Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Foto: rerglobal.com

Als één van de snelst groeiende economieën van Zuid-Oost Azië, is Vietnam een aantrekkelijke bestemming voor investeringen en handel voor Nederlandse bedrijven geworden. Vooral de Binh Duong provincie in het zuiden van Vietnam is een krachtig economisch-industrieel zakengebied: goede economische ontwikkelingen, politieke stabiliteit en haar unieke positie als poort naar de Chinese en Zuid-Oost Aziatische markten.

Elk jaar exporteert Vietnam voor meer dan 5 miljard naar Nederland. Een uniek land om zaken mee te doen. Aangezien er met deze missie ook investeerders en een aantal afgevaardigden van (semi) overheidsinstanties meekomen, kun je bepaalde wensen aangeven of eventuele obstakels bespreken die je tegenkomt bij het zakendoen met Vietnamese bedrijven of instanties.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zondag 3 november 2019:

  • 18:00 – 21:00:  Privé diner met de Vietnamese delegatie in Leeuwarden in het Westcord Hotel (bevindt zich in het WTC Leeuwarden-gebouw, 11e verdieping) Optioneel voor deelnemers

Maandag 4 november 2019:

  • 08:30 – 09:00:      Inloop & start seminar
  • 09:00 – 12:00:       Introductie over de stad Leeuwarden, Friesland;  Seminar: “Doing business and investment Opportunities in Binh Duong, Vietnam”; Business Seminar: “Doing Business in  Vietnam”; Presentatie succesverhaal: “Friesland Campina”; Introductie: there Tech hub en New Business Ecosysteem;
  • 12:00 – 13:00:        Lunch & Netwerkgelegenheid 
  • 15:00 – 17:00:         Excursie – bezoek bedrijven in Drachten, Friesland

Het seminar wordt georganiseerd door Lily Truong, Business Developer RER Global, Hai Pham, afgevaardigde in Europa van Becamex IDC en Erwin Kenter, oprichter van There, een startup ecosysteem die bedrijven faciliteert bij het creëren van duurzame innovaties.

VNHI-leden krijgen een korting van 50% op de toegangsprijs maar dat geldt niet voor het diner op zondag 3 november a.s. Wil je toch bij het privé-diner aanwezig zijn, vermeld dit dan apart op het inschrijvingsformulier. Wil je deelnemen aan het programma op 4 november en ben je lid van het VNHI, stuur een mail aan info@vnhi.nl voor de kortingscode.

Wil je nieuwe mogelijkheden ontdekken op de Vietnamese markt, zakenrelaties aangaan, je netwerk uitbouwen of ben je geïnteresseerd in de producten en diensten die Vietnam je te bieden heeft?  Kijk hier voor meer informatie en meld je aan voor dit event!