Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Op 22 september a.s. organiseren Dutch Business Association Vietnam (DBAV), the Association of Food Transparency (AFT) en LinkSME Vietnam (gefinancieerd door USAID), gezamenlijk een online business-matching sessie tussen Nederlandse en Vietnamese  bedrijven in de agro-en voedselverwerkingsindustrie.

Nederland is één van de toonaangevende partners van Vietnam in de EU en fungeert als een toegangspoort voor Vietnamese goederen voor de EU- markt. Een groot deel  van deze Vietnamese goederen wordt vanuit Nederland dan verder geëxporteerd naar andere Europese landen.

Verwacht wordt dat de Vietnam-EU Free Trade Agreement (EVFTA) nog betere mogelijkheden en kansen gaat bieden voor bedrijven in zowel Nederland als Vietnam ter bevordering van hun partnerschap. Vanzelfsprekend zijn andere EU-landen ook van harte welkom om deel te nemen aan de matchmaking sessies. 

Nederlandse importeurs worden van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen en het event geeft hen de unieke mogelijkheid om hun leveranciersnetwerk verder uit te breiden.

Bezoek de DBAV-website voor meer informatie of neem contact op met de heer Loc Nguyen, Dutch Business Association Vietnam, via support@dbav.org.vn.

Geïnteresseerd? Vul dit contactgegevensformulier in, vermeld dat u via het VNHI komt en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.