Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Mark Dercksen(1969) is sinds 2009 bestuurslid van het VNHI en vanaf 2016 is hij penningmeester van het VNHI.

NATA
Mark is 10 jaar bestuurslid van de subvereniging NATA (Netherlands Association of Timber Agents). Vanuit de NATA is hij toegetreden tot het VNHI bestuur. Mark heeft Siebe de Haan opgevolgd bij het toenmalige VNT. De NATA bestaat voornamelijk uit agenten en uit enkele verkoopkantoren. 

In het dagelijks leven is Mark verantwoordelijk voor de verkoop van hout –en houtproducten van het Scandinavische concern Moelven voor de Nederlandse markt. Een beetje een buitenbeentje binnen de agenten wereld en het VNHI, omdat Moelven een eigen verkoopkantoor heeft in Nederland en niet als agent opereert.

Starten als Handelsagent
Mark presenteert samen met secretaris Paul Holtrop enkele keren per jaar de training “Starten als Handelsagent”. Mark vindt het fantastisch om te zien dat er zoveel mensen enthousiast en geïnteresseerd zijn in het vak Handelsagent.

Mark: ” Als agent heb je nog steeds een toegevoegde waarde in de handelsketen. Wellicht geldt dit niet voor elke branche even sterk, maar uiteindelijk is het de tussenpersoon zelf die je onmisbaar maakt. Een krachtige organisatie als het VNHI helpt daar zeker bij!”.

Recente blogs