Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Nederland is een van Vietnams belangrijkste zakenpartners in de EU en fungeert als een toegangspoort voor Vietnamese goederen naar de EU-markt. Veel van deze goederen worden namelijk vanuit Nederland weer naar andere Europese landen geëxporteerd. 

Het event wordt mede georganiseerd door de USAID “Koppelingen voor het Midden- en Kleinbedrijf” (USAID LinkSME), de Dutch Business Association Vietnam (DBAV) en de Association of Food Transparency (AFT) en maakt onderdeel uit van het “Netherlands – Vietnam Agro & Food-Processing business matchmaking” event  (22 september a.s.) dat marktinformatie, -advies en -begeleiding verschaft bij het zakendoen in Nederland/Europa.

Wil je als Nederlands exporteur je netwerk uitbreiden  Dan biedt dit webinar je de uitgelezen kans om je netwerk ui te breiden en nieuwe contacten aan te gaan met Vietnamese fabrikanten die met zorg geselecteerd zijn door de handelsadviseurs van o.a. DBAV, AFT en LinksSME

Interesse? Meld je aan en kijk hier voor meer informatie over het webinar en het programma. Het begint om 10.30 -12.00 uur, Nederlandse tijd en het wordt in het Engels gegeven via het Zoom-platform. Dit webinar verschaft je bovendien meer informatie over het online Agrofood Processing  Business Matchmaking Event dat op 22 september a.s. plaatsvindt.