Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Voor onze leden sluiten we collectieve contracten af waar u als individuele ondernemer flink van kunt profiteren. Deze verschillende kortingsregelingen leveren u financieel voordeel op (de kortingen lopen uiteen van 5 tot 50%) en u verdient uw contributie zo weer terug.

Hieronder treft u de partijen aan waar het VNHI een speciale kortingsregeling mee heeft afgesloten. De exclusieve code die u nodig heeft om van onderstaande voordelen gebruik te maken, ontvangt u nadat u zich als VNHI lid heeft aangemeld.

Hotelovernachtingen – Bilderberg Garden Hotel Amsterdam

Bij vijfsterrenhotel Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam krijg je  als VNHI lid 5% korting op het Best Available Rate op een Deluxe kamer of een Executive kamer inclusief WIFI. Boek je je ontbijt vooraf dan betaal je € 21,50, ter plaatse € 27,50. Voor een heerlijk diner kunt u terecht bij hun Restaurant De Kersentuin

Kamer reserveren?  Bel +31 20 570 5622 of mail reservation@bilderberg-gardenhotel.nl. Vermeld bij uw boeking dat u VNHI-lid bent.

Pakket- en koeriersdiensten: UPS

UPS is het grootste koeriersbedrijf ter wereld en marktleider in services voor leveringsketens (supply chains). Elke seconde vinden er miljoenen zakentransacties plaats verspreid over de hele wereld. Daarbij maken mensen gebruik van de meest uiteenlopende apparatuur via tal van netwerken. Deze stroom van goederen, informatie en kapitaal kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan UPS.

VNHI aanbieding
UPS is verheugd dankzij het VNHI een aantrekkelijk prijsvoorstel te kunnen doen aan zelfstandige handelsagenten, importeurs en makelaars in Nederland. De prijsreducties zijn exclusief voor leden van het VNHI. Ze variëren van 9% tot 39%, afhankelijk van het type service, de bestemming en het aantal pakketten per zending. De verzendingen moeten via UPS Internet Shipping of UPS WorldShip aangemaakt worden. Verder betreft het een staffel (banden)contract wat inhoudt dat er met banden wordt gewerkt en een bepaald volume moet worden gegenereerd om het kortingspercentage te krijgen.

Log in op de VNHI- (besloten) ledenpagina voor de kortingscode.

WorldFirst – internationaal betalingsplatform

WorldFirst, een internationaal betalingsplatform dat bedrijven, ondernemers en particulieren ondersteunt door wereldwijd geldverkeer sneller, makkelijker, veiliger en goedkoper te maken. Als je als VNHI-lid importeert, exporteert of geld verplaatst tussen internationale kantoren, kortom veel internationaal zaken doet, kun je profiteren van scherpe transactietarieven, je indekken tegen koerswisselingen en gebruikmaken van aanverwante services en zo tot wel 85% besparen op het gehele betaalproces.

Om VNHI-leden kennis te laten maken met WorldFirst, nemen zij de eerste 30 dagen, vanaf de eerst ingeboekte transactie, de kosten voor hun rekening. Zo kun je vrijblijvend kosteloos het platform uitproberen en ontdekken wat zij jou als ondernemer te bieden hebben.  Log in op de VNHI-ledenpagina voor meer informatie en de actie kortingslink.

Q8 Liberty Card (voordelige brandstofpas)

Als lid van het VNHI kunt u korting krijgen op uw brandstofprijs met de Q8 Liberty Card. Met deze gratis brandstofpas krijgt u maar liefst 13,50 eurocent korting per liter op de landelijke Tango-brandstof-adviesprijzen. Als de prijs aan de pomp lager is dan de korting die u krijgt via het VNHI, betaalt u altijd de laagste prijs. Ook besparen op je brandstof? Log in met uw lidmaatschapscode en ga naar de rubriek Ledenvoordeel om u aan te melden via de VNHI- kortingslink. Kijk hier voor meer informatie.

Websites voor mkb'ers

Websites – Websites voor mkb’ers

Wilt u een website laten maken? Websites voor mkb’ers biedt VNHI leden 10% korting op een kant-en-klaar responsive websitedesign. Kijk voor websitedesigns en meer informatie op Websites voor mkb’ers

Koeriersdiensten GLS

Pakket- en koeriersdiensten – GLS

15% korting op de standaard tarieven voor zowel het vervoer van pakketten binnen Nederland, als export. Nog meer voordeel valt er te behalen als u gebruik maakt van de speciale verzendsoftware, Label-lite.

Pakket- en koeriersdiensten – Skynet

Kortingen variëren van 9% tot 39%, afhankelijk van het type service, de bestemming en het aantal pakketten per zending.

Seabourne Express

Pakket- en koeriersdiensten – Seabourne express

Seabourne biedt voor VNHI leden een persoonlijke en flexibele service die helpt bij het wereldwijd transporteren van goederen. Door de proactieve houding van Seabourne en het bieden van slimme en creatieve oplossingen, kunnen zij u nog beter van dienst zijn.

Wilt u weten met welke kortingen u gebruik kunt maken van Seabourne? Stuur dan een email naar info@vnhi.nl

Hotelovernachtingen Accor

Hotelovernachtingen – Accor

Het VNHI heeft voor haar leden een interessante overeenkomst gesloten met Accor Hotels, namelijk het “ACCOR Business Offer”. Profiteer van de beste tarieven in meer dan 3000 hotels over de hele wereld. Reis in stijl en bespaar bij alle deelnemende Accor-hotels: Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, MGallery by Sofitel, Pullman, Swissôtel, Adagio Premium, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Mama Shelter, Adagio & Adagio Access, ibis, ibis Styles en ibis Budget.

Log in op de VNHI- (besloten) ledenpagina voor de kortingscodes!

Hotelius club

Hotelovernachtingen – Hotelius

VNHI leden krijgen 15% korting bij meer dan 100.000 hotels in Europa! De aangeboden hotels zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en door de korting bent u voordeliger uit dan wannneer u een hotel via bijvoorbeeld een andere website boekt! Klik hier voor meer informatie.