Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

STCN is een Franse ketelmaker gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van drukvaten voor tanks, industriële leidingen en ketels. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar actief in Frankrijk en wil zich ontwikkelen in de Benelux. Alle drukapparatuur wordt gefabriceerd volgens de voorschriften van de richtlijn drukapparatuur (CODAP, CODETI en ASME). STCN is ISO9001, MASE en DESP/A2 gecertificeerd. Het bedrijf is in Noord-Frankrijk gevestigd en telt 50 werknemers.

Hun ideale commercieel agent is zelfstandig met commerciële ervaring en heeft contacten bij grote aannemers in de industrie (b.v. werkervaring in de industrie). Hij moet in staat zijn om STCN en hun apparaten te promoten bij mogelijke opdrachtgevers in de Benelux.

Onder de werkzaamheden vallen het onderhouden van contact en het actief op zoek gaan naar leads bij de technische of onderhoudsafdelingen van bedrijven die drukapparatuur gebruiken en de leads/bestellingen naar het Franse bedrijf doorspelen. De klanten van STCN zijn meestal actief in de (petro)chemie, olie & gas, aardolie en voedselverwerkingssectoren.

Een grote technische beheersing van de apparaten is geen must maar hij moet wel in staat zijn om met de opdrachtgevers te communiceren en enig technisch jargon beheersen. De communicatie met het bedrijf verloopt in het Engels dus de Franse taal is niet vereist (wel een pre).

Voldoende informatie over het bedrijf en de apparaten wordt uiteraard beschikbaar gesteld om aan de slag te kunnen gaan. Betaling is op basis van commissie, 5 – 7% van de binnengehaalde opdracht.

Ga voor meer informatie naar hun website: www.stcn-chaudronnerie.fr en/of bekijk de STCN-bedrijfsvideo.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Business France, de commerciële afdeling van de Franse Ambassade, per mail michele.laine@businessfrance.fr of bel: +33(0)1 73 07 26 23.