Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

E.MI is een Tsjechische fabrikant van professionele nagelcosmetica voor complete verzorging. Het assortiment zijn nagellakken, gellakken, gelverven, nageldecoraties en een complete uitrusting voor professionele nagelstudio’s (basecoats, topcoats, vijlen, penselen, UV-lampen).

Naast de productie is E.MI gespecialiseerd in het organiseren van trainingen voor manicuristen op alle ervaringsniveaus – van elementaire nagelverzorging tot het meest complexe design met uitbundige decoraties.

E.MI wordt vertegenwoordigd in 30 landen. De basismissie is niet alleen de productie van hoogwaardige nagelcosmetica en -accessoires, maar vooral het aanbieden van kwalitatieve opleidingen en verdere ontwikkeling voor manicuristen, pedicuristen, instructeurs, ontwerpers en technologen op het hoogste niveau.

De oprichter van E.MI is Ekaterina Miroshnichenko die tot tweemaal toe wereldkampioen in nageldesign was. Haar bedrijf was oorspronkelijk gevestigd in Rusland maar groeide vervolgens uit tot een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Praag, Tsjechië. Tegenwoordig hoort de organisatie bij de trendsetters in nagelmode en is ze pionier in de zogenaamde Russische nagelschool.

E.MI is op zoek naar een distributeur/handelsagent/ambassadeur in Nederland voor de markt in de Benelux. Het doel van E.MI is om manicure van hoge kwaliteit te distribueren in heel Europa.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Andrea Märzová, directeur van Czech Trade, (in het Nederlands of in het Engels) andrea.marzova@czechtrade.cz of +31 6 393 546 89.