Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Voor onze leden sluiten we collectieve contracten af waar u als individuele ondernemer flink van kunt profiteren. Deze verschillende kortingsregelingen leveren u financieel voordeel op (de kortingen lopen uiteen van 5 tot 50%) en u verdient uw contributie zo weer terug.

Hieronder treft u de partijen aan waar het VNHI een speciale kortingsregeling mee heeft afgesloten. De exclusieve code die u nodig heeft om van onderstaande voordelen gebruik te maken, ontvangt u nadat u zich als VNHI lid heeft aangemeld.

Es kommt wohl gut – of toch niet?

Duitsland is een ontzettend belangrijke handelspartner voor Nederland, maar met de kennis van het Duits is het in Nederland droevig gesteld. Leden van het VNHI kunnen met 10 % korting een driedaagse taaltraining doen.

‘Ongeveer twintig procent van de EU-burgers heeft Duits als moedertaal. Dat is dus één op de vijf EU-burgers. In Europa wordt er natuurlijk in Duitsland zelf Duits gesproken maar het is ook een officiële taal in Oostenrijk en Zwitserland. Bovendien wordt er Duits gesproken in (delen van) Italië, België, Luxemburg en Liechtenstein. Daarnaast is Duits in veel landen een populaire tweede taal, bijvoorbeeld in Oost-Europa’. Dat schrijft de Actiegroep Duits op haar website

Reden genoeg dus om op Duitse les te gaan. De training wordt aangeboden door de Duits-Nederlandse Handelskamer. Native speaker Beate Fahlbusch geeft de training. Bij de training zijn er minimaal drie en maximaal zes cursisten. Gelet op het programma is de training vooral geschikt voor professionals die al een goede kennis van het Duits hebben en die hun zakelijk gebruik ervan willen verbeteren. 

Reinhard Wolff schreef twee vermakelijke boekjes over wat er allemaal mis kan gaan als Nederlanders Duits gaan spreken. Daar komt ook de titel boven dit bericht vandaan. Wie deze boekjes leest, is er snel achter waarom Nederlanders beter Duits moeten leren spreken. 

In de driedaagse taaltraining van de Duits-Nederlandse Handelskamer komt het volgende aan bod:

– Werkwoorden en grammatica toepassen in het zakelijk Duits

– Alledaagse en zakelijke omgangsvormen; cultuurverschillen Nederland-Duitsland

– Zakelijk telefoneren (inclusief rollenspellen)

– Schrijfvaardigheid bij zakelijke contracten

– Bedrijfs- en beurspresentaties

– Onderhandelingen en zakelijke discussies; conflictcommunicatie (inclusief rollenspellen)

– Toepassen van sociale gesprekken en smalltalk bij zakelijke communicatie

De cursus vindt plaats op 30 en 31 mei en 1 juni 2018. Op 26, 27 en 28 september 2018 wordt deze cursus ook gegeven. Meer informatie hier. Doe je mee, vermeld dan je VNHI-lidmaatschapsnummer. Na controle ontvang je een korting van 10 procent (90  euro) op het cursusgeld van 899 euro.

 

 

Websites voor mkb'ers

Websites – Websites voor mkb’ers

Wilt u een website laten maken? Websites voor mkb’ers biedt VNHI leden 10% korting op een kant-en-klaar responsive websitedesign. Kijk voor websitedesigns en meer informatie op Websites voor mkb’ers

Koeriersdiensten GLS

Pakket- en koeriersdiensten – GLS

15% korting op de standaard tarieven voor zowel het vervoer van pakketten binnen Nederland, als export. Nog meer voordeel valt er te behalen als u gebruik maakt van de speciale verzendsoftware, Label-lite.

 

Pakket- en koeriersdiensten – Skynet

Kortingen variëren van 9% tot 39%, afhankelijk van het type service, de bestemming en het aantal pakketten per zending.

Seabourne Express

Pakket- en koeriersdiensten – Seabourne express

Seabourne biedt voor VNHI leden een persoonlijke en flexibele service die helpt bij het wereldwijd transporteren van goederen. Door de proactieve houding van Seabourne en het bieden van slimme en creatieve oplossingen, kunnen zij u nog beter van dienst zijn.

Wilt u weten met welke kortingen u gebruik kunt maken van Seabourne? Stuur dan een email naar info@vnhi.nl

Hotelovernachtingen Accor

Hotelovernachtingen – Accor

Het VNHI heeft voor haar leden een interessante overeenkomst gesloten met de Accor Hotels, namelijk het “Away on Business” programma. www.accorhotels.com/corporate

Hotelius club

Hotelovernachtingen – Hotelius

VNHI leden krijgen 15% korting bij meer dan 100.000 hotels in Europa! De aangeboden hotels zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en door de korting bent u voordeliger uit dan wannneer u een hotel via bijvoorbeeld een andere website boekt! Klik hier voor meer informatie.

Meeùs verzekeringen

Verzekeringen – Meeùs

Het VNHI heeft bij Meeus een collectief verzekeringspakket afgesloten. VNHI leden kunnen deelnemen aan de bestaande arbeidsongeschiktheids-verzekering, autoverzekering en diverse andere verzekeringen die voor een agent of importeur van belang zijn.