Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Voor onze leden sluiten we collectieve contracten af waar u als individuele ondernemer flink van kunt profiteren. Deze verschillende kortingsregelingen leveren u financieel voordeel op (de kortingen lopen uiteen van 5 tot 50%) en u verdient uw contributie zo weer terug.

Hieronder treft u de partijen aan waar het VNHI een speciale kortingsregeling mee heeft afgesloten. De exclusieve code die u nodig heeft om van onderstaande voordelen gebruik te maken, ontvangt u nadat u zich als VNHI lid heeft aangemeld.

StoneX- internationaal betalingsplatform

Profiteer van scherpe tarieven zonder transactiekosten via het StoneX-betalingsplatform. Bespaar via het VNHI op uw internationaal betalingsproces door gebruik te maken van het StoneX online betalingsplatform dat u op een veilige wijze toegang biedt tot real-time bied – en laatprijzen in meer dan 150 verschillende valuta. Geen fees, commissies of andere kosten worden toegepast op alle transacties die gedaan worden via Stonex.

Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Jerome de Graaf: Jerome.deGraaf@StoneX.com en/of lees er hier meer over.

Autoverhuur: Hertz

 Voor het huren van personenauto’s in binnen- en buitenland!

Personenauto’s huren in binnen- en buitenland? Het VNHI heeft een mantelovereenkomst afgesloten met Hertz. Huur voordelig uw auto bij Hertz  via het VNHI en ontvang 5 % korting op het leasure tarief. 

U vindt de code op het besloten ledendeel van de VNHI-website.

Pakket-en postservice: SkyMail

Skymail (pakket-en postservice)

Skymail is de Pakket/Post divisie van SkyNet. U kunt gebruik maken van SkyMail voor het versturen van al uw nationale en internationale pakketten en brievenbuspost. Tevens voor al uw brochures, facturen, nieuwsbrieven of andere dagelijkse post en Direct Mail.

Door directe aanlevering en de speciale overeenkomsten die SkyNet heeft met postbedrijven wereldwijd, bezorgen zij uw post voordeliger en meestal sneller dan de reguliere kanalen. SkyMail biedt u ook het voordeel dat u zelf niet meer hoeft te frankeren of sorteren. Bovendien halen ze alles ook nog eens gratis bij u op (minimaal orderbedrag is €15,-). Eventuele onbestelbare stukken retourneren zij uiteraard eveneens gratis naar uw adres.

Uw voordelen op een rij:

  • Een vaste contactpersoon waar u met al uw vragen terecht kunt.
  • Voor grotere hoeveelheden post- of DirectMailacties kunt u eenvoudig een speciale prijs aanvragen.
  • U hoeft uw post niet te frankeren. Dit bespaart u extra handelingen.
  • Uw post / mailing haalt SkyMail gratis bij u op (dus geen extra voorrijkosten).
  • Geen aanschaf frankeerapparaat en geen storting van tegoed t.b.v. frankeerapparaat.
  • Voordelige tarieven, simpele tariefstructuur en geen voorrijdkosten.

Bespaar tijd en geld met SkyMail! Bekijk hier de SkyMail tarieven 2023. Log in op de VNHI-(besloten) ledenpagina voor meer informatie over speciale prijsafspraken en kortingsmogelijkheden.

Pakket(post)-en koeriersdiensten: SkyNet

 

SkyNet Worldwide Express

SkyNet Worldwide Express is de grootste onafhankelijke aanbieder van express-diensten in Nederland. Met een wereldwijd netwerk van SkyNet-kantoren bieden zij express/pakketdiensten naar meer dan 200 landen.

Met hun netwerk wereldwijd kunnen zij uw zendingen dus overal ter wereld afleveren. Doordat SkyNet alles in eigen beheer heeft, kan er snel geschakeld worden in geval een zending sneller geleverd moet worden of een andere speciale dienstverlening gewenst is. De combinatie van persoonlijke aandacht voor specifieke wensen en een gunstige tariefstelling, maakt hen uniek in de Expressmarkt.

De tarieven van SkyNet zijn de minimaal geldende tarieven met doorberekende korting speciaal voor VNHI-leden die af en toe een zending hebben. Mocht u als VNHI-lid vaker dan eens in het half jaar een zending hebben en/of wellicht maandelijks meerdere zendingen hebben dan kunnen de kortingen sterk oplopen!

Welk kortingstarief past bij uw situatie? Log in op de VNHI- (besloten) ledenpagina voor de kortingsmogelijkheden.

 

Van Till Advocaten

Van Till advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd aan de Lairessestraat in Amsterdam. De advocaten van Van Till zijn gespecialiseerd in o.a. ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goedrecht, bestuursrecht en alles wat gerelateerd is aan internationale handel en contracten.

De advocaten van Van Till hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) organisaties en overheidsinstellingen in Nederland, maar zijn ook regelmatig betrokken bij grensoverschrijdende zaken.

Door de no-nonsense benadering van de advocaten van Van Till zijn ze zowel voor grote als kleine ondernemingen een juridische partner om met plezier mee samen te werken, waarbij hoogwaardige kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Meer weten? Neem contact op met één van hun juridische experts, Paul Holtrop. Hij adviseert en ondersteunt u graag bij juridische kwesties of vragen.

