederlandse markt!

Het Belgische bedrijf Weasyfix ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt funderingsschroeven, accessoires en metalen constructies ter vervanging van betonnen funderingen in het kader van lichte constructies (terrassen, chalets, pontons, promenades, carports, enz.).

Het aangeboden systeem is compleet, coherent en gepatenteerd. Weasyfix is de leider op de Belgische en Franse markt en maakt een zeer sterke groei door. De Weasyfix-producten worden verdeeld via groothandelaars, houthandelaars en houtproducenten.

Het Weasyfix-concept is een gamechanger in vergelijking met andere funderingssystemen:

 • Duurzaam en ecologisch omdat het systeem kan worden gedemonteerd en gerecycled.
 • De grond wordt niet uitgegraven of geëvacueerd, maar blijft intact.
 • De werken worden zonder onderbreking uitgevoerd omdat er geen beton (en de daarbij behorende uitdrogingstijd) aan te pas komt.
 • Geen grondwerk of bouwmachines nodig dankzij de draagbare elektrische installatiemachines.
 • Voordelig en extreem snelle plaatsing.

Weasyfix is op zoek naar dynamische, autonome, technisch onderlegde verkopers voor de Nederlandse markt die ook demonstraties ter plaatse kunnen geven.

Bezoek voor meer informatie www.weasyfix.eu. (Deze website wordt momenteel vertaald in het Nederlands en Engels.)

Interesse? Stuur je CV naar: Charles de Fauconval: cfa@weasyfix.eu.

ACCENT zoekt textielagent voor hun damesmode collectie!

Kleurrijk en feestelijk. Een total look damescollectie met prachtig uitgewerkte kleurenthema’s en tal van combinatiemogelijkheden. Accent staat voor vrouwelijke elegantie van Belgische bodem met aandacht voor artistieke en gedurfde prints, afgewerkt met speels breigoed.

Een hecht team streeft naar unieke designs en volgt met veel passie het volledige productieproces vanaf de eerste schets, tot de verkoop in de winkel. Draagcomfort en pasvorm staan centraal. Met onze ruime matenrange van maat 34 tot maat 54, kleden we iedere vrouw!

Basics, altijd op voorraad en nooit met korting te verkopen! Telkens via ons B2B-portaal onmiddellijk leverbaar.

Feedback is key! Klantopvolging, service én een luisterend oor… zo zien wij een succesvolle samenwerking.

Bent u de ideale partner voor Accent in Nederland?

Laat het ons weten! Mail naar pieterjan@accent-fashion.com

Kijk voor meer informatie over Accent op  www.accent-fashion.com of bekijk ons profiel op Instagram: @accentstores.

Word handelsagent voor History & Heraldry cadeau-artikelen!

History & Heraldry, opgericht in 1996, is wereldmarktleider in het ontwikkelen, produceren en distribueren van impulsproducten. Inmiddels zijn ze actief in bijna 60 landen en het bedrijf is nog steeds in eigendom van de oprichters. Het succes van History & Heraldry is gebaseerd op uniek design, innovatie en eigen productie van hun impulsproducten met een sentimentele waarde.

Ruim 450 collega’s zorgen voor meer dan 70.000 tevreden retailers die vertrouwen op de kwaliteit en innovatiekracht van het uitgebreide assortiment van History & Heraldry. Wereldwijd wordt elke seconde een H&H-item verkocht wat goed is voor 40 miljoen verkochte artikelen per jaar. Bekijk voor meer informatie ook hun website: www.hh-benelux.nl

History & Heraldry zoekt voor de regio Noord-Nederland een handelsagent en biedt deze een aantrekkelijk financieel aanbod!

Onder het takkenpakket vallen o.a. het onderhouden en uitbouwen van de bestaande klantenportfolio en het acquireren van nieuwe klanten.

Jouw profiel:

 • Je bent een echte verkoper met een vriendelijke, zelfverzekerde en verzorgde uitstraling;
 • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en efficiënt;
 • Je bezit uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Erik van Hooff via 06- 133 692 68 of mail: erik.van.hooff@hh-benelux.nl.

Vertegenwoordig als agent de panelen van La Boisserolle in de Benelux!

La Boisserolle, opgericht in 1924, is een gerenommeerde Franse specialist in de vervaardiging van decoratieve en technische panelen voor: installateurs, de jacht- en scheepsbouwindustrie, de industriële bouw, de ‘leisure’-voertuigenindustrie en de handel in houten panelen. In het kader van hun groeiende exportactiviteiten zijn zij op zoek naar een handelsagent voor de Benelux.

