Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Benieuwd of het vak van handelsagent wat voor u is? Er is een manier om hier op een leerzame manier achter te komen, neem deel aan onze cursus “Starten als Handelsagent” en kom er alles over te weten. In deze training worden de verschillen tussen handelsagent en importeur behandeld, maar deze cursus richt zich vooral op de handelsagent. De cursus helpt u bij uw beslissing om voor het ondernemerschap te kiezen. Bovendien is het ook de ideale gelegenheid om met andere startende ondernemers in contact te komen. De eerstvolgende cursus is: 11 juni 2021.

Deze datum is vanwege de Covid-19-restricties van overheidswege onder voorbehoud. Aangezien we deze cursus het liefst “fysiek” geven op ons kantoor in Amsterdam  i.v.m. de interactie, is de datum van deze cursus verzet van 23 april naar 11 juni a.s.

De onderwerpen die o.a. aan bod komen tijdens deze training zijn:

  • Hoe kan ik (handels)agent worden?
  • Welke eigenschappen moet ik bezitten?
  • Hoe zit het met commissie en contracten?
  • Hoe kom ik aan agentschappen en klanten?
  • Wat zijn mijn rechten als handelsagent?

De training wordt gegeven door ervaren handelsagent Paul Visscher en Paul Holtrop, advocaat. Beiden hebben veel kennis over het vak van handelsagent en zij beantwoorden ook uw eigen vragen. De tips en adviezen die u tijdens deze training krijgt, zijn gelijk in de praktijk toe te passen.

In verband met de Coronamaatregelen en het handhaven van de ‘anderhalve meter-richtlijn’ is het aantal cursusplekken beperkt. De cursus van 2,5 uur wordt aangeboden in twee dagdelen; een ochtendgroep (9.30 uur-12.00 uur) en een middaggroep (14.00-16.30 uur). Mocht u een voorkeur hebben voor een dagdeel, geef dit alstublieft aan zodat we kunnen kijken of we hier rekening mee kunnen houden.

Locatie
De cursus wordt gegeven in het pand van Van Till advocaten, een advocatenkantoor dat veelal ondernemers adviseert en in procedures bijstaat. Het kantoor heeft alle belangrijke specialismen in huis waaronder agentuur- en distributierecht en staat voor een verfrissende en laagdrempelige manier van werken, met goede kennis van zaken. Adres: De Lairessestraat 131-135  in Amsterdam.

Kosten
Voor VNHI-leden is deze cursus gratis. Voor niet-leden is de toegangsprijs 50 euro ex btw per persoon. Kunt u niet op 11 juni a.s. dan kunt u via het aanmeldingsformulier ook kiezen voor een podcastversie van deze cursus (€40,- ex btw).

Interesse? Meld u  hier snel aan want vol=vol!