Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

FERMAX is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve audio en video intercomsystemen en wereldwijd één van de grootste spelers in deze branche. Met 70 jaar ervaring heeft het bedrijf momenteel meer dan 400 medewerkers in ruim 80 landen in dienst die ofwel werkzaam zijn bij één van hun eigen zeven dochtermaatschappijen of bij lokale partnerbedrijven.

FERMAX gaat de uitdaging aan hun aanwezigheid in Nederland uit te breiden en is daarom momenteel op zoek naar een  enthousiaste en vakkundige handelsagent met grondige kennis en ervaring in de Nederlandse markt van deurcommunicatiesystemen.

Ben jij de gemotiveerde handelsagent die samen met Fermex wil samenwerken om hun ambities in Nederland te verwezenlijken? Ze bespreken graag mogelijke samenwerkingsopties die in het belang zijn voor beide partijen. 

Interesse? Kijk op www.fermax.com voor meer informatie en/of neem contact op met Manuel Force, per email (in het Engels of Spaans)(mforce@fermax.com) of per telefoon (+34 600 453 970).

FERMAX

Manuel Force

Avda Tres Cruces 133, 46017 Valencia, Spanje