Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

SIMANDL, spol. s r.o. is een Tsjechisch familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de vervaardiging van poedermixen voor voornamelijk dranken. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide productlijn voor het bereiden van zowel koude als warme dranken zoals oploskoffie, cappuccino, warme chocolademelk, thee, proteïne-koffie, matcha- en havermelkdranken. Ze zijn ook leverancier van kwalitatieve geroosterde koffiebonen, melk- en roompoeders.

SIMANDL zoekt nieuwe businesspartners en vertegenwoordigers voor een samenwerking op de lange termijn om hun producten in de Nederlandse markt te zetten.

SIMANDL biedt kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen en ze hebben een hoge mate van flexibiliteit als het gaat om leveringen: ze komen tegemoet aan specifieke klantvragen en kunnen ook nieuwe recepten of samenstellingen vervaardigen. Ook bieden ze de mogelijkheid voor specifieke etikettering of verpakking van de producten.

Bekijk hier de catalogus voor uitgebreide informatie over hun producten. Prijslijsten, samples en andere informatie kan op verzoek worden aangevraagd. Voor meer informatie over hun bedrijf en productlijn, bezoek hun website: www.darkoff.com.

Interesse? Neem contact op (in het Engels) met mevrouw Lucie Řuchovská, Export and Development manager van SIMANDL, spol. s r.  via telefoonnummer  +420 737 283 780 of per e-mail: ruchovska@simandlczech.cz.