Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Biocare Cosmetics zoekt een Nederlandstalige agent in het kader van hun internationale expansie op de markt van dierverzorgingsproducten (honden, katten en paarden) in Nederland. Naast de productie van hun eigen merken, staan zij ook ten dienste van derden met hun private label dierverzorgingsproducten.

Biocare Cosmetics is een snelgroeiende organisatie die al 60 jaar actief is op de Belgische markt met het merk Laboratoire Diamex en sinds 20 jaar met Horse of the World.

Het merk Laboratoire Diamex is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van verzorgingsproducten voor honden en katten. Dit doen zij samen met huisdiertrimmers zonder het welzijn van de dieren uit het oog te verliezen. Alle shampoos en conditioners zijn gegarandeerd siliconenvrij, parabenenvrij en fenoxyethanolvrij.

De producten van het merk Horse of the World worden vervaardigd door hun laboratorium Diamex, bekend en erkend voor hun uitstekende hondenverzorgingsproducten. Sinds enkele jaren specialiseren zij zich in het ontwikkelen van natuurlijke producten voor paarden, uiteraard weer in samenwerking met dierenartsen en professionals uit de paardenwereld. Dankzij de kracht van de natuur en onze rijke ervaring kunnen zij producten van hoge kwaliteit ontwikkelen, die uitsluitend in speciaalzaken worden verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.biocare-cosmetics.be, www.laboratoire-diamex.com, www.horseoftheworld.be.

Bent u de handelsagent die zij zoeken met grondige kennis van de sector dierenspeciaalzaken, groothandels voor verzorgingssalons en/of fokkers?

Neem dan contact op met de heer Malcom Onkelinx via: info@biocare-cosmetics.be.