Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

proFagus is een toonaangevende Duitse aanbieder van houtskool en briketten. Het bedrijf heeft al meer dan 125 jaar een sterke positie op de Duitse markt, maar is nog nauwelijks aanwezig in Nederland.

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij proFagus centraal en het bedrijf zet al zijn vaardigheden en kennis in om steeds betere oplossingen te vinden. Deze mentaliteit wordt in het geheel duurzame bedrijfsproces weerspiegeld. Zo worden alle bijproducten van het productieproces eveneens tot marktklare producten verwerkt. Doordat alle grondstoffen voor de houtskool uit Duitsland komen, is de hele keten inzichtelijk en kan een gelijkwaardige kwaliteit tussen alle producten worden gegarandeerd. Eindklanten van proFagus zijn voornamelijk de levensmiddelendetail- en groothandel en tuinbouwcentra.

De functie
Dit is een uitstekende kans voor een actieve handelsagent/ verkooppartner die ruimte in zijn/haar portfolio heeft om dit merk in Nederland op de kaart te zetten.
In deze zelfstandige rol ben je de contactpersoon voor Nederlandse eindklanten. Je vormt de schakel tussen proFagus en de Nederlandse klantenkring. Jouw hoofdtaak is hierbij het bemiddelen en coördineren van handelscontracten. Daarbij word je ondersteund door collega’s in de binnendienst van proFagus.

Ben jij een hands-on en gedreven commerciële man of vrouw met ervaring en een goed netwerk in de non- en near-food wereld? Zie jij kansen voor een duurzaam merk met hoge kwaliteitseisen? Twee keer een “ja”? Dan komen we graag met je in contact!

Jouw profiel
– Ervaren verkoopprofessional;
– Uitstekend netwerk in non- en near-food branche: nauw contact met groot- en detailhandel en/ of met inkopers van tuincentra in Nederland;
– Bewezen verkoopresultaten in de branche;
– Ervaring in de bemiddeling bij en coördinatie van handelscontracten;
– Nederlands op moedertaalniveau en praktische kennis van het Engels (Duits is een pré).

Interesse? Dan willen we je graag leren kennen. Kijk voor meer informatie op: https://shop.profagus.de en stuur je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) aan Laura Vollebregt via l.vollebregt@dnhk.org.