Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Heb je je ooit afgevraagd welke mogelijkheden China als wereldmarktleider je bedrijf kan bieden op het gebied van duurzaam ondernemen? Ben je een potentiële, startende of ervaren ondernemer en wil je exporteren, importeren of op een geheel andere manier zakendoen met China? Kom dan in september naar de China Business Week en laat je informeren.

De China Business Week vindt van 10 tot en met 13 september plaats, achtereenvolgens in Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Eindhoven. Het is een initiatief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) samen met Amsterdam Trade & Innovate, Brainport Eindhoven, InnovationQuarter, OostNL en Rotterdam Partners.

Dit event staat garant voor een goedgevuld programma met handige en praktische informatie-uitwisseling en presentaties door verschillende experts. Tijdens deze week zijn Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit China aanwezig. Je kunt hen in een een-op-een-gesprek raadplegen over het zakendoen in ‘hun’ regio of sector of in gesprek gaan met andere in China gespecialiseerde partners. Verder biedt de China Business Week volop gelegenheid tot netwerken.

Interesse? Meld je nu gratis aan via de website van rvo.nl.  Bekijk ook  deze video voor een korte impressie van dit event!