Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Adviso Finance s.r.o., is een Tsjechisch bedrijf met een directe vertegenwoordiging van de fabrikant die al meer dan 50 jaar samenwerkt met vooraanstaande masseurs en fysiotherapeuten, waaronder vertegenwoordigingsteams. Sinds 1962 is het motto van het bedrijf  “Eerlijkheid en creativiteit” met het duidelijke doel om een gezonde levensstijl op te bouwen. 

Graag introduceren ze een nieuw assortiment topproducten van het merk UMBRO. Ze bieden functionele crèmes en massage-emulsies speciaal ontworpen voor topsporters. 

UMBRO ACTIVE CREAMS en massage-emulsies UMBRO PROFESSIONAL EMULSION  zijn speciaal ontworpen voor topsporters, maar kunnen ook  goed door recreatieve sporters worden gebruikt met het doel om  bij te dragen aan een gezonde en sportieve levensstijl. Umbro-producten zijn uiteraard gecertificeerd en goedgekeurd voor verkoop binnen de EU.

Ze zoeken handelsagenten/importeurs/distributeurs om hun producten op de Nederlandse markt aan te bieden en die zorg dragen voor de distributie, promotie en verkoop van deze kwaliteitsproducten onder zeer interessante voorwaarden (aankoopprijs-verkoopprijs).

 Interesse? Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Andrea Märzová, directeur van Czech Trade, (in het Nederlands of in het Engels) andrea.marzova@czechtrade.cz of +31 6 393 546 89.