Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Ben je ondernemer en wil je met een of meerdere landen in Noord-Amerika zaken doen, dan mag je de Business Week Noord Amerika niet missen!

Dit event biedt Nederlandse bedrijven een unieke kans om met een uitgebreid en divers netwerk in contact te komen. Je ontmoet vertegenwoordigers van ervaren bedrijven, sectorspecialisten, private ondersteuners en een groot aantal medewerkers van handelsafdelingen van Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Tijdens  de een-op-een-gesprekken kun je je specifieke vragen of plannen voor (een van) deze landen bespreken met specialisten op het gebied van marktbewerking, juridische- en visa aangelegenheden of andere zaken voorleggen aan handelsmedewerkers en regionale partners.

Het evenement wordt van 9 tot en met 12 december a.s. gehouden in Nieuwegein, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Rotterdam. Check van te voren welk thema op welke dag en op welke locatie gehouden wordt.

De organisatie is in handen van  Trade & Innovate NL, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij zorgen voor een goedgevuld programma met handige en praktische informatie-uitwisseling door onder meer experts, ervaren bedrijven en handelsmedewerkers. Deelname is gratis.

Interesse? Kijk op rvo.nl en  tradeandinnovate.nl voor meer informatie.