Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

In 1974 werd het merk Skandia in Nederland geïntroduceerd. Skandia was daarmee het eerste merk op de Nederlandse markt dat een breed assortiment handgereedschap voor de doe-het-zelver aanbood. Kwalitatief goede producten met een aantrekkelijke prijs voor de echte klusser.

Het merk Skandia werd ook in Nederland al snel een succes. Inmiddels is Skandia uitgegroeid tot één van de grootste handgereedschapsmerken van Nederland. Ook zijn huisstijl, met de herkenbare kleuren oranje en zwart, heeft een uitstraling die past bij de huidige tijd. Hierdoor heeft Skandia een goede positie en betrouwbare naamsbekendheid in de markt gekregen.

Het zeer brede assortiment van Skandia is uniek te noemen. Voor iedere klus in en om het huis, groot of klein, heeft Skandia het juiste handgereedschap in zijn assortiment.

Voor verdere expansie van het merk is Skandia momenteel op zoek naar een gepassioneerde, zelfstandige handelsagent die het merk in België en Luxemburg kan aanbieden. De producten zijn geschikt voor zowel online als offline retailers.

Benieuwd naar de producten van Skandia? Bekijk hier de website: www.skandia.nl.

Wil jij voor Skandia aan de slag als handelsagent, ben je gemotiveerd en heb je affiniteit met deze producten, neem dan contact op met Wilco Mazier, via info@skandia.nl.