Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

In augustus 2020 zal Breda het toneel vormen voor zowel de start als finish van de 3e etappe van de Vuelta, de wielerwedstrijd die jaarlijks in Spanje wordt gehouden. In het kader hiervan organiseert de gemeente Breda op woensdag 23 oktober 2019 samen met de KVK en De BIZ (Beter Internationaal Zakendoen) een bijeenkomst over het zakendoen in en met Spanje.

Deze bijeenkomst is bedoeld om Nederlandse bedrijven bewust te maken en te informeren over de zakelijke kansen in Spanje. In separate workshops worden de deelnemers geïnformeerd over de kansen die de Spaanse markt te bieden heeft en de specifieke en juridische aspecten van het oprichten van een bedrijf in Spanje.

Ook wordt er ingegaan hoe een dergelijk internationaal sportevenement zoals de Vuelta uitgenut kan worden door bedrijven. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het omgaan met de Spaanse zakelijke cultuur.

Tevens zullen ondernemers inzicht geven in hun ervaringen bij het zakendoen met Spanje. Behalve kennisoverdracht is er ook gelegenheid om te netwerken. Bram Tankink, ervaringsdeskundige met 5 deelnames aan de Vuelta, zal de inspirerende afsluiting van de bijeenkomst verzorgen.

Interesse?  Meld je dan nu aan op www.kvk.nl/zakendoenspanje.