Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

De vakantieperiode is weer achter de rug, de meeste mensen hebben de batterijen weer opgeladen op het strand, in de bergen of misschien wel in een mooie stad. In ieder geval zijn de meeste bedrijven weer en up en running.

Ik hoop en verwacht dat het nog erg druk gaat worden voor het einde van dit jaar. Korex Benelux B.V. heeft een goede eerst helft achter de rug. We hebben wel wat concurrentie erbij gekregen, deze kunnen we gelukkig nog goed de baas.

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om eens terug te kijken naar het VNHI het eerste gedeelte van dit jaar. We hebben een naamswijziging gehad, Frans en Carel hebben het toneel verlaten, hiervoor zijn Peter Lommers als voorzitter en Hans van Geluk als bestuurder in de plaats gekomen en is Mark Dercksen als penningmeester aangesteld. We zijn zeer intensief in contact geweest met de Kamer van Koophandel, ambassades en MKB Nederland. Afgelopen periode heb ik me bezig gehouden met het verzamelen van informatie over importeren, dit is allemaal samengebundeld op onze website. We hebben bijvoorbeeld verschillende bijeenkomsten bijgewoond van RoadToTheWorld, georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

We hebben nog een aantal interessante bijeenkomsten op de planning staan, te weten:

Op 15 September a.s. is er een contactbijeenkomst, op deze contactbijeenkomst zullen verschillende interessante sprekers aan het woord komen die relevante kwesties voor handelsagenten en importeurs zullen bespreken. Op 22 september en 6 oktober a.s. wordt er een cursus “starten als importeur” en “starten als handelsagent” gegeven. Wij raden u zeker aan om hier voor aan te melden.

Aanstaande contactbijeenkomst zal ik zeker aanwezig zijn, graag zie ik jullie daar allemaal om bij te praten.

Met vriendelijk groeten,

M.G. Van Gorsel
KOREX Benelux BV