Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Onderstaande vijf Zuid-Koreaanse bedrijven zoeken handelsagenten en/of distributiepartners voor hun producten in Nederland. Allen succesvol op de thuismarkt en beschikken over exportervaring. Nog niet actief in Nederland en op zoek naar vertegenwoordiging.

1. Muziekinstrumenten koffers en hoezen   https://sencases.com/  
Maakt  muziekinstrumentkoffers en -accessoires die zich onderscheiden op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en ontwerp. De producten zijn geliefd bij amateurmusici en artiesten in binnen- en buitenland. Nu met succes actief in VS, Canada en Duitsland.
Zoekt: distributie/marktaandeel in NL via muziekgroothandel en dealers. 
——————————
2. Koelmatten voor mens en dier https://www.oceanflow.co.kr
Maakt en verkoopt milieuvriendelijke koelproducten zoals koelmatten, koelkussens en sportkoelbanden. Ocean Flow is ecologisch en heeft een goed alternatief gevonden voor polymeergel, veroorzaker van microplastic. Zeer succesvol met export, maar nog niet in Nederland actief.
Zoekt: marktaandeel/distributie in NL via dierenspeciaalzaken maar ook sportwinkels, cadeauartikelen, retail non-food. 
——————————
3. LED Beauty Mask & Bodyshape-apparaat  https://www.ikmedico.com  
Bedrijf beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de beauty-industrie, ontwikkelt o.a. verschillende beautyapparaten, zoals LED Beauty maskers. Ze zijn al actief in Noorwegen, Zweden en Turkije.  
Zoekt: marktaandeel/distributie in NL via schoonheidssalons en health & beauty spa’s. 
——————————
4. Huidverzorging  https://licorne.co.kr/
Ontwikkelt producten met natuurlijke ingrediënten voor de Licorne-lijn. Breed assortiment aan huidverzorgingsproducten, waaronder crèmes, SPF’s, face-mists en serums. Nu op negen exportmarkten met succes actief. Al actief in Nederland, maar op zoek naar meer (distributie)partners. 
Zoekt: distributie/marktaandeel in NL op het vlak van hoogwaardige huidverzorgingsproducten. 
——————————
5. Huidverzorging  https://en.huean.kr/
Heeft ruime variatie aan huidverzorgingsproducten. Eigen merklijn HueAn met gezichtscrèmes, maskers en serums onder hun lijn. Beschikt over exportervaring (30% van de omzet), nog niet in West-Europa. 
 Zoekt: distributie/marktaandeel in NL op het vlak van hoogwaardige huidverzorgingsproducten.
 
Op donderdag 25 april a.s. is er een matchmaking-event in Amsterdam, verdere details volgen bij registratie. Op vrijdag 26 april a.s. bestaat de mogelijkheid voor gesprekken op een nog nader te bepalen locatie naar keuze.

Interesse? 
Voor meer informatie en/of registratie, neem contact op met psps business abroad in Den Haag: vanbaren@psps-ba.nl of via: 070-3229006. Op verzoek van de deelnemers, graag de contacten via psps laten verlopen. Meld u snel aan en ontmoet uw toekomstige businesspartners!