Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Als je meer dan 50.000 kWh elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas op jaarbasis verbruikt, ben je vanuit de wet verplicht om alle energiebesparende maatregelen te treffen die voor jou als ondernemer gelden. Zorg dat je weet wat kàn en wat móet. Dat helpt je eenvoudig te voldoen aan de informatieplicht energiebesparing.

Het online platform deb.nl begeleidt je in drie stappen door het proces dat zorgt dat je voldoet aan de informatieplicht energiebesparing. Ook als blijkt dat je hieraan niet hoeft te voldoen, kun je via DEB veel geld besparen. DEB geeft inzicht in mogelijke energiebesparende maatregelen die vanuit de wet verplicht zijn en  geeft advies en tips hoe je in korte tijd de genomen maatregelen kunt terug verdienen . Na een 30 minuten-webinar weet je precies hoe je hieraan eenvoudig voldoet.

Weet je als ondernemer niet aan welke wet- en regelgeving je moet voldoen, maak dan eenvoudig gebruik van de  Quickscan. Na het invullen van een paar vragen weet je binnen 3 minuten wat kan en wat moet op het gebied van energiebesparing.

 Let op: voor het rapporteren van de informatieplicht energiebesparing is de deadline 1 december 2023. Reden om je snel aan te melden! Deelname aan het webinar en het gebruik van DEB is overigens geheel kosteloos.

Kijk op Deb.nl voor meer informatie en meld je snel aan via:  deb.nl/webinars-ondernemers!

 Planning webinars ondernemers:

  • dinsdag 21 november 2023
  • woensdag 29 november 2023