Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Je werkt je hele leven aan je bedrijf en in 5 seconden is het weg. Je bent gehackt! Geen bestanden, geen klanten, geen planning. Voorkom dat je slachtoffer wordt van hackers. 

Het VNHI is een partner van Samen Digitaal Veilig. Samen Digitaal Veilig is een online platform waar ondernemers kosteloos de eerste stappen kunnen zetten op het gebied van digitale veiligheid. Je hebt geen IT-kennis nodig. Het is gemaakt voor kleine en middelgrote ondernemers. Begrijpelijk en behapbaar. Het VNHI deelt deze kennis graag met onze leden zodat je geheel gratis aan dit webinar kunt deelnemen. In dit webinar legt een ethisch hacker uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Hiermee maak je niet alleen je eigen bedrijf, maar de hele sector een stuk veiliger. Daarnaast krijg je uitleg hoe je met je onderneming makkelijk kunt starten met een gratis tool om je te begeleiden bij de eerste stappen. Mis deze kans dus niet en meld je hieronder aan voor het laatste webinar met ethisch hacker!

Programma  online bijeenkomst

  • Ontvangst door MKB Nederland en IVBB (5 min)
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (MSc, CISA, CISSP) (20 min).
  • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid door Samen Digitaal Veilig (20 min)
  • Ruimte voor vragen (10 min)

Wouter van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en web development. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt hij, wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij in wil breken? Wouter is een enthousiast spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feitjes.

 Uniek en eenmalig

Als VNHI geven wij digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Voor dit platform kun je een kosteloos account aanmaken voor de basisversie en zo je bedrijf digitaal veilger maken. Hoe? Dat leggen we je graag uit op het webinar.

Kom ook en meld je nu aan via: Webinar 16 nov 2023 16:00 – 17:00 uur

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.