Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Poli, een Frans merk gespecialiseerd in gepersonaliseerde sportkleding, is op zoek naar een agent in Nederland.

De firma Poli, die al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in gepersonaliseerde sportkleding voor wieler-, triatlon-, atletiek-, loop- en roeiclubs, werd in 1979 opgericht en kent sindsdien een groot succes in Frankrijk maar ook in vele andere landen zoals Noorwegen, België, Zwitserland, Zuid-Afrika en Hongkong.

Poli is op zoek naar een agent, gespecialiseerd op het gebied van sport, met contacten in clubs en sportverenigingen, voor een partnerschap op de lange termijn om de verkoop van hun producten op de Nederlandse markt te ontwikkelen.

De in Marseille gevestigde onderneming beschikt over een eigen fabriek in Tunesië en beheert dus alle productiestadia. Dit is een onbetwistbare troef die de onderneming in staat stelt reactief en concurrerend te zijn en altijd kwaliteitsproducten aan te bieden die door haar klanten worden gewaardeerd.

Ontdek de aanpasbare collecties en hun catalogi en vind meer informatie over hun producten op hun website: https://www.poli-teamwear.com. Aarzel niet om contact op te nemen voor prijzen en andere vragen!

Interesse? Neem voor meer informatie contact op (in het Nederlands, Frans of Engels) met Laura Colin per email laura.colin@businessfrance.fr of bel +33 1 73 07 26 17.