Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Samen met Intracto, WTC Eindhoven en de BIZ organiseert de KvK op dinsdag 10 december a.s. de bijeenkomst ‘Succesvol B2B online groeien in België’ in Den Bosch. Tijdens dit vervolg op de Vlaams-Nederlandse handelsdag zal o.a. door praktijkcases aandacht worden besteed aan de online B2B marktstrategie voor België, hoe succesvol gebruik te maken van social media en de (cultuur)verschillen ten opzichte van Nederland. Succesvol ondernemer op de Belgische markt, Bram Mutsaers van HBL Online/ Gereedschapcentrum.nl, zal inzicht geven in zijn ervaringen bij het online zakendoen in België.

B2B (Business to Business) bedrijven zien steeds meer meerwaarde in een online shop om hun klanten op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier te bedienen.

Nergens in Europa groeit e-commerce zo snel als in België met een toename van meer dan 12,5% per jaar. Maar hoe benader je deze markt waar de cultuur- en taalverschillen enorm zijn?

De deelnemers worden door deskundigen, o.a. via praktijkcases, geïnformeerd over de online B2B markt, de strategie voor België t.a.v. de website en advertising alsmede het toepassen van social media. 

Geïnteresseerd? Kijk hier voor meer informatie en aanmeldingsmogelijkheden.