Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Ondervindt of ondervond uw business nadelige gevolgen door de invoering van de Brexit?  Dan is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor subsidie of ondersteuning via het EU-handelsprogramma.

Na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU heeft u zelf ongetwijfeld uw grenzen al verlegd. Misschien bent u handelsrelaties aangegaan in andere landen. Of bent u actiever geworden op bestaande afzetmarkten buiten het VK.

Maar weet u ook dat Nederlandse bedrijven nog voor miljarden aan exportkansen laten liggen? En dat er € 32 miljoen beschikbaar is om de exportkennis en internationale netwerken te vergroten van ondernemers als u? Want als uw bedrijf is benadeeld door Brexit, komt u zeer waarschijnlijk in aanmerking voor ondersteuning van uw export via het EU-Handelsprogramma.

Hoor er alles over tijdens het webinar ‘Het EU-Handelsprogramma: succesvol uw grenzen verleggen na Brexit’ op donderdag 30 juni van 15.00-16.00 uur.

Waarom meedoen aan het webinar?

  • Waar laat u nog exportkansen onbenut? Ontdek in welke landen het exportpotentieel in uw sector ligt tijdens de presentatie van Alexander Boisseau van onderzoeksbureau Ecorys. Alexander deelt actuele inzichten uit het onderzoek ‘Identifying market opportunities for Brexit-affected sectors’.
  • Hoe kunt u met deze inzichten uw exportpotentieel beter benutten? Marijn Leijten (programmamanager) van RVO vertelt wat er allemaal mogelijk is als u meedoet aan het EU-Handelsprogramma. Dit programma is vraag-gestuurd, dus het wordt ingericht voor én met u om een boost te geven aan uw internationale ambities.
  • Ontdek ook wat er nu al voor u klaarstaat en waar u direct na toelating tot het programma aan kunt deelnemen. De eerste activiteiten gaan binnenkort van start. Zo kunt u deze zomer al kosteloos gebruikmaken van 3 e-learningmodules en deelname aan 1 summer course.

Hoe aanmelden?

Ga naar de website van RVO en meld u gratis aan. U krijgt dan een bevestiging met de link naar het webinar. Uw deelname is gratis.

Meer weten?

Mocht u vooraf al vragen hebben over het programma, neem dan contact op met adviseur Jantien Rutte van Netherlands Enterprise Agency (RVO.nl) via mailto:jrutte@cbi.eu .

We zien u graag online op 30 juni a.s.!