Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Omnex is een nieuwe Belgische fabrikant van multifunctionele bouwpanelen gemaakt uit gerecycleerd glas die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Het Omnex-paneel biedt talrijke technische eigenschappen. Het is bovendien zeer licht (densiteit van 550kg/m²) echter ook robuust (draaglast tot 70kg) en zeer soepel, watervast en bestendig tegen schimmel en bacteriën.

De panelen worden zeer eenvoudig bewerkt met een simpele cutter. Er komt ook zeer weinig stof vrij bij het snijden. Het beetje stof dat vrijkomt is silicose-vrij door de amorfe glasstructuur.  Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat er een belangrijke tijdswinst kan worden gemaakt op de werf. De Omnex-panelen kunnen met veel materialen worden bedekt zoals pleisters, tegels, natuursteenstrips enz.

Hun voornaamste concurrenten zijn Aquapanel outdoor van Knauf, H20 powerpanel van Fermacell, Hydropanel van Siniat, Wedi en Luxelement. De klanten van Omnex zijn veelal plaatsers via het verkoopkanaal van bouwhandelaars.

Omnex zoekt een zelfstandige handelsagent die hun producten op de  Nederlandse markt wil aanbieden.   

Interesse? Kijk voor meer informatie op hun website: www.omnex-panels.com en/of neem contact op met Patrick Weekers: patrick.weekers@omnex-panels.com of via  info@omnex-panels.com.