Beschrijving van de producten en services:

 • Houten panelen (gefineerde spaanplaat, MDF of lat, onbewerkt of gefineerd multiplex)
 • Lichtgewicht panelen (panelen met pu-schuim, xps, pvc, pet, aluminium of kunststof honingraatkern)
 • Onbrandbare panelen (calciumsilicaat)
 • Geluidsabsorberende en akoestische panelen (panelen met ronde, langwerpige, gegroefde of microperforaties)
 • Geluidsisolatieplaten (platen met een kern van kurk of barietrubber)  
 • Flexibele panelen (fineer op non-woven, dun triplex, buigbaar triplex) 
 • Diverse panelen (panelen met loden kern, lichtgewicht panelen, composietpanelen)  
 • Panelen voor industrieel schrijnwerk (panelen voor thermische isolatie)  
 • LB+ diensten (lijmen op maat, machinale bewerking, kantenband, groeven, vernissen)  
 • Decoratieve afwerkingen 

Van hun (toekomstige) agent verwachten ze het volgende:                               

  • Potentiële prospects identificeren en kwalificeren;
  • Ontwikkelen en beheren van een klanten- en prospectsportefeuille;
  • Opzetten en beheren van netwerk van dealerpartners;
  • Helpen ontwikkelen van klantenloyaliteit;
  • Voorschrijven van panelen/afwerkingen aan architecten etc.;
  • Vertegenwoordiging van La Boisserolle op lokale en internationale beurzen;
  • Zorgen voor regelmatige rapportage aan het verkoopmanagement;
  • Waarborgen concurrentievermogen en technologische voorsprong Benelux; 
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van marketinginstrumenten.

Ze zoeken een handelsagent met uitstekende relationele en commerciële vaardigheden, sterk in onderhandelingstechnieken, klant- en resultaatgericht. Je beschikt over een ondernemersmentaliteit en je bent veelzijdig, georganiseerd, vastberaden, nauwkeurig, dynamisch en autonoom. 

La Boisserolle biedt je een aantrekkelijke variabele beloning met goede commissies, afhankelijk van de brutomarge. Verkoopdocumentatie en monsters zijn inbegrepen en je ontvangt veldondersteuning en product-/diensttraining.

Geïnteresseerd? Neem contact op (in het Nederlands, Frans of Engels) met Laura Colin van Business France: laura.colin@businessfrance.fr of bel +33 1 73 07 26 17. Kijk voor meer informatie op: https://www.laboisserolle.com

Poli-gepersonaliseerde sportkleding-zoekt agent in Nederland!

Poli, een Frans merk gespecialiseerd in gepersonaliseerde sportkleding, is op zoek naar een agent in Nederland.

De firma Poli, die al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in gepersonaliseerde sportkleding voor wieler-, triatlon-, atletiek-, loop- en roeiclubs, werd in 1979 opgericht en kent sindsdien een groot succes in Frankrijk maar ook in vele andere landen zoals Noorwegen, België, Zwitserland, Zuid-Afrika en Hongkong.

Poli is op zoek naar een agent, gespecialiseerd op het gebied van sport, met contacten in clubs en sportverenigingen, voor een partnerschap op de lange termijn om de verkoop van hun producten op de Nederlandse markt te ontwikkelen.

De in Marseille gevestigde onderneming beschikt over een eigen fabriek in Tunesië en beheert dus alle productiestadia. Dit is een onbetwistbare troef die de onderneming in staat stelt reactief en concurrerend te zijn en altijd kwaliteitsproducten aan te bieden die door haar klanten worden gewaardeerd.

Ontdek de aanpasbare collecties en hun catalogi en vind meer informatie over hun producten op hun website: https://www.poli-teamwear.com. Aarzel niet om contact op te nemen voor prijzen en andere vragen!

Interesse? Neem voor meer informatie contact op (in het Nederlands, Frans of Engels) met Laura Colin per email laura.colin@businessfrance.fr of bel +33 1 73 07 26 17.

Op zoek naar Frans- en Duitstalige bedrijven in België?

 

Wallonia Export & Investment (AWEx), jouw lokale partner voor Franstalig België.

AWEx is jouw beste partner om in contact te komen met Frans- en Duitstalige bedrijven in België. AWEx is een volwaardig onderdeel van de Belgische Ambassade in Den Haag. De Waalse export naar Nederland bedraagt meer dan 3,5 miljard euro. Per inwoner exporteert Wallonië 8% meer naar Nederland dan Duitsland en zelfs drie keer meer dan Frankrijk.

Hun database bevat meer dan 6000 bedrijven met activiteiten overal ter wereld, en dat in alle sectoren. Ieder jaar ontvangen zij zo’n 200 aanvragen over de Nederlandse markt. Het is minder bekend, maar Luxemburgse bedrijven kunnen ook gebruik maken van de services van AWEx dankzij een overkomst in het kader van de BENELUX (België, Nederland en Luxemburg). Zo kunnen zij je dus ook helpen om in contact te komen met Luxemburgse bedrijven.

Ben je op zoek naar een specifiek product of service? Neem dan contact met hen op, het is gratis en zij antwoorden altijd in het Nederlands.

 

Interesse? Neem  contact op met:

Wallonia Export & Investment (AWEx)

T : 070—3655019

Email : lahaye@awex-wallonia.com

Adres: Lange Voorhout 86, 2514 EJ Den Haag

Web: http://wallonia.be/en.