Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Annemarie Grob verzorgt sinds juni 2019 de communicatie met en naar leden en andere geïnteresseerden in onze vereniging. 

Zij organiseert interessante netwerkbijeenkomsten en excursies voor leden en belangstellenden, sluit partnerschappen met commerciële partijen en ambassades waar leden van kunnen profiteren en verzamelt informatie die leden helpt bij hun dagelijkse business. 

Verder vertegenwoordigt zij de vereniging op bijeenkomsten waar potentiële leden aanwezig zijn. Nieuwe leden koppelt zij desgewenst aan ervaren leden om zo de start als handelsagent of importeur te vergemakkelijken.

Het leukste aspect van haar werk vindt zij  het contact met de leden en externe partijen en het optekenen van ondernemersverhalen, om die vervolgens te delen via online nieuwsbrieven, onze site en ons LinkedInprofiel. De VNHI-leden zijn in zeer uiteenlopende branches actief en dat zorgt elke keer weer voor interessante ontmoetingen en leerzame ervaringen. Kennis delen vindt zij een belangrijke functie van de vereniging. Doe er je voordeel mee!