Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Je stuit op een aantrekkelijk product en je denkt: dit wil ik gaan importeren. Goed idee, maar er valt wel heel wat te regelen. Lid worden van het VNHI helpt je om je goed voor te bereiden en de juiste beslissingen te nemen.

 

Wat is het VNHI?

We zijn een vereniging die al honderd jaar geleden begon, toen vooral voor handelsagenten, nu steeds meer voor importeurs. Veel handelsagenten gaan namelijk naast hun vertegenwoordiging van een bepaalde producent of leverancier ook zelf importeren. Daarom hebben we veel kennis in huis op dat gebied. Maak er gebruik van!

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

  • Je kunt contracten in het Nederlands en Engels downloaden om vast te leggen dat jij de enige bent die het product in jouw werkgebied importeert.
  • Heb je juridische vragen, dan kun je na drie maanden lidmaatschap jaarlijks een uur gratis met onze gespecialiseerde advocaat in gesprek. Heb je eerder juridisch advies nodig of heb je per lidmaatschapsjaar meer dan een uur nodig, dan betaal je een gereduceerd tarief voor juridisch advies van 189 euro per uur in plaats van 275 euro per uur.
  • In ons Kenniscentrum vind je informatie speciaal voor leden over het importeurschap en importeren.
  • We organiseren regelmatig bijeenkomsten waar je met andere leden kunt praten over alle vragen die je tegenkomt bij het opzetten van een importeurschap
  • We houden je op de hoogte van relevante bijeenkomsten over importeren die georganiseerd worden door andere partijen
  • We kunnen je koppelen aan een ervaren (bestuurs)lid van de vereniging waar je met vragen terechtkunt rond importeren.
  • Via ons kom je in contact met betrouwbare partners om je business soepel te laten verlopen of uit te breiden

Wat kost het lidmaatschap?

  • Begin je nog maar net als importeur, dan bieden we je een gereduceerd tarief aan. Prettig wanneer je een startende ondernemer bent!

Wil je lid worden, klik dan hier. We helpen je graag verder.