Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Op vrijdagmiddag 13 december a.s. vindt er weer een VNHI-netwerkbijeenkomst plaats van 14.00-17.00 uur (inloop 13.30 uur) in Hotel Hilversum -De Witte Bergen in Laren. Het belooft weer een interessante middag te worden met boeiende lezingen en aansluitend een netwerkborrel (16.00-17.00 uur).

Voor VNHI-leden(incl. leden subverenigingen NVKT/NATA/Papier/Vimagro/VACMTWG) is deze bijeenkomst gratis en je kunt ook kosteloos een introducé meenemen. Aan niet-leden vragen we slechts een kleine vergoeding.

We hebben deze middag twee lezingen die beide ingaan op het thema geld besparen. De eerste presentatie wordt verzorgd door MKB Nederland die nader ingaat op wat de Wet Milieubeheer zegt over de energiebesparingsplicht en de informatieplicht hieromtrent. Ook als je bedrijf niet aan de informatieplicht hoeft te voldoen kun je een hoop geld uitsparen door praktische potentiële energiebesparende maatregelen te nemen. Verder wordt een handige planningstool geïntroduceerd die je helpt bij het uitvoeren van deze maatregelen en die praktische tips en adviezen geeft hoe je dit het beste kunt aanpakken.  

De tweede presentatie wordt gegeven door WorldFirst, een internationaal betalingsplatform dat bedrijven, banken, beleggingsfondsen, ondernemers en particulieren ondersteunt door wereldwijd geldverkeer sneller, makkelijker, veiliger en goedkoper te maken. De presentatie zal gaan over het optimaliseren van internationaal geldverkeer. Als je als VNHI-lid importeert, exporteert of geld verplaatst tussen internationale kantoren, kortom veel internationaal zakendoet, kun je profiteren van scherpe transactietarieven, je indekken tegen koerswisselingen en gebruikmaken van aanverwante services en zo besparen op het gehele betaalproces.

Verder zal namens het VNHI onze secretaris Paul Holtrop ingaan op het aangaan van een overeenkomst voor bepaalde en voor onbepaalde tijd en de voor- en nadelen hiervan bespreken.

 Het programma van deze middag is als volgt:

Wees erbij en geef je op via ons aanmeldingsformulier! We verwelkomen je graag op 13 december a.s.!