Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Op 2 juni a.s. organiseren de Nederlandse Ambassade in Mexico en Holland House Mexico de kennis- en ontmoetingsdag ‘Zakendoen in Mexico’ in de Malietoren in Den Haag met als doel Nederlandse ondernemers te informeren en enthousiasmeren om zaken te doen in Mexico.

Mexico is een aantrekkelijke zakenbestemming gezien o.a. de strategische geografische ligging, het vrijhandelsakkoord USMCA en de handelsbetrekkingen met de Verenigde Staten. Bovendien heeft Mexico een solide infrastructuur en goed opgeleide en betaalbare arbeidskrachten.

Mexico is voor Nederlandse bedrijven vaak aantrekkelijk als nearshoring land om productie en services voor de VS en Canada naar te verplaatsen. Maar de Mexicaanse markt biedt ook goede groeikansen. Sectoren als agribusiness van horticultuur tot food, offshore energie, automotive en de maakindustrie, en in groeiende mate e-commerce en tech vormen kansrijke perspectieven voor  Nederlandse ondernemers.

Ontdek welke kansen Mexico uw bedrijf kan bieden! Meld u gratis aan en/of kijk voor meer informatie op:  www.hollandhousemexico.com. Of neem contact op met Carin Verbree, Manager Holland House Mexico, mailto:cv@hollandhousemexico.com.