Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

CHEZ NOUS. is een Franse confectie- en accessoire merk dat de schoonheid van diversiteit viert door middel van ethisch vervaardigde kledingstukken. Ze zoeken een agent/verkoopbureau om hun merk in Nederland te vertegenwoordigen. Opgericht door de Frans-Tunesische Creative Director & CEO Camélia Barbachi, is het DNA van het merk subtiel geïnspireerd op haar Noord-Afrikaanse erfgoed. CHEZ NOUS. is een ode aan de pluraliteit van identiteit, aan de “in-betweenness”.

De kledingstukken, variërend van XXS tot XXXL, zijn gemaakt van hoogwaardige duurzame stoffen in werkplaatsen die de sociale en economische ontwikkeling tussen Frankrijk en Tunesië bevorderen. CHEZ NOUS. was aanwezig bij de twee edities van WSN /IMPACT 2022 en zal aanwezig zijn bij PITTI Uomo 23.

Het gezochte verkoopbureau heeft idealiter een portefeuille met de belangrijkste ready-to-wear retailers in de markt: multi-brand shops, concept stores met een ethische /verantwoorde mode positionering. Bezoek voor meer informatie de website en Instagram-pagina van het merk.

Bent u de ideale partner voor CHEZ NOUS. in Nederland? Neem contact op met het kantoor van Business France in Amsterdam, de commerciële afdeling van de Franse ambassade in Nederland.  Per mail: ariadne.bonnivard@businessfrance.fr  of bel  + 33 1 73 07 21 64.