Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

De jaarlijkse “PLMA’s annual “World of Private Label” International Trade Show wordt dit jaar gehouden op 23-24 mei a.s. in RAI Amsterdam en georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association waar wereldwijd meer dan vier duizend fabrikanten lid van zijn. Met kantoren in New York en Amsterdam,  is PLMA de grootste organisatie die zich exclusief bezighoudt met de promotie van private label. Al meer dan 35 jaar brengt PLMA’s “World of Private Label” International Trade Show retailers, groothandels en andere private label professionals samen met fabrikanten en producenten in hun zoektocht naar nieuwe producten, zakenpartners en de laatste ontwikkelingen en ideeën. 

Exposanten uit de sectoren supermarkten, hypermarkten, discounters, drogisterijen en warenhuizen bieden duizenden producten, variërend van  voedings- en huishoudproducten tot producten in de branches gezondheid en verzorging, waar veel kopers, buyer groups, importeurs, distributeurs en handelsagenten op afkomen. Kijk voor meer info op: https://www.plmainternational.com.

Op zoek naar voedselproducenten? Neem gelijk een kijkje op de stand van Letland (7.R26) en ontmoet Letse voedselproducenten die op zoek zijn naar Nederlandse handelsagenten, importeurs, distributeurs, consultants en buyer groups.

 De volgende bedrijven staan bij de nationale stand van Letland (7.R26):

  • LAT EKO FOOD: jams, smoothies, ketchups, sauces, spreads
  • FELICI: functional, organic, gluten-free muesli, hot cereals and baby cereals, quick meals
  • MILZU: healthy cereals, plant-based meals, snacks, textured pea protein
  • PURE CHOCOLATE: high-quality chocolate truffles with diverse fillings
  • BALTAS NAKTIS: rye bread, bio crispbread, biscuits, bagels, puff pastry
  • SFT SEAFOOD: canned and frozen Baltic Sea and Atlantic fish products
  • GPU NAKOTNE: meat products and plant-based alternatives (from burgers to jerky)
  • TUKUMA PIENS: milk, cheese, kefir, yogurt, oat and probiotic drinks
  • BALTICOVO: egg products – egg white, boiled peeled eggs, protein ice cream
  • DOBELES DZIRNAVNIEKS: flour, pasta, cereal flakes, groats, pearl-barley, semolina

Interesse in één van bovenstaande bedrijven? Neem contact op met: NL@liaa.gov.lv  voor meer informatie over deze bedrijven of andere vragen!

The Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) en hun kantoor in Amsterdam organiseren  ook werkbezoeken naar Letland en koppelen Nederlandse handelsagenten, importeurs, distributeurs en consultants met potentiële cliënten uit Letland. Neem gerust contact met ze op als u nieuwe partners zoekt.