Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Het VNHI kent twee soorten lidmaatschappen:

1. Gewoon lidmaatschap

Dit lidmaatschap is bedoeld voor ondernemers die langer dan drie jaar als ondernemer, handelsagent, distributeur of importeur bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven.

Voor € 395,- (excl. 21% btw) per kalenderjaar profiteert u van alle voordelen van het lidmaatschap.

Het verenigingsjaar van het VNHI loopt van 1 januari t/m 31 december. Mocht u uw lidmaatschap willen opzeggen, doe dit  dan uiterlijk één maand voor het einde van het verenigingsjaar anders loopt uw lidmaatschap automatisch door. 

 

2. Proeflidmaatschap

Staat u korter dan drie jaar ingeschreven als ondernemer of als tussenpersoon (in de zin van handelsagent, distributeur of importeur) bij de Kamer van Koophandel, dan komt u in aanmerking voor een proeflidmaatschap.

Starter? U komt ook al voordat u zich ingeschreven hebt bij de Kamer van Koophandel in aanmerking voor een proeflidmaatschap. U dient zich dan wel, in beginsel, binnen drie maanden nadat u lid bent geworden van onze vereniging bij de Kamer van Koophandel in te schrijven en het uittreksel van inschrijving naar ons toe te sturen.

De contributie van het proeflidmaatschap bedraagt het eerste jaar € 210,- (excl. btw) het tweede jaar € 310,- (excl. btw) en het derde jaar het geldende tarief van een gewoon lidmaatschap.

Mocht u uw lidmaatschap willen opzeggen, doe dit  dan uiterlijk één maand voor het aflopen van uw proeflidmaatschap, anders loopt deze automatisch door. 

Automatisch lidmaatschap VNHI

Wanneer u lid wordt van één van onderstaande brancheverenigingen wordt u automatisch ook lid van het VNHI.

Kleding & Textiel (NVKT)

NVKT

De in 1949 opgerichte Nederlandse Vereniging van Kleding & Textiel-agenten/importeurs (NVKT) behartigt de individuele én collectieve belangen van startende- en ervaren handelsagenten, importeurs endistributeurs in de kleding- en textielbranche.

Voorzitter : dhr P. Visscher
Algemeen Secretaris : dhr P.F. Holtrop

Telefoon: 020- 305 77 34

www.nvkt.nl

Papier

Papier

Nederlandse Vereniging van Papieragenten.

Voorzitter : dhr. L. van den Berg
Algemeen Secretaris : dhr. P.F. Holtrop

Telefoon: 020- 305 77 32
Email: info@vnhi.nl

Wijn en gedestilleerd (VACMTWG)

De Vereniging van Agenten, Commisionairs, Makelaars en Taxateurs in Wijn en Gedestilleerd (VACMTWG) is in 1949 opgericht met als doel de specifieke belangen van agenten, commissionairs, makelaars en taxateurs binnen de wijnbranche te behartigen.

   
Algemeen Secretaris : dhr. mr. J.N. Burghoorn

Tijdelijk bereikbaar via het VNHI, 020 – 305 77 32
E-mail: info(@)vnhi.nl

Let op! Voor uw aanmelding dient u een kopie van een recent Kvk uittreksel te uploaden. Op mobiele apparaten kan dit lastig zijn.
Tarieven

Aanvraag lidmaatschap

  Uw gegevens

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  Over uw bedrijf

  *

  *

  *

  Kopie van een recent Kvk uittreksel (max 1 maand oud)

  *

  Uittreksel nog niet beschikbaar, volgt binnen 3 maanden