Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Als handelsagent of importeur wilt u natuurlijk graag goed verzorgd online aanwezig zijn. Het liefst met een professionele zakelijke website en graag zo voordelig mogelijk: u wilt bij voorkeur een goedkope website laten maken.

Voordelen van een eigen website

Via uw website biedt u potentiële zakelijke relaties de mogelijkheid om meer over uw onderneming te lezen. Naast informatie over uw dienstverlening, kunt u de bezoeker via uw site informeren over nieuws met betrekking tot uw onderneming en over ontwikkelingen in de branche. Daarnaast kan de bezoeker verleid worden tot het aanvragen van aanvullende informatie of een offerte. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om rechtstreeks met de websitebezoeker in contact te komen. 

Goedkope website laten maken

Het laten maken van een professionele website is in principe geen goedkoop verhaal. Over het algemeen wordt eerst een ontwerp gemaakt. Nadat er akkoord over het ontwerp is, wordt de website gebouwd. Hier gaan de nodige uren in gaan zitten, waardoor de kosten snel oplopen. 

Een alternatief is een goedkope website laten maken. Zo kunt u kiezen voor een voordelig kant-en-klaar design dat meteen inzetbaar is. De voordelige websitetemplates kunnen qua kleuren aangepast worden aan uw huisstijl en met de eigen afbeeldingen en teksten krijgt de website zo een uitstraling die aansluit bij uw eigen onderneming. 

Bij Websites voor mkb’ers is het mogelijk is om zo’n kant-en-klare template af te nemen. Wij hebben de website voor het VNHI gemaakt en bieden deze nu als voordelig website alternatief aan.

Extra goedkope website voor VNHI leden

Wilt u ook een goedkope website laten maken? Als lid van het VNHI krijgt u 10% ledenkorting op onze kant-en-klare designs. Voor vragen over deze aanbieding kunt u contact met mij opnemen via 020 7737800.

Voordelige WordPress website

Onze goedkope websitedesigns zijn gebaseerd op het gratis Content Management Systeem (CMS) WordPress. Met WordPress is het eenvoudig om zelf uw website te beheren. Daarnaast is in de basis uitermate geschikt om de site goed vindbaar te maken via zoekmachines zoals Google.