Verzekeringen: Herstelbudget AON

Het kan helaas ook u overkomen. U moet plotseling een operatie of een medische procedure ondergaan, waarna een periode van herstel nodig is om u weer op de been te krijgen. De kans is groot dat u allerlei extra kosten tegenkomt die in het normale (gezins)leven onmogelijk in te calculeren zijn. Het is prettig om dan over een extra buffer te kunnen beschikken, zodat u een onverwachte financiële klap op kunt vangen.

Het Herstelbudget voor alle ondernemers die een extra financiële buffer bij ‘inkomensverlies door ongeval of ziekte’ kunnen gebruiken.

  • Uitkering binnen 14 dagen
  • Geen medische keuring
  • Belastingvrije uitkering
  • De uitkering is vrij te besteden

Hebt u al een AOV?

Het Herstelbudget kan u ook voordelen bieden als u al een AOV heeft. Denk b.v. aan de keuze voor de eigen risico termijn. Afhankelijk van uw situatie kijken wij graag samen hoe wij voor u de best passende oplossing is.

Interesse? Kijk hier voor meer informatie over deze verzekering.

DEB-tool: gratis praktische hulp om energie en geld te besparen!

Iedere ondernemer kan vanaf nu gebruik maken van een praktisch hulpmiddel om te besparen op energie en geld. Daarmee kunnen de kosten van bedrijfsvoering structureel worden verlaagd.

De hulp bestaat uit een online programma: DEB.nl met een digitale bespaarassistent die aangeeft hoeveel euro’s te besparen zijn. DEB staat voor Duurzaam.Energie.Besparen

Kern van het programma: besparing op energie en kosten gaan hand in hand. De opzet is concreet, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je hoeft als ondernemer geen specialist te zijn om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan. Ervaring leert dat veel ondernemers best gevoel hebben voor verduurzaming, maar dat de dagelijkse bedrijfsvoering voorgaat. Dat begrijpen wij als geen ander. Als je inlogt op DEB.nl, zie je in één oogopslag in harde euro’s wat je kunt besparen. En kun je de maatregelen zien die daarvoor nodig zijn.

Ook kosten besparen?  Meld je aan via deze link

Hotelovernachtingen – Bilderberg Garden Hotel Amsterdam

Bij vijfsterrenhotel Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam krijg je  als VNHI lid 5% korting op het Best Available Rate op een Deluxe kamer of een Executive kamer inclusief WIFI. Boek je je ontbijt vooraf dan betaal je € 21,50, ter plaatse € 27,50. Voor een heerlijk diner kunt u terecht bij hun Restaurant De Kersentuin

Kamer reserveren? Log in op de VNHI- (besloten) ledenpagina voor de kortingsmogelijkheden.

Pakket- en koeriersdiensten: UPS

UPS is het grootste koeriersbedrijf ter wereld en marktleider in services voor leveringsketens (supply chains). Elke seconde vinden er miljoenen zakentransacties plaats verspreid over de hele wereld. Daarbij maken mensen gebruik van de meest uiteenlopende apparatuur via tal van netwerken. Deze stroom van goederen, informatie en kapitaal kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan UPS.

VNHI aanbieding
UPS is verheugd dankzij het VNHI een aantrekkelijk prijsvoorstel te kunnen doen aan zelfstandige handelsagenten, importeurs en makelaars in Nederland. De prijsreducties zijn exclusief voor leden van het VNHI. Ze variëren van 9% tot 39%, afhankelijk van het type service, de bestemming en het aantal pakketten per zending. De verzendingen moeten via UPS Internet Shipping of UPS WorldShip aangemaakt worden. Verder betreft het een staffel (banden)contract wat inhoudt dat er met banden wordt gewerkt en een bepaald volume moet worden gegenereerd om het kortingspercentage te krijgen.

Log in op de VNHI- (besloten) ledenpagina voor de kortingscode.

Q8 Liberty Card (voordelige brandstofpas)

Als lid van het VNHI kunt u korting krijgen op uw brandstofprijs met de Q8 Liberty Card. Met deze gratis brandstofpas krijgt u maar liefst 15,73 eurocent korting per liter op de landelijke Tango-brandstof-adviesprijzen. Als de prijs aan de pomp lager is dan de korting die u krijgt via het VNHI, betaalt u altijd de laagste prijs. En met de nieuwe Tango App kunt u nog extra korting krijgen.

Rijdt u elektrisch? Dan heeft Tango Electric u heel wat te bieden. Met de speciale Tango-laadpas kunt u laden bij 99% van alle laadpunten in de Benelux.

Ook besparen op uw brandstof? Log in met uw lidmaatschapscode en ga naar de rubriek Ledenvoordeel om u aan te melden via de VNHI- kortingslink. Kijk hier voor meer informatie.

Websites voor mkb'ers

Websites – Websites voor mkb’ers

Wilt u een website laten maken? Websites voor mkb’ers biedt VNHI leden 10% korting op een kant-en-klaar responsive websitedesign. Kijk voor websitedesigns en meer informatie op Websites voor mkb’ers

Hotelovernachtingen Accor

Hotelovernachtingen – Accor

Het VNHI heeft voor haar leden een interessante overeenkomst gesloten met Accor Hotels, namelijk het “ACCOR Business Offer”. Profiteer van de beste tarieven in meer dan 3000 hotels over de hele wereld. Reis in stijl en bespaar bij alle deelnemende Accor-hotels: Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, MGallery by Sofitel, Pullman, Swissôtel, Adagio Premium, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Mama Shelter, Adagio & Adagio Access, ibis, ibis Styles en ibis Budget.

Log in op de VNHI- (besloten) ledenpagina voor de kortingscodes!