Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Het jaar 2016 was een turbulent jaar voor de internationale politiek. De wereld kijkt toe als Trump wordt verkozen tijdens de Amerikaanse verkiezingen begin november, krap een half jaar nadat het Verenigd Koninkrijk de Brexit aankondigde. Terwijl onder de invloed van de toenemende globalisering het internationale handelsklimaat verandert, doen ook nieuwe vraagstukken de kop op. Hoe gaan we om met klimaatverandering? Wat zijn de gevolgen van de toenemende digitalisering? En het belangrijkst; wat betekent dit alles concreet voor de Nederlandse MKB-ondernemer?

Tijdens de Dag van de Internationale Handel voor Agent en Importeur (DIHAI) zal er een paneldiscussie plaatsvinden. Tijdens deze discussie zal een team experts in gesprek gaan over bovenstaande onderwerpen en hierbij de belangen van handelsagenten en importeurs betrekken. Het belooft een dynamische en interessante discussie te worden, waarbij u volop in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen. 

De panelleden zullen in de speciale DIHAI-nieuwsbrieven individueel worden voorgesteld. Vandaag maken wij kennis met Marhijn Visser.  

Marhijn Visser is secretaris Internationaal Ondernemen bij VNO-NCW en MKB-Nederland. Hij beheert daar de portefeuilles handelspolitiek, internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen, wapenexportbeleid en de bilaterale relaties met met name Westerse landen.  Voor zijn werk bij de werkgeversorganisaties werkte hij onder andere als diplomaat in Genève bij de WTO en de VN en als ambtelijke rechterhand voor de staatssecretaris van Economische Zaken. 

Bent u benieuwd naar de andere panelleden? Houd dan uw uw mailbox de gaten!

Wilt u zich aanmelden voor de DIHAI? Stuurt u dan een bericht naar info@vnhi.nl.