Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Voor onze leden sluiten we collectieve contracten af waar u als individuele ondernemer flink van kunt profiteren. Deze verschillende kortingsregelingen leveren u financieel voordeel op (de kortingen lopen uiteen van 5 tot 50%) en u verdient uw contributie zo weer terug.

Hieronder treft u de partijen aan waar het VNHI een speciale kortingsregeling mee heeft afgesloten. De exclusieve code die u nodig heeft om van onderstaande voordelen gebruik te maken, ontvangt u nadat u zich als VNHI lid heeft aangemeld.

WorldFirst – internationaal betalingsplatform

WorldFirst, een internationaal betalingsplatform dat bedrijven, ondernemers en particulieren ondersteunt door wereldwijd geldverkeer sneller, makkelijker, veiliger en goedkoper te maken. Als je als VNHI-lid importeert, exporteert of geld verplaatst tussen internationale kantoren, kortom veel internationaal zaken doet, kun je profiteren van scherpe transactietarieven, je indekken tegen koerswisselingen en gebruikmaken van aanverwante services en zo tot wel 85% besparen op het gehele betaalproces.

Om VNHI-leden kennis te laten maken met WorldFirst, nemen zij de eerste 30 dagen, vanaf de eerst ingeboekte transactie, de kosten voor hun rekening. Zo kun je vrijblijvend kosteloos het platform uitproberen en ontdekken wat zij jou als ondernemer te bieden hebben.  Benieuwd, kijk hier voor meer informatie of bel met Axel Piontek (WorldFirst, partner-manager) op 020 299 4973 of 06 11 300 123.

Q8 Liberty Card (voordelige brandstofpas)

Als lid van het VNHI kunt u korting krijgen op uw brandstofprijs met de Q8 Liberty Card. Met deze gratis brandstofpas krijgt u maar liefst 13,50 eurocent korting per liter op de landelijke Tango-brandstof-adviesprijzen. Als de prijs aan de pomp lager is dan de korting die u krijgt via het VNHI, betaalt u altijd de laagste prijs. Ook besparen op je brandstof? Log in met uw lidmaatschapscode en ga naar de rubriek Ledenvoordeel om u aan te melden via de VNHI- kortingslink. Kijk hier voor meer informatie.

Websites voor mkb'ers

Websites – Websites voor mkb’ers

Wilt u een website laten maken? Websites voor mkb’ers biedt VNHI leden 10% korting op een kant-en-klaar responsive websitedesign. Kijk voor websitedesigns en meer informatie op Websites voor mkb’ers

Koeriersdiensten GLS

Pakket- en koeriersdiensten – GLS

15% korting op de standaard tarieven voor zowel het vervoer van pakketten binnen Nederland, als export. Nog meer voordeel valt er te behalen als u gebruik maakt van de speciale verzendsoftware, Label-lite.

Pakket- en koeriersdiensten – Skynet

Kortingen variëren van 9% tot 39%, afhankelijk van het type service, de bestemming en het aantal pakketten per zending.

Seabourne Express

Pakket- en koeriersdiensten – Seabourne express

Seabourne biedt voor VNHI leden een persoonlijke en flexibele service die helpt bij het wereldwijd transporteren van goederen. Door de proactieve houding van Seabourne en het bieden van slimme en creatieve oplossingen, kunnen zij u nog beter van dienst zijn.

Wilt u weten met welke kortingen u gebruik kunt maken van Seabourne? Stuur dan een email naar info@vnhi.nl

Hotelovernachtingen Accor

Hotelovernachtingen – Accor

Het VNHI heeft voor haar leden een interessante overeenkomst gesloten met de Accor Hotels, namelijk het “Away on Business” programma. www.accorhotels.com/corporate

Hotelius club

Hotelovernachtingen – Hotelius

VNHI leden krijgen 15% korting bij meer dan 100.000 hotels in Europa! De aangeboden hotels zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en door de korting bent u voordeliger uit dan wannneer u een hotel via bijvoorbeeld een andere website boekt! Klik hier voor meer informatie.