Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Het Tsjechische bedrijf Compex is een fabrikant van JETT-apparaten en op zoek naar vertegenwoordigers voor zijn JETT PLASMA LIFT MEDICAL en JETT PLASMA For Her II-apparaten in de BENELUX -landen (afzonderlijk of samen).

JETT PLASMA LIFT MEDICAL is een revolutionair medisch hulpmiddel voor gebruik in esthetiek, dermatologie en oogheelkunde. Vanwege het brede scala aan toepassingen wordt het apparaat ook op andere medische gebieden getest. Dankzij de unieke technologie van DC-gegenereerd plasma, maakt het JETT PLASMA LIFT MEDICAL-apparaat een langdurig effect mogelijk zonder littekens en hyperpigmentatie.

Het voordeel van het JETT PLASMA LIFT MEDICAL-apparaat ten opzichte van de concurrentie is de hoogste nauwkeurigheid van de positie-ontlading, waardoor een snelle genezing begint na de behandeling.

Er is een uitbreiding van de plasmapen voor het apparaat, voornamelijk bedoeld voor de oogheelkunde voor een nauwkeurigere behandeling. Onder de indicaties die we kunnen omvatten: fibroma, xanthelasma, ectropion, entropion, chronische blefaritis, trichiasis. Het apparaat heeft een geldige medische certificering.

Het product JETT PLASMA For Her II is een revolutionair apparaat voor gynaecologische behandeling. Het gebruik van plasma-energie heeft positieve effecten bij vulvovaginale verjonging, vooral bij de behandeling van vulvovaginale laxiteit en gerelateerde symptomen. Het apparaat werkt ook op een gepatenteerde DC-basis om betere en langdurigere resultaten te bereiken. Het apparaat heeft een geldige medische certificering.

Voor meer informatie over hun producten, bezoek hun website: https://en.jett.eu/.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met het Tsjechische agentschap CzechTrade, mevrouw Andrea Märzová, directeur, via andrea.marzova@czechtrade.cz of bel +31 639 354 689.