Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Na een veel te koude en natte aprilmaand nu een prachtige mei maand met heerlijke temperaturen.
Dat is ook goed voor het humeur en de stemming in de retail. Door het faillissement van V&D is er nu een jaaromzet van 550 miljoen euro te verdelen in de markt!

Ruim de helft van onze leden: kleding, schoenen, wijn en gedestilleerd, levert aan de retail, en in hoeverre praat u dagelijks met uw afnemers over de mogelijkheden die deze 550 miljoen euro biedt? Aanstaande donderdag 12 mei zal Harry Bijl van InRetail daar een zeer boeiende lezing over geven tijdens de VNHI contactbijeenkomst. U moet uw klanten, medewerkers, leveranciers en principalen ook iedere keer weer inspireren met nieuws, niet alleen over de juiste collecties, maar ook ideeën, visie en strategie horen daarbij. Probeer een complete inspiratiebron voor uw omgeving te zijn!

De leden die in papier, hout, en in overige branches actief zijn, profiteren over het algemeen van de betere economische situatie en weer groeiende omzetten bij de afnemers.

Omdat we als handelsagenten, importeurs en distributeurs een unieke en soms ook kwetsbare positie innemen in de handelskolom, is het van essentieel belang dat we naast product- en branchekennis ook breed geïnformeerd zijn en in staat zijn onze relaties te inspireren. Relaties moeten het contact met u als zeer waardevol ervaren.

Het VNHI is aangesloten bij IUCAB, de internationale organisatie voor Commercial Agents and Brokers. Bij de IUCAB zijn 590.000 handelsagenten uit Europa aangesloten en 30.000 uit de US en Canada. In Europa zijn deze leden goed voor een omzet van EUR 260 billion ( 3% van de totale commerciële omzet) Tussen de 50% en 90% van alle bedrijven gebruiken handelsagenten als representanten. Hoewel we dit niet dagelijks ervaren, hebben we dus in Europa heel veel collega’s, en zorgen we met elkaar voor enorme handelsvolumes, werkgelegenheid en economische groei.

Een klein deel van die collega’s ontmoet u regelmatig tijdens onze meetings, en we hopen dat dit ook telkens weer een inspiratie bron voor u is. Ik hoop u aanstaande donderdag te mogen begroeten.

Het ga u zowel persoonlijk als zakelijk goed of zelfs beter!

Frans J. Muller,

voorzitter VNHI (afgetreden in mei 2016)