Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Dit jaar besteden we veel aandacht aan duurzaamheid en energiebesparing. Op 1 juli geldt voor grootverbruikers namelijk de plicht aan de overheid te melden welke maatregelen ze nemen om energie te besparen. Geldt de informatieplicht niet voor jou? Vertel het dan door aan ondernemers die je spreekt!

Op vrijdag 24 mei houden we onze jaarlijkse ledenvergadering in restaurant Alkmaarse Poort, Omval 72, 1812 NB in Alkmaar.

We ontvangen je daar graag om 12.15 uur met een lunch, aangeboden door het VNHI.

Om 13.00 uur begint de ledenvergadering in dit restaurant, die duurt tot 14.00 uur.

Om 14.30 uur worden we verwacht bij afvalinzamelaar HVC aan de Jadestraat 1 in Alkmaar (5 minuten met de auto). HVC is de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van Nederland. Het bedrijf verwerkt het afval van inwoners van 46 gemeenten en 6 waterschappen, en wekt daar onder andere energie mee op.

Bij HVC krijgen we een presentatie over het bedrijf. Na een koffie/theepauze gaan we vervolgens in groepen het terrein op om alles van dichtbij te bekijken. We komen onder andere langs de afvalovens, een plek die normaal gesproken niet toegankelijk is voor bezoekers van buiten de regio.  

Om ongeveer 16.30 uur is de excursie en het programma afgelopen. Belangrijk: vanwege de veiligheid is deelname van mensen met een beperking op het gebied van bewegen, horen of zien helaas niet mogelijk.

Zin om mee te gaan? Geef je dan zo snel mogelijk op!