Als VNHI lid kunt u hieronder inloggen in het VNHI ledendeel. Gebruik als gebruikersnaam 'VNHI'.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Tsjechië is met een stand van 200 vierkante meter aanwezig op de internationale beurs voor private labels ‘World of Private labels’’ in de RAI in Amsterdam.

Op deze beurs komen duizenden inkopers snuffelen op zoek naar interessante producten voor de winkels die ze vertegenwoordigen. Het is daarom een uitgelezen kans voor Czech Trade om hier te laten zien wat Tsjechië te bieden heeft. De beurs is op 21 en 22 mei.

Volgens directeur Andrea Märzová is haar land sterk in voedsel, dranken, techniek en machinebouw. ‘Tsjechië levert veel machines aan de Duitse industrie. De kwaliteit is beter dan van machines uit bijvoorbeeld Polen, terwijl je ook nog eens de helft van de prijs betaalt’, vertelt ze.

 Building Holland

Daarom is Czech Trade ook te vinden op de beurs ‘Building Holland’, van 9-11 april, eveneens in de Rai in Amsterdam. Vijf Tsjechische bedrijven laten daar hun assortiment zien op het gebied van onder andere waterpompen, veiligheidssystemen en luxe lichtinstallaties voor gebruik in het interieur.

 Technische beurs Brno

Czech Trade is ook betrokken bij een grote technische beurs in Brno, een stad in het zuiden van Tsjechië. Daar is van maandag 5 oktober tot vrijdag 11 oktober de grootste techniekbeurs van centraal-Europa. Ongeveer 1650 bedrijven uit 30 landen laten van alles zien op het gebied van meet-, sensor- en robottechnologie, naast componenten voor industriële machines en automatisering. Omdat het de zestigste keer is dat de beurs gehouden wordt, is hij extra groot van opzet.

 Persoonlijke begeleiding

Heeft u interesse in het Tsjechische aanbod maar wilt u liever persoonlijke begeleiding? Andrea Märzová kan voor u contacten leggen met Tsjechische bedrijven en bijvoorbeeld een meeting arrangeren in Praag. Telefonisch bereikbaar via 06-39 354 689.