Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

In oktober van dit jaar organiseert de NVKT samen met het Investerings- en Exportagentschap van Letland in Nederland (LIAA) exclusief voor NVKT leden een  textielreis naar de hoofdstad van Letland; Riga.

Om de handel te bevorderen zal LIAA een deel van de kosten voor haar rekening nemen.

Tijdens deze reis worden verschillende textielbedrijven en ontwerpers bezocht. Deze bedrijven willen graag in contact komen met Nederlandse textielagenten! Dit is voor u als NVKT lid een prachtige kans om uw netwerk met prachtige merken verder uit te breiden!

Letse textielsector
De Letse textielsector is de hoeksteen van de Letse industrie, met een bijdrage van 4,4% aan het BBP van het land. Jarenlang zijn de Letse fabrikanten afhankelijk geweest van de post-Sovjetstaten voor de handel, maar groeiende bezorgdheid over de worstelende Russische economie hebben deze bedrijven gedwongen om hun verliezen te beperken en nieuwe markten te verkennen.

Riga
Riga heeft mooie musea en het is een relatief kleine stad waardoor je een groot deel op loopafstand kan bezichtigen. In Riga zie je ook duidelijk de invloeden van zowel het Oosten als het Westen. De stad, die al meer dan 800 jaar oud is, kent een bijzonder turbulente geschiedenis, met hoge pieken en diepe dalen. In de middeleeuwen was Riga zo welvarend dat ze het ‘Parijs van het Oosten’ genoemd werd. Eeuwenlang heeft ze die status als belangrijke handelsstad in vooral textiel behouden.

Programma
Binnenkort ontvangt u meer informatie over deze textielreis naar Riga zoals de exacte data, kosten en welke bedrijven bezocht gaan worden. Aan het programma wordt nu nog hard gewerkt, maar u kunt zich al aanmelden door een e-mail te sturen naar info@nvkt.nl

Heeft u andere vragen of zou u in Riga graag een specifiek bedrijf willen bezoeken? Laat ons dit dan vooral weten! Stuur een e-mail naar info@nvkt.nl